Давайте мені спробувати пояснити це явище і зрозуміти його себе.
Що продовжує життя?
На пологах ми даємо, скажемо, 75 років життя. Я думаю, що це генетично визначено. Це як окремий банківський рахунок з 75 одиниць життєвої енергії. Що споживає більше цієї енергії скорочує наше життя, і що додає енергію продовжує наше життя.
Моє спостереження:
Неймовірно і тривожно споживати енергію і тому скорочувати наше життя.
Любов дає енергію і тому продовжує життя. Шукайте закоханих. Вони випромінюють енергію.
Шукайте людей, які люблять. Вони виглядають похмуро і страждають від депресії.
Коли ми любимо, ми відчуваємо себе щасливим і мислимо позитивно. Я не просто говорю про романтичну любов. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.
Коли ви любите глибоко, по-справжньому, серйозно, ви не сумніваєтеся, немає негативних думок, ви відчуваєте себе з об'єктом або досвідом вашої любові. Ти незрівняний. Ви втратите своє почуття часу і простору. Це ексстазія.
Відчуття від'єднання з сублімом дає вам енергію.
Я вірю, що енергія споживається або збережена безпосередньо пов'язана з тим, як інтегрована система.
Любов, який є проявом оленя, продовжує наше життя. Неймовірно скорочує життя, оскільки це ознака відсутності цілісності.
Не дивно, що діамант символізує любов. Це сильний камінь, тому що він є найбільш «інтегральним. й
Щоб вірити, щоб надіяти інших нікому не альтруїзму. Це самопізність, яка продовжує життя.
Кілька років тому я казав на медичну конвенцію в Лас-Вегасі на старіння. П'ять тисяч лікарів були присутніми. Всі презентації були на медичних темах: що продовжує життя, що скорочує його. У виставковому залі можна побачити тисячі антивікових кремів і продуктів.
Моя звітність здавалося всім дивним. Про любов. Тільки любов.
Навколо себе з любов'ю.
Вам подобається ваша робота?
Ви любите свою країну?
Ви любите ваші оточення, ваш автомобіль, ваш сад?
Ваша родина?
Відносний?
І найголовніше питання: Ви любите людину, яку ви зробите? Хто такий чоловік? Що він любить день і день? Ви любите цю людину, з якою ви живете, sleep, їсти, відчувати біль, говорити?
Цей чоловік ви.
Ви любите себе? Чи є ви повну особу або ні? Це визначає довжину вашого життя. Видання
Автор: Тамак Адизе
П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!
Джерело: 5sfer.com/20627-chto-prodlevayet-zhizn.html