«Кольхоз» і бездомних хлібобулочних виробів

Новий милий проект на коліні під головуванням «Чи це себе»: молода пара з Солнечнирськ почала випікати без дріжджів хліба прямо в квартирі, а потім в власних хлібобулочних, з яких замовляють мак і часникові ловіни навіть в Москві.

Наталія та Антон Корнишов, засновники

Антон Корнишов, творець хлібобулочної продукції: Після того, як моя дружина і я дізнався, як шкідливі штучно створені хлібопекарські дріжджі є (яскрава думка про це). – Акрокс. ред., і почав шукати в магазинах для простого хліба на бутоні. Ми не знайшли нічого. Ми вирішили запекти себе. У інтернеті вони знайшли кислий рецепт, зробивши його, але процес здавалося б дуже важко для нас: поганий слід подбати, стежити за температурою. Ми подарували хліб на час.

А потім ми подумали, що ми хотіли розпочати власний бізнес. Шукаємо бізнес-ідею: чому не хліб? Ми не повинні нічого на ринку, але ми хочемо. І так вони приготовлені для себе, для друзів. Одного разу я забрав наш хліб до храму за смаком. Я дуже сподобалося, запитав більше. Так в звичайній духовці на кухні все вийшло. При збільшенні обороту вони вирішили повернути випічку прямо в квартирі і почати продаж. й

Де випікати хліб, якщо немає грошей «Ми шукали гроші в оренду, запечили всі будинки. Ми придбали конвекційні плити, які можна підключити в міській квартирі. Вночі я б перетягував борошно на третій поверх в 50-парних пакетах, щоб ніхто не міг бачити його. Тоді вранці ви приїжджаєте до входу, а звідти - неймовірний запах хліба. Звісно, ми пощастили: сусіди можуть підозрювати, але не визначилися. За січень 2012 року ми переїхали в нашу випічку у вересні цього року.
Р

499 р.

(Рівне)

411607

Ми шукаємо біосертифікованого зерна протягом тривалого часу, і в кінці ми купуємо його від хлопців з чорного хліба в Тульській області. У нас є млин з кам'яними млинцями, де ми подрібнюємо борошно. Ми також маємо хліб високої якості борошна, він також був обраний протягом тривалого часу. Тепер це борошно Данилівського монастиря, яке має власну ферму в Рязанській області. Вирощувати пшеницю, зробити борошно, незбиране і без штучного клейковини. Часто буває, що не так багато хлібопекарського зерна, а також для поліпшення властивостей такої борошні, різних добавок, поліпшення клейковини додаються до неї так, щоб вона має хороші властивості. Це говорить про те, що контроль якості в роботі з органічними речовинами повинен бути з самого початку, інакше ми ризикуємо отримати псевдоорганічний хліб на виході.

Як працювати з хлібом без дріжджів «Наш хліб абсолютно безкоштовно хімічних добавок, включаючи дріжджі. Несвіжий хліб важко випікати, оскільки він не містить пшеничного борошна і клейковини, які допоможуть пульпи формувати. Не стабільний. Хліб також залежить від зовнішніх умов: якщо він отримує холод, як хліб, так і хліб, який підходить для охолодження від зовнішнього холоду. Він дуже чутливий до природи. Хліб без дріжджів - одне ім'я. І все тому, що процес болючий, і ніхто не хоче витрачати час і зусиль на нього. й
р.

83374755

«Наші найхолодніші хліби цільнозернові жито з грубого борошна. Всі зернові дроби зберігаються в ній: висівки, проростки, ядро. Не має краплі пшеничного борошна, тому це навіть злегка вологий, який є нормальним для житнього хліба. Він також має фірмову сметану, яка дає відтінку. Лофель такого хліба вагою 900 г витрати 200 рублів, половина - 120. З усіх хліба ми випікаємо, жито є найнижчою калорійністю. Це наше пиво, тому що деякі люди роблять чистий житній хліб. Ми також маємо підвиди: часник, мак. В будь-який з наших хлібів міститься нерафінований цукор, але, наприклад, в маку набагато більше, тому ми розглянемо його десерт. Мадагаскар під ваніль також замовляється від нього, яку потім подрібнюємо в кав'ярні і додаємо до смаку.

Ми також робимо файли cookie. Моє улюблене вівсяне з меленої вівса, дуже ситне і корисне. Є закуски - хліби з рослинної суміші. Ми проростаємо алтайську зелену гречку, додаємо насіння льону, соняшнику, спеції, буряків або моркви, прокочуємо суміш на лотці і висушуємо в дегідраторі протягом декількох днів. Снаки також підходять для сирих продуктів, оскільки вони сушені при температурі до 40 градусів. Наша випічка дуже вегетаріанська і дієтична. й

Хто купує хліб на 200 рублів? «Наші випічка можна купити в Солнечномугорську, де ми живемо, випікаємо і продаємо. У нас є доставка в Москва, витрати 300 рублів за замовлення від 1000 рублів. Ви можете замовити хліб в нашому інтернет-магазині. У нас є кілька замовлень, але ми виробляємо кілька тисяч ткацький місяць. Ось, в Солнехногорську, майже ніхто не розуміє нас. Тут люди йдуть в П'яточка для дешевих ловерів, а в Москві для нашого хліба користується великим попитом. Так, відстань від розуміння - наша проблема. Коли Мусковіти приходять тут для дачі, вони часто приходять до нас. Більшість з них є покупцями аграрних ринків або ABCs of Taste, вони моніторять продукти харчування, вони виглядають для здорових продуктів. Це переважно люди, які не дуже багатство, але здоровий спосіб життя є важливим для них. «Ми краще купувати один з ваших лофа і їсти його на тиждень». Тому люди, які купують наш хліб, люблять нас для нашої доброчесності та роботи з совістю.

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Джерело: город.afisha.ru/people/kolhoz-i-domashnyaya-bezdrozhevaya-pekarnya/