248
Йогурт ягідний пиріг
Сьогодні рецепт неймовірно смачний торт, який виготовляється буквально за 5 хвилин + 40 хвилин для випічки. Можна використовувати будь-які ягоди, які під рукою, а в осінньо-зимовому сезоні можна додати заморожені. Я зробив цей торт кілька разів, щоб перевірити рецепт, і він був смачний кожен раз. З ягід я мав, я отримав чорнослив, чорниця і деякі садові чорниці. Це зараз один з моїх улюблених рецептів. Для того щоб виміряти необхідні інгредієнти в цьому рецепті, нам не потрібно кухонного масштабу, але тільки вимірювальне скло. Давайте!
Товари (за формою 24 см):
Ми встановлюємо плиту до 180 градусів. У цей час змішати борошно, цукор, ваніль, соди, потім додати яйце, йогурт і вершкове масло і перемішати пару хвилин, щоб зробити тісто однорідним. Я зробив це ложкою без навіть за допомогою міксера. Тепер нарізати шоколад на шматочки ножем і додати в тісто разом з ягодами.
Змастити форму рослинною олією, викласти тісто. Ви можете покласти ще кілька штук шоколаду зверху. Випікайте в нагрітій духовці 35-40 хвилин.
Таке тісто зручно варити в зненахідній формі, щоб його було простіше витягти. Форма повинна бути досить високою, так як тісто трохи підходить під час процесу випічки.
опублікований
P.S. І пам'ятаєте, просто змінивши наше споживання – разом ми змінюємо світ!
Кредит: afork.by/pirog-s-yagodami
Товари (за формою 24 см):
- 300мл натуральний йогурт
- 1 яйце
- 300мл цукру
- 1 час ложка екстракту ванілі
- 80мл рослинне масло
- 600мл борошна
- 0,5 ч ложки соди
- 300мл ягоди
- 4 скибочки шоколаду (за бажанням)
Ми встановлюємо плиту до 180 градусів. У цей час змішати борошно, цукор, ваніль, соди, потім додати яйце, йогурт і вершкове масло і перемішати пару хвилин, щоб зробити тісто однорідним. Я зробив це ложкою без навіть за допомогою міксера. Тепер нарізати шоколад на шматочки ножем і додати в тісто разом з ягодами.
Змастити форму рослинною олією, викласти тісто. Ви можете покласти ще кілька штук шоколаду зверху. Випікайте в нагрітій духовці 35-40 хвилин.
Таке тісто зручно варити в зненахідній формі, щоб його було простіше витягти. Форма повинна бути досить високою, так як тісто трохи підходить під час процесу випічки.
опублікований
P.S. І пам'ятаєте, просто змінивши наше споживання – разом ми змінюємо світ!
Кредит: afork.by/pirog-s-yagodami
Виробник Mercedes-Benz не виключає створення спільного підприємства з Apple
10 речей, щоб зробити в Римі