Робота для життя

Коли я працюю мамою, шукаю роботу над тим, як багато роботи мені потрібно внести в свою роль як психолога щодо дітей. Чому це працює, чому це не просто частина життя з дітьми? Невідповненене життя?

Популярна психологія принесла до масових знань нейропсихологічних особливостей формування мозку дитини, теорії вкладення, теорії поступового утворення та внутрішнього кола, активного прослуховування, тощо.

Більшість з нас не піднялися з цими знаннями. Не було б боятися пригнічувати наші інстинкти запиту, розбити наше вкладення, вбити мотивацію, створити невроз, пригнічувати самооцінку. А тепер ми знаємо все це і знаємо про власну самооцінку, і неврозах, і мотивацію, і страхи, і ми хочемо, щоб краще.

Саме тому я працюю психологом для дітей. Так це робота. Хорус бабуся в голові. Я працюю, коли я кажу, «Даю, подивіться на мене, ви втомилися зараз і кричущий з втомою, ви просто повинні піти на ліжко» замість «Стоп-жовтіння, перейдіть до кімнати»; коли я кажу «О, як шкода, ви спробували так важко» замість «Я сказав вам сотні разів!», коли я кажу «Поцілунати коліно, нічого, спробуйте знову, я буду допомогти» замість «Щого ви хочете, сходження в будь-який час. й

Все мій непрозорий “Звідти звідси, ви смоктати!”, “це не працює для вас на всіх”, “Год, що нечуй!”, “Зупиняючись, як дівчина”, “О, я знайшов щось боїться, соромно”, “навіть, що ви робите, я не спілкуюся з вами”; всі битви з 4-річним притулком люди, в яких я знайшов силу не входити; все це щоденна робота полягає в тому, щоб зрозуміти мій шторм, зрозуміти мій дитячі емоції, нехай вони будуть, але все ж робити правильно, слухаючи їх в нескінченному фоні, але не лежати собі, не пригніти, Ра-бо-та.

Я сподіваюся, що хору в голову доньки говорить щось інше. Не потрібно відокремити автоматичне від виправлення. Що вона може просто жити з дітьми без мислення, без боротьби з собою, без роботи. Щільність, не пригнічуючи бажання позбутися, приймати, не пригнічуючи бажання відхиляти, обійняти, не бажаючі відштовхуватися всередині.

Це термін служби. Поступово стає простіше, оскільки це стає простіше для навчаного тіла. Але ви не можете зберігати ілюзію, що ви змінилися всередині, ви просто навчитесь жити з ним.

Перервувати шаблон – це нескінченна робота, і не оцінено будь-яким. Що мені не робити, як мої інстинкти диктували б не розуміли дочку. Вона вже має інстинкт, щоб прийти і повісити, коли я кистью. У мене немає. У мене є багато часу, що надходить і сяйво, коли вона одягнена.

Автор Ольга Нечаєва

П.С. І пам'ятаєте, просто змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Джерело: alpha-parenting.ru