Три найближчих друзів: Я минулого, я тепер і я майбутнє.

Що ви дивитесь тут - моя розмова з минулим. Вже десять років, іноді мені потрібно поговорити з людиною, яку я вчора.

Я не звертаюсь до умовної цільової аудиторії, я не уявляю конкретну людину з проблемами на шляху, я не намагаюся врятувати світ і, звичайно, не прагнути до таких, як (хоча б хотілося б, так). Я тільки скажу себе в минулому, що я бачу сьогодні для регулювання маршруту. Допомогти, підтримувати, видаляти страхи, виявляти всередині від обмеження вірувань і часто розкачати холодну воду – я буду здоровіше.

Ця практика була практикована з часів Азії. При поверненні з шестимісячної поїздки я був наповнений почуттями, а друзі слухали, хоча з захопленням, але абсолютно без практичного інтересу. Навколо світу, просто з мене. Немає необхідності такої можливості для особистого виконання. Я хотів би поділитися. Я дуже хотів. Але не пейзажі, а не храми, не якість пляжів і не образ культури місцевих жителів, більш важливим був той факт, що це реально подорожувати в Азію у віці 23 років. Альона. На землі. З Китаю до Борнео. Навіть якщо ви дівчина. Навіть якщо ви дівчина, яка дуже боїться.

Багато моїх "глибоких висновків" виявилося, щоб бути порожнім, я просто мав дати відповіді, оскільки світ дозволив мені бачити їх. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Як ви сказали, що все реально і простіше, ніж це здається? Як дістатися до серця?

Єдине серце, яке я мав на руку. Я вирішив зробити мій шлях до нього. Написання собі на 20.

Як я почав свій діалог з собою з минулого і не припинився. Все, що я роблю, починаючи з блогу, після чого проект і програми, відповідає на власні запити різного віку через сито особистого досвіду. Найчесніші, надзвичайно ефективні, без прикрас і розгладжування гострих кутів. У багатьох способах, як єдиний спосіб розбити багато ілюзій, які я завжди мав.

Мені здається, що це чесність націлення, що може допомогти комусь іншому. Ми всі. І спроба «допомагати іншим людям» знімається в дзеркалі, де мета тільки відобразиться. І ви не можете потрапити в дно його, і ви можете нарізати фрагменти на розсіяні фрагменти.

Я жив з думкою про діалог з собою з минулого. До недавнього часу я мав розуміння. Більше подобається маннер. Я ще не можу захопити вагу моєї свідомості.

Що відбувається? Якщо я хочу жити на 40, наприклад (Я так обережний у моїй заяві, бо я не хочу зробити Бога сміятися, немає гарантій навіть на завтра), то якщо я доглянувся жити на 40, що я буду там?

Якщо на 30 я пишу себе 20, а на 25, і 28 років. На 40 років.

(Рмень розуміння повільно приїжджає на голову)

Коли я 40, я пишу на себе 30? Звісно це не може бути будь-яким іншим способом!

І це означає...

І це означає, що сьогодні я не тільки маю розмову з собою з минулого, але я також підбираю сигнали з майбутнього, і тепер я досить чіткий від кого.

Я раптом відчував себе краще.

Якщо я зробив щось принципово неправдивим сьогодні, я буду звучати тривогу. У мене є довге зв'язане з собою, що якщо я зробив щось неправильно, краще відразу гострий нестерпний психічний біль, який дуже важко ігнорувати, ніж слабкий, ледь помітно відрізнявся, збити душу, зафіксувати в разі конвенції і преюдії, який буде розбитися через розуміння, коли це може бути занадто пізно. Симптоматика в стилі «все добре, але нічого хорошого», в'язкість, виражений психічний ангіш призначає, що курс вимагає термінового регулювання. Збережіть себе, щоб повернути ці кидки на повній потужності, щоб просто не вдалося змінити.

Це те, що я хотів би зробити, якщо я повинен витягнути себе з руйнівного минулого.

...

Один день в Балі, я відправив два листи до майбутнього, через рік і через 5 років, використовуючи Futureme.org. Одне лист вже досягло мене.

13 січня 2013 р. Вхід

Шановні друзі!

Я пишу вам від Балі на початку 2012 року, якщо ви читаєте ці лінії, то кінець світу, як звичайно, прогнозується на інший рік. Вітаємо!

Я хочу, щоб почати приємно, але я не думаю, що це варто. Повідомляємо, що на мій погляд тепер ви можете пам'ятати.

Я сидю тут в фантастичному будинку, їсти виноград і страждати жахливо, торкнувшись думкою, що у мене є обсесивні думки, я кричу часто, постійно мінливі рішення і в моїй голові я маю кашу. Я страждаю від їжі, сьогодні я вирішив знову, що сира їжа повинна бути і вона буде вилікувати мене. Я не можу розпочати навчання, я був на моєму шляху до тренажерного залу, змінив мій розум, але принаймні я взяв на себе ходити на пляжі. Все, що я хотів жити безкоштовно в Балі – пляж, спорт, йога, час, знайомства – Я не знаю, чому – Я не знаю, Я зауважила себе тим, що я був вражений протягом шести місяців (важко !!!) і, як, це криза зростання.

Ось що я хочу розповісти вам: якщо цей стан все ще з вами, якщо ви все ще рветься думками «Я поодинці» та іншими нецензурами – бігти з неї з усіма ногами. Запуск, ви почуєте мене. Позбутися від, відмовитися від, знайти будь-кого, залишатися наодинці, але не дозволяйте цим думкам жити у вас. Тексти пісень, а це означає: Життя йде, це цілий рік, і ви виконуєте старі речі з вами. Після того, як ви не на землі для цього, радіє – це ваш сакральний обов’язок. Не хвилюйтеся про будь-який або хто-небудь у вашому житті. Ви, і це щастя, значення і сутність.

До чого. Пам'ятайте, рух відлякує страхи.

Я дуже сподіваюсь, що ви зробили його на своєму шляху до світла. Прочитайте його, будь ласка, і нехай це буде знову. Покладіть всі негативні думки внизу шиї, це не ви, окай? Дитина, я сидів у Балі і я не можу насолоджуватися ним, momfucker, але я можу впоратися з нею, і це ваша відповідальність, щоб зберегти його. Всі права?

Я не читаю його знову.

Я люблю його.

Олеся.

Цей лист було відправлено 13 січня 2012 р., а 1 березня в Москві завітав літак. Я зробив рішення про відродження себе і тримати обіцянку, що я зробив для себе в майбутньому: для вирішення проблеми.

Автор: Олеся Новікова

П.С. І пам'ятайте, що лише зміна нашої свідомості – разом ми змінюємо світ!

Джерело: re-self.ru/tri-samyx-blizkix-druga-ya-proshlaya-ya-nastoyashhaya-i-budushhaya.html

Категории

Смотрите также

Новое и интересное