Якщо в будь-якому місці був хороший майстер, я запитаю його, щоб розкрити людей найбільшого секрету світу: Чому це те, що більшість з нас почувається так погано, коли це повинно бути добре? Більшість з нас є робочим або іншим джерелом доходу, де жити, що їсти, що пити, що носити, де весело провести час. Здавалося б, жити і радіти! Про нас У будь-який час ви подивитеся, є порушення, ентомність, дискорд, поділи, ненав'язливі, пригнічна самотність. На жаль, людина, яка не має ніяких недоліків, проблем, неприємних турбот.
Захворювання називається "діє життя"Чому так багато жирів, біль, страждання в нашому світі, світ покликаний бути красивим? Хтось відповів мені: проблема поганий правителів, політиків, які думають тільки про власні кишені, в загальному корупції, в шкідливих босах смоктають кров від підлеглих, в ненарядних сусідах і знайомих, які сплять і бачать, як нас завдати шкоди. Велика проблема в дружині (люда), яка не хоче відповідати моїй ідеї ідеальної жінки (люда), у дітей, які не хочуть слухати мої поради або накази, у батьків, які “морально застарілі” і, розуміння нічого в “поточному моменті історії”, піднятися з інструкціями.
Отже, одна з основних причин захворювання називається "живо погано", на мій погляд, є хронічним невдоволенням всім і всім. Навіть на фоні зовнішнього благополуччя ми знайдемо причини, щоб бути незадоволеними. Перш за все, звичайно, незадоволений близькими, родичами. Нагнічення, карелі, конфлікти, що йдуть до матері, нарешті, катастрофа розлучення є наслідки синдрому хронічного невдовзі. Багато людей йдуть на роботу в якості важкої праці, адже вони постійно відчувають негативні емоції в усіх сферах: зміст роботи, його умови і кількість оплати, колег, босів, підлеглих.
Що таке за невпевненістю, який отруює наше життя? Чи можна бути дійсно щасливими, сповненими життям і завжди щасливими? Чи можете ви бути щасливими! Поговоримо про це.
Духовна природа невдовзіЗдається, що невдоволення живить себе, висока думка про себе, гордість. Пишний, надзвичайно самолюбний, дуже самосвідомий людина запускає все і кладе сам. Сама! Він є центром Всесвіту, він є поціновувачем життя, він є неприпустимим суддею. Звичайно, це людська природа, щоб любити себе, розглянути себе авторитетом, пробачити себе помилки, недоліки і гріхи. Але проблема відрізняється: людина вважає своєю думкою, його поглядами, його оцінками тільки правильні. Він довіряє себе сто разів! Він не може бути неправильним! Він завжди правий! Так він знає, як все в цьому світі повинно бути, як інші повинні лікувати його, як побудувати життя.
Відповідно, незадоволеність ким-небудь або що виникає, коли дія інших людей йдуть проти ідеальної моделі світу, яка людина придумав себе.
Наприклад, я думаю, що це нормально, коли я отримую додому ввечері, я можу очікувати дружини, яка приходить додому до мене, щоб приготувати вечерю. А потім виходить, що вона була проведена цікавим телешоу і не варила вечерю. Правова причина невдоволення та обмивання? О, ye! Це право, без альтернатив! Чому? Я знаю за те, що дружина MUST це і не так. І якщо така «дольки» на її складі відбувається регулярно, я починаю думати - варто змінити дружину?
Дружина також може «згасити» чоловікові з м'ясом і відтінками, адже він має невелику зарплату, не кар'єрні перспективи, вони ще не можуть придбати автомобіль, і він поганий домробітник, трохи приділяє дитині і т.д. Чому це? Тому що в ідеальному світі, придуманий дружиною, чоловік повинен відповідати знаменитій пісні: «Не пити, не курити і завжди дарувати квіти, щоб він дав свою зарплату, він назвав його матір'ю своєї матері, був байдужим до футболу, а в компанії не нудно, а крім того він був красивим і розумним. й
Ор на роботі: пікіозний бос, який досить жорстко вимагає чіткого виконання функціональних обов’язків, шаутів, погрожує, harasses і так далі. Я залишаю, якщо є місце. Але ви повинні покластися на кулак. Принаймні він сплачує роботу.
Пам'ятки? Я думаю, що для нас багато, так, знайомих. Ми хочемо змінити світ для кращого, але, таким чином, ми думаємо краще. Ми хочемо змінити інші, коригувати їх до себе, і коли це не виходить, ми сердитися, сердитися, розчарувати. Як щасливий? Яка радість? Один розмноження.
Що ми робимо? Відповідає себе: не потрібно змінити світ для себе, але змінити себе на світ. Не намагайтеся адаптувати інших до себе, але адаптувати себе до інших, в першу чергу до найближчих, близьких. Однак це можливо, якщо вимір «коректності» світу і людей навколо нас не є, хто не має недоліків, але деякі Абсолютно ідеальна, без найменших плям. І ми маємо, що ідеально. Ісус Христос присутній між християн
Ви повинні перетворювати життя навколо.Бог Ісус Христос взяв людину м'якоть, як ми, людина, крім гріха. Не був гріх в Хім і не гріх. У всьому Його земному житті, Його вчення, нарешті, Його страждання і смерть на хресті, до якого він вийшов з любові до Його істот, він проігував на велику правду для всіх віків, щоб прийти: один може стати подібною, підходити до Бога тільки через самоденні, через жертву, через любов. Христос є прикладом для всіх, хто хоче знайти щастя в цьому короткоземному житті, і в післявиході, вічно.
Чому це вірний віруючий, який любить Христа, задоволений своїм життям? Бо він бачить людей навколо нього образ Божого, він бачить Христа, який любить, мир, радість, блаженство. Він бачить Христа в кожній людині, незалежно від того, як він може бути злий. Повіряє, що світ навколо себе не по собі, але Богом, який командував, щоб любити всіх, навіть ворогів, щоб пропустити будь-які злочини, не затримувати будь-яку шкоду, але шукати миру, миру і радість всюди. І якщо християнин не схожий на те, що він не мусур або стане подразненим, що показує пригнічення без примушення і невдоволення.
Чому б чоловік зробив це? «Щоб мені, всі ви, хто працюю і тягаровані, і я дам вам відпочивати; візьміть мій лук на тебе і навчаюся з мене, для мене я мека і стрибка в серці, і ви знайдете відпочинок для душі; для мого ярка добре, і мій тягар легкий» (Матв 11:28-30).
Це просто! Для того, щоб знайти справжню щастя, радість – в словах Христа, «реста» – необхідно вчитися з мекнесу Хім. Якщо ми досягнемо успіху, невдовзі з іншими просто зникнемо з нашого життя.
Справжня віра розгортається багато нашого життя 180 градусів.
Ми непереносимість суперечок інших і завоювання себе власних духовних захватів? Віра робить нас непереносимістю наших гріхів і заохочує нас прощення гріхів інших.
Ми постійно незадоволені іншими людьми, заробітними платами, політиками, босами, нашою долею? Ми завжди раді! Тексти пісень, а це означає: Віра розкриє правду про себе: вона виходить, що ми далеко від ідеального. Тексти пісень, а це означає: Віра навчає нас бути незадоволеним себе, з нашими гнильними словами, знежиреннями і думками - це єдиний шлях до зближення з усіма, шлях до якого Кріс називає нас.
"Торментовані"?Коли людина знаходить Христа, він знаходить джерело нескінченної радості. Апостола Павла: «Полунки надії». Рентгенів постійно. Дайте подяку всім речам (1 Thess 5:16-18). Ви не можете радіти, переживаючи незадоволеність кимось або що-небудь, немов. Необхідно покривати все - недоліки, слабкості, гріхи інших людей - з любов'ю. Це спосіб Христа. Шлях до істинної радості і щастя. Чому це? Так, через прощення і любов до всіх, миру, миру і спокій відреставруються в душі людини. Джерелом цього світу є чітка наука.
Поціновувач, який шукає сальвації, є миротворцем і миротворцем. Він повинен заспокоїти миру і любити всюди навколо нього, розмножуючи теплу його серця на захворюванні бородавки, об'єднання поділяються, створення розуміння між собою. Це важко спочатку, тому що девіл наполегливо виступає, але потім стає легше і простіше, тому що Господь допомагає.
Бог хоче бути щасливим. Він наш батько. Чи може Отець не хоче бути для своїх дітей? Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Але ці спроби завжди пов'язані з гірким натягом, розм'якшенням. Буває, що людина витрачає весь життя в судах хронічного невдоволення, в грмелі і подразнення. Ось чому він не робить. Що відбувається, коли грішна жінка гине, знайомства говорять про неї: «Шведи.» На жаль, вона буде там на небі. За своїм стражданням він заслуговує вічного миру.
Здається велика помилка, щоб розглянути безглузду вічність після смерті як винагорода за сіяння і страждання в цьому земному житті. Звісно, якщо по-справжньому життя людини була веселим, але всередині він знайшов Христа, став дивним на Його і здивував всіх нещастях, які надсилали невдовзі, з надії Божої допомоги, то, звичайно, вічна радість може стати його в цьому світі. Але якщо ж людський спокійний життя був прямим результатом хаосу в душі, його нездатне відторгнення Бога, його віра в свою виняткову неприпустимість, то навряд чи відпочивати, тобто у миру.
Радість Королівства Небес, я впевнений, що починається тут на землі. Єдиний шлях до цієї радості – це шлях до вознесіння до Христа, яким весь світ навколо нас вимірюється і тим, хто самодостатній, люблячий ставлення до всіх, хто зустрічається на нашому шляху життя.
Автор Артемій Слескін
П.С. І пам'ятаєте, просто змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!
Джерело: www.pravoslavie.ru/jurnal/80334.htm