Йогурт ягідний пиріг

Сьогодні рецепт неймовірно смачний торт, який виготовляється буквально за 5 хвилин + 40 хвилин для випічки. Можна використовувати будь-які ягоди, які під рукою, а в осінньо-зимовому сезоні можна додати заморожені. Я зробив цей торт кілька разів, щоб перевірити рецепт, і він був смачний кожен раз. З ягід я мав, я отримав чорнослив, чорниця і деякі садові чорниці. Це зараз один з моїх улюблених рецептів. Для того щоб виміряти необхідні інгредієнти в цьому рецепті, нам не потрібно кухонного масштабу, але тільки вимірювальне скло. Давайте!

Йогурт ягідний пиріг

Йогурт ягідний пиріг

Товари (за формою 24 см):

• 300мл натуральний йогурт
  • 1 яйце
  • 300мл цукру
  • 1 час ложка екстракту ванілі
  • 80мл рослинне масло
  • 600мл борошна
  • 0,5 ч ложки соди
  • 300мл ягоди
  • 4 скибочки шоколаду (за бажанням)
Йогурт ягідний пиріг

Ми встановлюємо плиту до 180 градусів. У цей час змішати борошно, цукор, ваніль, соди, потім додати яйце, йогурт і вершкове масло і перемішати пару хвилин, щоб зробити тісто однорідним. Я зробив це ложкою без навіть за допомогою міксера. Тепер нарізати шоколад на шматочки ножем і додати в тісто разом з ягодами.

Йогурт ягідний пиріг

Змастити форму рослинною олією, викласти тісто. Ви можете покласти ще кілька штук шоколаду зверху. Випікайте в нагрітій духовці 35-40 хвилин.

Йогурт ягідний пиріг

Таке тісто зручно варити в зненахідній формі, щоб його було простіше витягти. Форма повинна бути досить високою, так як тісто трохи підходить під час процесу випічки.

Йогурт ягідний пиріг

Йогурт ягідний пиріг

Йогурт ягідний пиріг

опублікований

P.S. І пам'ятаєте, просто змінивши наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Кредит: afork.by/pirog-s-yagodami