Синдром хронічної втоми

Якщо в будь-якому місці був хороший майстер, я запитаю його, щоб розкрити людей найбільшого секрету світу: Чому це те, що більшість з нас почувається так погано, коли це повинно бути добре? Більшість з нас є робочим або іншим джерелом доходу, де жити, що їсти, що пити, що носити, де весело провести час. Здавалося б, жити і радіти! Про нас У будь-який час ви подивитеся, є порушення, ентомність, дискорд, поділи, ненав'язливі, пригнічна самотність. На жаль, людина, яка не має ніяких недоліків, проблем, неприємних турбот.

Захворювання називається "діє життя"

Чому так багато жирів, біль, страждання в нашому світі, світ покликаний бути красивим? Хтось відповів мені: проблема поганий правителів, політиків, які думають тільки про власні кишені, в загальному корупції, в шкідливих босах смоктають кров від підлеглих, в ненарядних сусідах і знайомих, які сплять і бачать, як нас завдати шкоди. Велика проблема в дружині (люда), яка не хоче відповідати моїй ідеї ідеальної жінки (люда), у дітей, які не хочуть слухати мої поради або накази, у батьків, які “морально застарілі” і, розуміння нічого в “поточному моменті історії”, піднятися з інструкціями.

Отже, одна з основних причин захворювання називається "живо погано", на мій погляд, є хронічним невдоволенням всім і всім. Навіть на фоні зовнішнього благополуччя ми знайдемо причини, щоб бути незадоволеними. Перш за все, звичайно, незадоволений близькими, родичами. Нагнічення, карелі, конфлікти, що йдуть до матері, нарешті, катастрофа розлучення є наслідки синдрому хронічного невдовзі. Багато людей йдуть на роботу в якості важкої праці, адже вони постійно відчувають негативні емоції в усіх сферах: зміст роботи, його умови і кількість оплати, колег, босів, підлеглих.

Що таке за невпевненістю, який отруює наше життя? Чи можна бути дійсно щасливими, сповненими життям і завжди щасливими? Чи можете ви бути щасливими! Поговоримо про це.

Духовна природа невдовзі

Здається, що невдоволення живить себе, висока думка про себе, гордість. Пишний, надзвичайно самолюбний, дуже самосвідомий людина запускає все і кладе сам. Сама! Він є центром Всесвіту, він є поціновувачем життя, він є неприпустимим суддею. Звичайно, це людська природа, щоб любити себе, розглянути себе авторитетом, пробачити себе помилки, недоліки і гріхи. Але проблема відрізняється: людина вважає своєю думкою, його поглядами, його оцінками тільки правильні. Він довіряє себе сто разів! Він не може бути неправильним! Він завжди правий! Так він знає, як все в цьому світі повинно бути, як інші повинні лікувати його, як побудувати життя.

Відповідно, незадоволеність ким-небудь або що виникає, коли дія інших людей йдуть проти ідеальної моделі світу, яка людина придумав себе.

Наприклад, я думаю, що це нормально, коли я отримую додому ввечері, я можу очікувати дружини, яка приходить додому до мене, щоб приготувати вечерю. А потім виходить, що вона була проведена цікавим телешоу і не варила вечерю. Правова причина невдоволення та обмивання? О, ye! Це право, без альтернатив! Чому? Я знаю за те, що дружина MUST це і не так. І якщо така «дольки» на її складі відбувається регулярно, я починаю думати - варто змінити дружину?

Дружина також може «згасити» чоловікові з м'ясом і відтінками, адже він має невелику зарплату, не кар'єрні перспективи, вони ще не можуть придбати автомобіль, і він поганий домробітник, трохи приділяє дитині і т.д. Чому це? Тому що в ідеальному світі, придуманий дружиною, чоловік повинен відповідати знаменитій пісні: «Не пити, не курити і завжди дарувати квіти, щоб він дав свою зарплату, він назвав його матір'ю своєї матері, був байдужим до футболу, а в компанії не нудно, а крім того він був красивим і розумним. й

Ор на роботі: пікіозний бос, який досить жорстко вимагає чіткого виконання функціональних обов’язків, шаутів, погрожує, harasses і так далі. Я залишаю, якщо є місце. Але ви повинні покластися на кулак. Принаймні він сплачує роботу.

Пам'ятки? Я думаю, що для нас багато, так, знайомих. Ми хочемо змінити світ для кращого, але, таким чином, ми думаємо краще. Ми хочемо змінити інші, коригувати їх до себе, і коли це не виходить, ми сердитися, сердитися, розчарувати. Як щасливий? Яка радість? Один розмноження.

Що ми робимо? Відповідає себе: не потрібно змінити світ для себе, але змінити себе на світ. Не намагайтеся адаптувати інших до себе, але адаптувати себе до інших, в першу чергу до найближчих, близьких. Однак це можливо, якщо вимір «коректності» світу і людей навколо нас не є, хто не має недоліків, але деякі Абсолютно ідеальна, без найменших плям. І ми маємо, що ідеально. Ісус Христос присутній між християн

Ви повинні перетворювати життя навколо.

Бог Ісус Христос взяв людину м'якоть, як ми, людина, крім гріха. Не був гріх в Хім і не гріх. У всьому Його земному житті, Його вчення, нарешті, Його страждання і смерть на хресті, до якого він вийшов з любові до Його істот, він проігував на велику правду для всіх віків, щоб прийти: один може стати подібною, підходити до Бога тільки через самоденні, через жертву, через любов. Христос є прикладом для всіх, хто хоче знайти щастя в цьому короткоземному житті, і в післявиході, вічно.

Чому це вірний віруючий, який любить Христа, задоволений своїм життям? Бо він бачить людей навколо нього образ Божого, він бачить Христа, який любить, мир, радість, блаженство. Він бачить Христа в кожній людині, незалежно від того, як він може бути злий. Повіряє, що світ навколо себе не по собі, але Богом, який командував, щоб любити всіх, навіть ворогів, щоб пропустити будь-які злочини, не затримувати будь-яку шкоду, але шукати миру, миру і радість всюди. І якщо християнин не схожий на те, що він не мусур або стане подразненим, що показує пригнічення без примушення і невдоволення.

Чому б чоловік зробив це? «Щоб мені, всі ви, хто працюю і тягаровані, і я дам вам відпочивати; візьміть мій лук на тебе і навчаюся з мене, для мене я мека і стрибка в серці, і ви знайдете відпочинок для душі; для мого ярка добре, і мій тягар легкий» (Матв 11:28-30).

Це просто! Для того, щоб знайти справжню щастя, радість – в словах Христа, «реста» – необхідно вчитися з мекнесу Хім. Якщо ми досягнемо успіху, невдовзі з іншими просто зникнемо з нашого життя.

Справжня віра розгортається багато нашого життя 180 градусів.

Ми непереносимість суперечок інших і завоювання себе власних духовних захватів? Віра робить нас непереносимістю наших гріхів і заохочує нас прощення гріхів інших.

Ми постійно незадоволені іншими людьми, заробітними платами, політиками, босами, нашою долею? Ми завжди раді! Тексти пісень, а це означає: Віра розкриє правду про себе: вона виходить, що ми далеко від ідеального. Тексти пісень, а це означає: Віра навчає нас бути незадоволеним себе, з нашими гнильними словами, знежиреннями і думками - це єдиний шлях до зближення з усіма, шлях до якого Кріс називає нас.

"Торментовані"?

Коли людина знаходить Христа, він знаходить джерело нескінченної радості. Апостола Павла: «Полунки надії». Рентгенів постійно. Дайте подяку всім речам (1 Thess 5:16-18). Ви не можете радіти, переживаючи незадоволеність кимось або що-небудь, немов. Необхідно покривати все - недоліки, слабкості, гріхи інших людей - з любов'ю. Це спосіб Христа. Шлях до істинної радості і щастя. Чому це? Так, через прощення і любов до всіх, миру, миру і спокій відреставруються в душі людини. Джерелом цього світу є чітка наука.

Поціновувач, який шукає сальвації, є миротворцем і миротворцем. Він повинен заспокоїти миру і любити всюди навколо нього, розмножуючи теплу його серця на захворюванні бородавки, об'єднання поділяються, створення розуміння між собою. Це важко спочатку, тому що девіл наполегливо виступає, але потім стає легше і простіше, тому що Господь допомагає.

Бог хоче бути щасливим. Він наш батько. Чи може Отець не хоче бути для своїх дітей? Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Але ці спроби завжди пов'язані з гірким натягом, розм'якшенням. Буває, що людина витрачає весь життя в судах хронічного невдоволення, в грмелі і подразнення. Ось чому він не робить. Що відбувається, коли грішна жінка гине, знайомства говорять про неї: «Шведи.» На жаль, вона буде там на небі. За своїм стражданням він заслуговує вічного миру.

Здається велика помилка, щоб розглянути безглузду вічність після смерті як винагорода за сіяння і страждання в цьому земному житті. Звісно, якщо по-справжньому життя людини була веселим, але всередині він знайшов Христа, став дивним на Його і здивував всіх нещастях, які надсилали невдовзі, з надії Божої допомоги, то, звичайно, вічна радість може стати його в цьому світі. Але якщо ж людський спокійний життя був прямим результатом хаосу в душі, його нездатне відторгнення Бога, його віра в свою виняткову неприпустимість, то навряд чи відпочивати, тобто у миру.

Радість Королівства Небес, я впевнений, що починається тут на землі. Єдиний шлях до цієї радості – це шлях до вознесіння до Христа, яким весь світ навколо нас вимірюється і тим, хто самодостатній, люблячий ставлення до всіх, хто зустрічається на нашому шляху життя.

Автор Артемій Слескін

П.С. І пам'ятаєте, просто змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Джерело: www.pravoslavie.ru/jurnal/80334.htm

Категории

Смотрите также

Новое и интересное