Джон Геррісон, 46-річний австралійський банкір: Як я був

Життя проходить так швидко. й

Ми часто не розуміємо, що наше життя є від того, що ми уявляли надії та мрії. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час. І за цими рішеннями ("який завжди може бути виправлений", ми з комфортом) це так легко стати особою, яку ви завжди боїтеся стати. Джон Геррісон, 46-річному австралійському банкірі, пояснює, як він був свого життя і став дивним для себе. Пост на Reddit зробив багато шуму на англомовному інтернеті. Якщо це текст, який може змінити ваше життя.

На відміну від Jerryson ви все ще можете виправити.

Моє життя було свічкою. Я 46 років і мати деякі поради для вас. Для тих, хто зараз перебуває на перехресті їх шляху. Більшість людей живуть своїм життям повністю, і не так, як вони будуть любити.

Моє ім’я Івана. Мені потрібно зняти тиск в грудях. Розмова. Я 46-річний банкір, який жив точний навпроти того, що я хотів.

Всі мої мрії, всі мої пристрасті пішли. Я працюю 9 до 7. 6 днів на тиждень. За останні 26 років життя. Я вибрав максимально безпечний шлях. В кінці цього шляху змінив мене.

Сьогодні я дізнався, що моя дружина обдурила на мене останні 10 років нашого шлюбу. Мій син не відчуває нічого про мене. Я пропустив мій батько траурний на ніч. Я не люблю, і я не подорожувати по всьому світу, допомагаючи бездомним.

Не знаю, що я мріяв про те, що я був невірним молодим чоловікам у своїх очах або так. Якщо маленька дівчина я був 25 або 30 років тому побачила мене зараз, він би поставив мене в обличчя. Я сам, своїми руками, подрібнила всі мрії. Почнемо з того, як я був у моїй 20-ті роки. Я відчув, як я був тільки народився вчора і був створений для зміни світу. Люди любили мене, і я любила людей. Я був прогресивний, творчий, спонтанний, готовий прийняти будь-які ризики, молодий чоловік.

У мене було дві мрії. Я хотів писати книгу, реальний естселер. По-друге, я хотів подорожувати по всьому світу і допомогти безпритульним способом. Я знала свою майбутній дружину протягом чотирьох років. Молода любов. Вона любила мене для того, щоб бути непередбачуваним, для того, щоб бути енергійним і для того, щоб хто сміється в будь-який час. Ми обидва відчували кохану в руках.

Я знав, що моя книга змінила світ. Я б розповім, що кожен інший, і це чудово. Я хотів би сказати, що кожен має право не йти на корпоративну мову і не стати схожим на всіх інших. Це не так, але просто різні.

На 20 я написав перші 70 сторінок цієї книги. Я 46 тепер і є ще 70.

Коли я був 20, я вже спробував себе як сходження в Нову Зеландію і Філіппіни. Я мав планувати велику подорож до Азії, потім ще одну до Європи, а головне до Америки (Я живу в Австралії, до речі). Чи знаєте ви, як багато країн, які я відвідав з моїм 46? У двох: Філіппіни та Нова Зеландія.

Я не знаю, коли точно все вийшло неправильно. Я так шкода. Я був 20. Я був єдиною дитиною в сім'ї. Я потрібна стійкість і сильна під ногами. Я пішов до університету спочатку, а потім я отримав роботу, яка диктувала, як я жив.

Я завжди працюю 9 до 7. Що я думаю? Як я можу перетворити життя в одну роботу? Я поїду додому, вечерю, посидіти в папірцях, а потім піти в ліжко. 10:00 до 20:00 З завтрашнього дня я хочу знову прокидати в 6:00 Я не можу пам'ятати, що я зроблю любов до дружини.

Учора, вона не могла стояти, і визнати, що вона обдурила на мене протягом 10 років. 10 років. Чи є це занадто довго для мене, щоб пропустити? Він не зашкодує, але це говорить, що я змінив. Я не чоловік одружився. Що відбулося в десять років? Я не пам'ятаю, що сталося в ці роки. Я не можу пам'ятати нічого, але працювати. Я був банкіром у ті роки. Але не був. Він не був.

Хто я? Що сталося мені? Я навіть не можу попросити розлучення або життя на ній. Я не можу навіть ставити. Коли вона зізналася мені про її недоліки, я відчував нічого. Я не можу їхати зі сльози, як я написати це.

По-перше, я не хочу, якщо моя дружина обдурила на мене. Більш важливим є інший інсайт, який прийшов до мене: Я дихаю. Усередині. Тексти пісень, а це означає: І я заперечую набагато швидше, ніж я думаю.

Що сталося, щоб весело, ризикувати і енергійний хлопець, який мріяв про скрізь і змінити світ? І що сталося з тим, що дівчина, яка колись була першою красою школи, і зараз вегетацій поруч з мене? Я дуже популярний з дівчатами в школі! І в університеті теж. Але я вірний їй. Щодня. Всі мій ебать життя.

Пам'ятайте, коли я сказав, що ви спробували сходження? Це був у другому або третій рік коледжу. Я працюю в ресторані місцевого ресторану як офіціантка, і я пропустив все, що я отримав. Тепер я намагаюся зберегти кожну копійку. Я не можу пам'ятати про те, що я витрачав час і гроші на щось задоволення. Про себе.

Не знаю, що я хочу. Я розумію, що життя не боляче змінити, але я не знаю, як. Мій батько загинув десять років тому. Я пам'ятаю мій маму, зателефонувавши мені, він був гірше і гірше. Я відчував себе шкода для старого чоловіка, але я був занадто зайнятий, щоб їздити додому: перспектива великого просування тканого до мене. Я відчував мій візит і над, сподіваючись, що мій батько буде чекати мене до того, як він помер. Він загинув і я отримав свою акцію. Я не бачив його в 15 років.

Коли він загинув, я сказав, що це не важливо. Після того, як ми ніколи не зустрілися, ми мали напружені відносини. Я атеїст. Мій батько мертвий, і він не піклується, якщо я прийшов до нього або ні.

Раціоналізація – це все, що потрібно виробляти нескінченну кількість викликів. І прокрастинація. «Я точно зроблю це. Але через деякий час. Після того, як фінансова безпека є найбільшою турботою про життя. Тепер я розумію, що я був серйозно неправильним. Не робіть мене неправильно: Я не знаю, що я просто попереджаю вас: не відходив безпрецедентну енергію вашої молоді на золотому калі. Не витрачайте свою молодь на безкінечні спроби швидше виростити. Я тепер дуже шкода, що я даю роботу взяти все життя. Я шкодую, що я перетворився в страшний чоловік, але хороший грошима машини.

Я не оброблю свою книгу і ніколи не почав подорожувати по всьому світу. Я не маю сильного емоційного зв’язку з сином. Я втратив його шлях мій батько втратив мене. Я пішов від того, що емоційний і веселий хлопець до гаманця. Якщо ви прочитаєте це і ви маєте своє життя перед вами, будь ласка, не відкладайте його до пізнішого часу. Не залишайте мрії пізніше. Намагайтеся витрачати всю енергію на те, що ви дійсно хочете зробити. Не витрачайте весь вільний час онлайн (безкоштовно інтернету - ваша головна пристрасть).

Будь ласка, зв'яжіться з нами Добрий час. Не забудьте про ваших друзів і сім'ї. Не витрачайте своє життя. Анім для виконання ваших амбіцій прямо зараз, не пізніше. Не станеться мені.

Я не можу допомогти.

P.S. Моя звичаю прокрастиную і заробляю гроші під керівництвом мене, щоб померти всередині, старий і втомився. Це правда. Опубліковано.

П.Р.С. І пам'ятаємо, просто змінивши наше споживання - разом ми змінюємо світ!

Приєднуйтесь до нас на Facebook і VKontakte, і ми також в Однокласниках

Фото: ліфтинг.com.ua/Mugik-rasskazal-dusherazdirayushchuyu-istoriyu-o-tom-kak-on-vpustuyu-potratil-svoyu-gizn