Аюрведа: методологія оцінювання здоров’я мовою

Щоб визначити, наскільки добре Ваше здоров'я, потрібно лише звернути увагу на здоров'я протягом дня.

• Ви комфортні для вашого тіла?

• Чи легко?

• Чи безкоштовні його рухи?

• Чи має тіло багато енергії?

• Ви відчуваєте, що твоя енергія так переповнена, що ви готові надихнути і допомогти іншим?

Якщо ви відповіли так, щоб більшість питань, ви, ймовірно, здорові.

Але є інші способи перевірити здоров'я. Ми не потребуємо термометрів або шприців: все, що вам потрібно, це дзеркало!

й Kate Macdowell

Аюрведичні люди кажуть, «Покажіть свою мову і я розповість вам, як ви.» Ранковий аналіз мови – Аюрведичний метод оцінювання здоров’я.

Коли я був маленьким, мої батьки (вони лікарі) завжди запитали мене, щоб показати свою мову, якщо я відчуваю себе незабутньою. Більше 10 років тому я нарешті почав розуміти, що вони шукали. Мова - докладна карта здоров'я! Як і особа, мова змінює кольори, відтінки, форми і фактури поверхні. В рефлексології всі органи пов'язані з певними ділянками мови. Язик може відобразити нестачу мінералів або вітамінів, запалення і його локалізація, застійні процеси і багато іншого.

Фахівці Аюрведи можуть проводити повний аналіз здоров’я шляхом вивчення мови пацієнта. Доктор Вазан Лад каже, що мова містить величезну кількість інформації і що кожен повинен дізнатися, щоб читати повідомлення про тіло в своїй мові.

Для вивчення тонкощів, але є деякі загальні вказівки, які кожен може використовуватися для оцінки рівня або загального здоров'я.

Що звернути увагу на:

• Відбиток пальця по всьому контуру мови є порушенням поживного поглинання. Ваша травна система не дуже рада! Щоб стимулювати травлення в природному здоровому вигляді, пити свіжий імбирний чай, уникати холодних напоїв і почати звертати увагу на поєднання продуктів харчування.

• Язик - знак тривожності або страху, можливо, це розлад Вата. Ми живемо в суспільстві такого високого стресу, що тривога може зайняти, коли ви не знаєте про це. Ви не бачите різниці. Ви забули останній час, коли ви захочилися і були щасливі, щоб почати свій день? Я знаю! Час від поломки від кофеїну, пити чай ромашки і живити нервову систему теплою, швидко засвоюється легкими супами і бобовими.

• Денс сірого нальоту - токсини в колонці. Це означає, що ваша товста кишка сповнена відкладень, які там не належать, і які поширюють токсини в крові, змушують вас лугувати, шкіру сірого і вашого розуму хмарно. А якщо перед тим, як ви думали, що речі з вашим здоров'ям хороші, то сіре покриття на язикі - вагова причина для зміни вашого меню. Важкі, жирні і оброблені продукти є ваш ворог, він повільно, але обов'язково зіпсує здоров'я. Немає необхідності швидко, якщо ви не готові до неї, але зробити його овочевим або фруктовим протягом принаймні одного дня. Оберіть товари, які легко поглинаються. Якщо це овочевий день, віддайте перевагу нагрітим овочами. Те ж саме відноситься до фруктів: запечені яблука з корицею є великою стравою для таких випадків. Ви не відчуваєте голодний або втомився, оскільки яблука містять багато натуральних цукрів і волокон. Ви отримаєте повну і повну енергію одночасно. Ваше тіло буде настільки світитися з внутрішньої сторони наступного дня, що ви можете насолоджуватися Apple більше і більше. Після того, як ви берете перерви від роботи, чому не дайте вихідний день і вашу травну систему?

Д-р Лад консультує з пошуку вашого язика вранці, перш ніж чистити зуби. Він також рекомендує щоденне очищення мови за допомогою скребка. Чому ходити з тоном токсинів у роті, коли ви можете просто очистити їх?

Я щасливий, якщо я можу дати вам деякі знання, які вам можуть знадобитися. І пам'ятайте, що на основі ваших особистих спостережень ви зможете свідомо змінити своє життя. Видання

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Джерело: www.spinachandyoga.com/en/chto-govorit-vash-ayzik-ayurveda/