Диворце: Новий життя або пропущені можливості?

Ви прийняли рішення про розлучення. Стоп і думки про те, що ви можете втратити. Який спосіб життя і миру?

Рішення про розлучення зазвичай ґрунтується на емоціях. У цей момент ми вводили одне бажання – зупинити ситуацію, яка приносить біль. Здається нам, що партнер, відносини з ним є джерелом болю, і якщо ми прибираємо його, ми будемо відчувати себе добре. Так, болить спочатку, але потім буде краще, ніж зараз. Це правда?

Ви познайомитеся з багатьма людьми, які стали більш успішними, щасливими після розлучення? У мене більше 20 років практики як психолог, психотерапевт, сексолог, я не бачив цього. Диворце не просто про закінчення відносин. Це сімейний ключ. І так це неминуче викликає ланцюгову реакцію втрат.

Діти

Чоловіки бояться втратити можливість спілкування з дитиною. І з хорошої причини. Неважливо, скільки жінка прагне забезпечити контакт дитини з батьком, якістю і кількістю цього зв'язку ніколи не буде таким же, як і в день, коли сім'я була завершена. І в будь-якому випадку, незалежно від того, як батьки захищають дітей від досвіду, діти завжди страждають, коли батьки перервуться. Нерідко ця травма залишається для життя і її наслідки впливає на здоров'я, здатність знаходити себе в суспільстві і будувати відносини.

Він стає все частіше для батька, щоб тримати дитину з ним. Як правило, такі сценарії є найбільш драматичними, особливо коли мова йде про маленьких дітей. Поранений в самолюбі, батьки розслабляють дітей від матері і не дають можливості спілкуватися. Для дитини це розвиток подій – це реальна трагедія, адже батьки, рідна мама і батько, стають запеклими ворогами, і дитина знаходиться в самому центрі цього поля взаємної ненависті.

Нерухомість, гроші

В результаті розлучення, майна, бізнесу, загальної економії діляться. Незалежно від пропорції, в яких відбувається цей поділ, в будь-якому випадку, ні з подружжя не перемагає. Після того, як сім'я була завершена, всі вчинили все, і тепер все падає окремо.

Здоров'я

У обміні на бажану «ліберацію» люди отримують важку психологічну травму. Це впливає на здоров’я – є докази важкого стресу. Гормональні розлади, поганий сон, більша схильність до вірусних інфекцій - це все ще найпростіший ступінь пошкодження. Диворце часто викликає утворення хронічних захворювань.

Успіх роботи та бізнесу

Людина починає відчувати себе гірше, йому важко концентрувати, працездатність падає. Іноземні роботи гірше, і він робить неправильні рішення. В кінці – часто просто втратити інтерес у роботі – це механіка роз’яснення для того, чому люди менш успішними у своїх кар’єрних та бізнесі після розлучення. Є ще одна, більш глибока причина. Людина залишає креативну енергію, яка є передумовою для успіху. Перед тим, як здавалося, що життя «в свободі» буде світитися з новими кольорами і всі речі піднімуть догори. Але ні, нові проекти не додають, не знайдено правих людей, гроші інвестували опіки.

Ми часто говоримо про міфічну, смертельну погану удачу, що супроводжує буквально всі бізнеси і проекти, будь то це бізнес або соціальна діяльність. Все буквально випадає з руки. Розпад.

Найбільша втрата

Так, під час розлучення не можна надати собі гармонійне спілкування з дітьми і викликати їх серйозні травми. Ваше майно, гроші та бізнес також “поширені” у зв’язку з розлученням. Ви втратите здоров’я. Ви з удачі в бізнесі. Але найголовніше, що ви втратите, є можливість вирішити проблему між вами та вашим партнером. Ви втратите можливість створювати гармонійні стосунки у вашій родині. Незалежно від того, як ви вивчаєте проблему або працюєте на себе, або розумієте, як було потрібно будувати відносини в сім'ї – після розлучення – просто не маєте можливості застосувати ці знання. Вимкнете, ви не вимкнете поле! Ви не зможете змінити цю ситуацію, вона закінчилася перемогою для вас. Таким чином, ви втратите можливість позитивного досвіду, можливість духовного зростання, адже це в сім'ї, що людина розкриває духовний і особистісний потенціал. Сім'я є найпотужнішою духовною практикою.

Що робити?

Якщо ви перебуваєте на застібці прийняття цього рішення, краще зупинитися. Не вжити незворотних дій. Всі проблеми мають рішення, і це не обов'язково розрив і розлучення. Неважливо, як здавалося б, це має підставу для роботи. Якщо ви не можете самостійно розібратися, грамотний фахівець допоможе вам. Можливо, проблема вкорінена глибоко в підсвідомості.

Сучасні методики дозволяють проникнути на найглибші рівні вашого себе. Навіть якщо Ваш партнер відмовляється працювати над ситуацією (не бачить точку, не вірить у успіх), то тільки Ваше бажання і активну участь буде достатньо. Як ви працюєте на глибині, ви скоро побачите, як ваші відносини, атмосфера і енергія між вами будуть чарівно почати змінюватися. В результаті цієї роботи вже збережено сотні пар. Люди не тільки уникли розлучення і всі втрати, пов'язані з ним, вони змогли принести свої сімейні стосунки на новий рівень гармонії, нестандартної любові і щастя. Це дійсно працює практично в будь-якій ситуації і безумовно допоможе вам.

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Приєднуйтесь до нас на Facebook і VKontakte, і ми також в Однокласниках

Джерело: /users/8996