Сприяє розпаду Всесвіту

Я дивився на майбутнє людства з глибоким песимізмом. Що б ви вибрали стратегію, ви не продовжите. Кінець - старий вік, деградація фізичних і психічних здібностей, смерть. Нескінченно рухатись, навіть якщо неймовірні трапляються і розвивалися країни, виділяють серйозні ресурси для вивчення механізмів старіння, а не витрачаючи їх на розвиток нової зброї.

Вчені можуть навчатися зупинити старіння в найближчі десятиліття, але вони не зупинять руйнування нашого світу. У липні «Спеціальний проект» дав багато сценаріїв смерті людства: Сонце буде прохолодно, галактики згорнуться, протони розмежують, а Велика темрява зачарує.

"Чи не з'яви, - Я шукав себе і, як це призначено в таких випадках, заповнивши мій решту часу з переглядом Facebook повідомлень. Він назвав «32 Шляхи відкликання смерті Всесвіту». Не одне, але тридцять-два! Проста і зрозуміла методика. Наприклад, для переходу до паралельного Всесвіту. Або зробити себе новим. Щоб перейти до чорного отвору, щоб гелька, час потоків по-різному. Повернутися в час. Нарешті, змініть фундаментальні закони Всесвіту.

Naive, huh? Але це не те, що ми знаємо, що ми знаємо про світ, щоб прогнозувати свою шкоду? Часті роки тому ми не знаємо про елементарні частинки, або сусідні галактики, або ДНК -- ми не знаємо нічого. Що ми знаємо ще сто років? Це свого роду silly в такій ситуації, щоб справити руки про загибель Всесвіту.

Ось ще один випадок з тієї ж серії. Я нещодавно переконаний, що мамонт в очікуваному майбутньому, незважаючи на всі розмови, не зможе клонятися, бо живих клітин немає. І тоді він був затінений командою науковців з Гарвардського: навчився встановити гени мамонтів в ДНК слону — вставив 14 генів і очікується поступово відтворити весь геном давньої тварини, поступово перетворюючи слон в мамонт.

Ми можемо зробити більше, ніж ми думаємо. Не боятися встановлювати амбітні цілі.

Пост про 32 способи був написаний моїм другом трансгуманістом Alexei. Транслюдісти вважають, що людство повинна почати свідомо контролювати свою еволюцію, трансформувати себе і світ через науку. Перш за все, звичайно, подолати старіння. Олексій спеціалізується на вивченні глобальних загроз та шляхи їх запобігання. Інших транслюдологів також зацікавлені в глобальних речах, таких як технологія. Ви не вірите, але основні новини для них не є трюками наших посадових осіб, але винаходів і відкриттів землеробства. Ці ексцентрики вважають, що вони вже живуть у всьому світі і основні події, які визначають долю цього світу, є науковими відкриттями і технологічними проривами. Ви можете здогадувати, що я також траншуманіст.

У ідеях філософа-космізму Миколи Федорова знайшли походження російської транслюдії. Він поставив перед людством надбна мета - знайти спосіб перестрахувати всіх мертвих, за допомогою науки, щоб зберегти не тільки себе, але все, хто жив до. Тепер здається абсолютно незнімним. Але хто знає, можливо, завтра мрія Федорова перетвориться в план дій. Видання

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Приєднуйтесь до нас на Facebook і VKontakte, і ми також в Однокласниках

Джерело: kot.sh/statya/236/perezhit-gibel-vselennoy