Салат Нісуаз

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Для мене, можливо, салат Нісуаз такий рецепт. У пошуках смачного Нісуазу, я готовий подорожувати по половині світу і наполегливо замовити його на обід, сніданок і вечерю.

Незважаючи на те, що Nisouaz є дуже класичною французькою стравою, ви ніколи не знайдете два варіанти її ідентичних, які, ймовірно, пояснює її популярність, оскільки кожен може знайти унікальне поєднання до смаку.

Традиційно Нісуаз вариться з ніжним салатом, помідорами, під бобами, тунцем, анчоусами, оливками і яйцями. Деякі додати солодкий перець, картопля, кукурудза, артишоки, цибулю, що б. Здається мені, що в цьому страві немає однієї правильної версії інгредієнтів - до тих пір, поки все поєднується і вам подобається.

Я додаю два поради від себе:

По-перше, спробуйте цю станцію. Я не бачив в будь-якому ресторані. Ароматна трава, оливкова олія, гірчиця спильність і трохи оцту просто відмінне поєднання.

По-друге, оберіть найкращу якість консервованого тунця, який можна знайти і дозволити собі. Якщо можливо, візьміть тунець в оливковій олії. А, звичайно, Нісуаз з кушеною свіжою тунцем, є абсолютно різною історією. Якщо ви не боїтеся з сирої риби, я обіцяє вам, що цей варіант підкорить вас.

Нісуаз є дуже ситним блюдом, тому ви можете сміливо приготувати його для бранчі або навіть вечері.

Вам буде потрібно:

БЕЗКОШТОВНО:

• 1⁄2 столові ложки винного оцту
  • 1⁄2 столова ложка Діюна (схарп) гірчиця
  • 1⁄2 склянки оливкової олії
  • 1 зубчик часнику
  • 1 склянка листя петрушки
  • 1⁄2 склянки листя tarhuna
  • Сіль, чорний перець
Для салату:

• 200 грам свіжої туни або 1 баночка з консервованої туни
  • 1 столова ложка оливкової олії
  • Сіль, чорний перець
  • 10 анчоусів
  • 200 грам квасолі
  • 200 грам дрібної картоплі
  • 1 солодкий перець
  • 2 маленьких помідорів
  • 2 яйця
  • Чудова маслин

Спосіб приготування:

Отримай автостанцію готовий.

• Крок 1. Змішайте всі інгредієнти разом з товстим емульсійним станом. Додати сіль і перець за смаком.
Зробіть салат.

• Крок 1. Добре промийте картоплю, квасолю і яйця. Нарізати картоплю в половинки, нарізати квасолю на невеликі шматочки. Викласти картоплю, квасолю і яйця разом 7-10 хвилин в окропі або до тих пір, поки картопля м'яка.
  • Крок 2. Якщо використовувати свіжу туну, прогрійте столову ложку оливкової олії в гарячій сковороді. Добре сіль і перець тунець. За 1,5-2 хвилини з кожного боку. Видаліть з вогню і дайте рибний відпочинок протягом декількох хвилин. Наріжте на скибочки потрібного розміру.
  • Крок 3. Наріжте тонкими скибочками солодкого перцю і помідорів, покладіть оливками і анчоусами в великій салатній тарілці. Додайте готову картоплю і квасолю.
  • Крок 4. Заощаджуйте 2 ст.л. ст. ст. ст., що залишився газ, добре перемішуючи з овочами.
  • Крок 5. Покладіть зверху салат смажений або консервований тунець, прикрасить чверті яєць і залийте зверху рештою заправкою. Видання

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Джерело: vkusnoproject.com/recipe-items/salat-nisuaz/