Вона прикрашена тортом з регулярною бульбашковою плівкою!

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Сьогодні ми хочемо показати вам дуже крутий спосіб прикрасити торт з плавленим шоколадом.

Не тільки ви дізнаєтеся, як легко і легко його розтопити шоколад, але і як прикрасити торт шоколадом, використовуючи звичайний бульбашковий обгортання як трафарет. З цим простим пристроєм можна створити торт у вигляді витонченого кошика, бджільництва або навіть коралового. Особисто я люблю використовувати цей метод, щоб створити шоколадний корзиновий торт зі свіжими фруктами. Я ніколи не думав себе... і це блискуче!

Все, що вам потрібно, є чистий шматок бульбашкового обгортання і плавленого шоколаду. Просто акуратно змащуйте шоколад ножем на плівку, потім оберніть підготовлену плівку навколо торта і залиште її не менше 10 хвилин, перш ніж видалити її. Кошик шоколадний готовий! До речі, бульбашкова плівка може використовуватися кілька разів.

Щоразу я вражаю талановитих людей, які не втомилися приїхати з новими кулінарними хитрощами. Ви можете зв'язатися з нами Видання

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Приєднуйтесь до нас на Facebook і VKontakte, і ми також в Однокласниках

Джерело: marketium.ru/puzyrchatoj-plyonki-1/