Закон природи

Починав мій свідомий шлях від піту життя, що я впала в початок близько 2 років тому. Повільно, практично креветка, але я поставив свої пам'ятки на тому, що це час, щоб вийти на світло і перетворити своє існування в красиву сходження на краї мого істоти. Для цього необхідно позбутися від саморуйнівних компромісів.

Сьогодні Я поставляю матеріал з особистого журналу. Він був написаний у жовтні 2010 року і опублікований у прямому ефірі, ставши зусиллям для мене.

ПриродніУ мене є манго дерево вирощування в моєму саду, пам'ятайте? Я взяв цю фотографію 20 серпня, і я вже опублікував її в журналі.

Це 24 жовтня.

559182

Тепер питання. Приїжджайте, я збираю фото цього манго кожного разу дня і поставляю жити. Нова година, нові фото. Як швидко ти і я втомився від тих же манго фото? Що робити, якщо я за пару днів? Це буде серія того ж типу зображень, але в місяць наш манго не буде визнаний, збільшить розмір кілька разів. Дива? Ні, просто закон природи.

Манго не може зупинитися в його ріст. Немає паузи, застою є ілюзія. Незважаючи на те, що ви прогуляєте по дереву в будь-який день, ви не помітите нічого, і все ж темп цього певного зростання дуже швидко. Якщо щось не виходить з дерева, плоди почнуть гниття і штампувати, але не замерзнуть як я.

До тих пір, як ви відчуваєте, що немає змін у вашому житті (з вашим тілом, ваше здоров'я, ваші особисті прагнення, все дуже швидко змінюється. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.

Ваше життя ніколи не зупиняється, ви ніколи не можете виправити один момент, ви той самий манго. Ви вирощуєте або ви гнили, і постійно. Немає іншого способу.

Тепер ми будемо чесними, так як ми маємо цю розмову сьогодні.

Ви не граєте в спорті? - Ви гнилі.

Ви їсти смажені, консервовані, загнані (Я маю на увазі більшість м'яса і риби з магазинів, до речі), обробляють тисячі разів, клейтамат, цукор, дріжджі... - Ви гниєте.

Ви нічого не робимо для снів? - Свій сон обертається (тобто з віком багато аспірацій молоді знизилися, ніхто не «поводився» їх і не «згорнути» - вони загинули. Закон природи.

Чи знаєте ви, що ви шукаєте життя? - Ваша душа обертається.

Ви не стежите за своїми думками, словами та почуттями? Чи можна їх заснути в страх і негативність? Ваше життя перетворюється на стоячу, погану купу.

Це не помітно прямо, тому ви думаєте, що це не так. Процес поступається, але триває. І, до речі, дуже швидко. Не варто йти далеко за прикладами: після 30 - практично кожен починає ловити його, хтось більш яскраво, хтось ослабший. Ви думаєте 30 - містичний фронтер? Дива? Ні, процес розпаду тихо боровся 20 років, а на 30 почали давати плоди, або продовжиться. Закон природи.

Єдина альтернатива розпаду є зростанням.

Друзі, немає зупинки, ви почуєте мене? Якщо ви не підійдете, ви зіткнетеся, якщо ви не виростите, ви гнилі, і це не моє уявлення. Це просто закон природи. Це нормальний процес, питання: ви будете дозрівати і дійсно зрілі? Чи буде ви один день рідиною? Як часто буває?

Манго не ізольований фрукт, є кореневою системою і величезним деревом. Це ціла машина.

Коротко:

Без розвитку вашого тіла ви не будете в будь-якому місці. Це коренева система. Всі ваші розмови з душею і життєвими цілями залишаться фантазіями, якщо у вас є відляка, загартоване, регулярне нетрене тіло.

В цілому, якщо виникають питання кореневого характеру, ваш манго не зацвіте, нехай тільки соковиті плоди.

Як ви знаєте, чи ви ростете?

до Ви регулярно навчаєтеся (не менше кілька разів на тиждень)?
(Ви можете відповісти так)

до Ви шукаєте їжу? Чи переважає ваша дієта свіжими овочами та фруктами?
(Ви можете відповісти так)

до У вас є сни? Секретні аспірації? Плани? Ідеї? Ви приймаєте реальні кроки для їх реалізації? Ви збираєтеся в цьому напрямку?

до У вас є страхи, сумніви, турботи, невдовзі, роздратування? Ви можете отруювати негативні емоції? Ви усвідомлюєте, що ви майстер твоїх думок і ви обираєте те, що думати і що забути? У вас є якісь ідеї, які методи/техніки для зменшення негативних думок у вас?

- Чи подобається вам життя?

А ти можеш заважати так, що нічого не відбувається, адже це ваш сад і ви будете цвітати в ньому.

Здрастуйте все зростання! Видання

Автор: Олеся Новікова

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Джерело: re-self.ru/glavnyj-zakon-prirody.html