4 Поради від Стародавніх філософій, які зроблять вас щасливими

Ви, мабуть, чули про Стоіку або Стоїку. Майже все, що ви знаєте про них не вірно. Всі вони не лякали. Столики старовини першими були розрахувати закони щастя і з'ясували, як зробити свято з життя.

Столики завжди були зацікавлені в питаннях психології людини і не були аверсифіковані з використанням різних методів подолання психологічних обмежень. Але є принципи давнього світу, що відповідають виявам сучасних досліджень? Чи підтримує наукову підтримку давніх мислителів?

Абсолютно. І якщо ви хочете бути щасливим, я заохочую вас дотримуватися старих правил.

1,1 км «Що таке найгірший сценарій справи?» Ви коли-небудь попросили себе, що питання? Щиро вітаємо вас з філософом.

Негативна візуалізація – одна з основних принципів Стоїка. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.

Столики називають це «підготовка». Детальна рефлексія на найгіршому сценарії допомагає нам заспокоїти. Найчастіше ми усвідомлюємо, що наші турботи та страхи в певній ситуації перебільшуються.

Якщо ви втратили найважливіше в житті. Сім'я. Друзі. Я, вона страшна. Але це не те, що момент, коли ви починаєте отримувати їх ще більше? Якщо ви втратите їх назавжди? Думки втрати підвищують почуття подяки.

Коли у вас є безкоштовний момент, спробуйте думати про те, що це подобається, щоб втратити найцінніші речі в житті. Ці думки зроблять вас усвідомлювати, навіть за деякий час, як пощастить вас. Ви знаєте, скільки буде вдячний за те, що ваші обставини.

Найефективніший спосіб відчути себе щасливителем, щоб здійснювати три благословення.

Щодня перед сном, напишіть три речі, які ви вдячні. Почуття вдячності нам не приймати життя за надану. Після того, як настає почуття новизни, воно дає відчуття щастя і стійок любові.

2,2 км Столики цінували спокій і вірили, що гнів був відходи часу. Але що робити, коли загиблий кров і негативні емоції загрожують розсипатися?

Зробіть собі посмішку. Тонкий вниз. Сенека вірила, що коли людина заспокоює, він стає спокійніше.

«Коли ви сердитися, - сказав Сенька, «Всі ознаки небезпечності повинні бути перетворені в їх протилежність». Змусити себе розслабити м'язи обличчя, розмовляти спокійно, уповільнити швидкість ходу. Після того, як ваш внутрішній стан стане тим самим, як зовнішній, і гнів буде випаровувати себе.

Чи дійсно працює очевидна претензія? Я. І наука погоджується.

Коли вчені просили людей посміхатися, вони фактично відчували щасливця. На окремі групи поділилися понад 26,000 осіб. Завдання кожної групи було виконувати вправи, які зроблять їх щасливими. Ті, хто попросили змінити вирази обличчя, показали найвищі результати.

3. У У той же час у Стосиках навмисно погуляли вулиці голими в холодну погоду або пропущеними стравами, щоб почуватися голодним. Чому це робити? Коли ви заперечуєте себе щось, ви починаєте оцінити речі, які ви приймаєте на користь іншої держави.

Гарвардський професор і автор Happy Money, Михайло Нортон, стверджує, що незначні обмеження значно підвищують щастя:

«Якщо ви хочете пити певний тип кави щодня, спробуйте відмовитися від цієї звички протягом декількох днів». Коли ви спробуєте знову, це буде краще, ніж раніше. Не означає, що ви повинні відмовитися від кави назавжди. Я пообіцяю, що коли ви спробуєте його знову, ви будете любити його ще більше, ніж раніше.

І давні філософи і вчені згодні на важливість переповнення повсякденних речей і звичок в задоволення. Абстинент змушує вас сильніше. Підсилює силу волі. Stoics заявили, що сила буде схожа на м'яз. Чим більше вона тренує, тим сильніше вона стає. Вони вірили, що людина, яка практикує абстиненцію, може стати видатною людиною, відрізнялася особливим відвагою і здатністю самоконтролювати.

Наука погоджується. Експерт самоконтролю та автор Willpower, Roy Baumeister, стверджує, що дисципліна посилена дисципліною:

«Манкінд довго вірив, що символ може бути побудований, щоб зробити речі, які не хочуть робити. Самодисциплін робить вас більш міцною людиною. й

Що визначає успіх більше, ніж інтелект або навички? Надійність та самоконтроль. Спробуйте пропустити ще одну подорож до Starbucks або подарувати смачні печиво. Завтра це буде смачно ще краще, і ви будете мати можливість вправо.

4. У Ви думаєте, що Стойизм дуже складно? Ви боїтеся з найгіршим сценарієм? Ви хочете відмовитися від улюбленого морозива?

Надані для цього. Що говорить про його студентів, коли навчав їх засади Стоїка? Яка порада дала їм у разі помилки? Ми робимо помилки іноді.

Вивчайте себе за свої невдачі! Столики розуміють, що вони можуть зіткнутися з проблемами на практиці Стоїка. Епікетус завжди розповів своїм студентам, що робити, якщо вони не можуть слідувати порадам. Він знав, що новітньої Стоіки роблять помилки на регулярній основі. філософ Маркус розповів про свої дискримінації, що при їх діях перестає відповідати прецепціям Стоїка, найголовніше не стати дискурованим і не піддаватися досвіду. Він консультував їх, щоб повернутися в бій.

І що наука радить вас робити, коли ви втратите контроль себе і почати кинути свою роботу? Занурення вашої помилки і переміщення.

Дослідження показують, що самокритика безпосередньо пов’язана з відсутністю мотивації та поганого самоконтролю. Також є одним з основних ознак депресії, які знищують як всі «Я», так і всі «Я хочу». Самохідність, доброта та самопідтримка, навпаки, пов’язані з більшою мотивацією та краще самоконтролю.

Не боятися, щоб зробити життя краще. Займається час. Ви дізнаєтеся все. Новини

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Джерело: 5sfer.com/9766-4-soveta-drevnix-filosofov-kotorye-sdelayut-tebya-schastlivee.html#main. й