92-річні роки Филліс Сюс: Я не хотів, що поки я був 85.

Для того, щоб отримати, де я сьогодні, він взяв мене три кар'єри і життя. Я знаю, що я, і я люблю тебе. Щоб бути таким, вам необхідно показати бажання, бажання і безболісність кожен день. Я не хотів би, поки я був 85.

Йога і тангго, трапляються літати і стрибки мотузка — ніхто з цих речей я планував зробити, і ще в досить зрілому віці ці речі знайшли мене. До категорії важкої діяльності, яку я дали найбільш в цьому житті. Trapezia кинув мене в поезія, блогування і написання музики. І під час танцювання тангго я почав писати музику для нього. А поки не було нічого, що я б зробити йогу, я почав, коли друг приніс мене до класу.

Він був гарячим і переповненим, і мій перший відгук був негативний. Але після короткої розмови з педагогом і всього за 5 хвилин медитації я взяв обличчя собаки вперше, і тіло було схоже, "Чи думаю, що я люблю це..." Працює без болю або труднощів. Звісно, цей клас почав неймовірно яскраві, вражаючі поїздки, які я все ще на і триватиме протягом багатьох років.

р.

Я практикую йога жити і жити для йоги. Я починаю щодня з 45 хвилин вправ. Так всі м'язи живляться, тіло і розум зміцнюються. Так, є багато інших способів фізичного виховання тіла, але на мій погляд, немає нічого, як комплексний як йога.

Не скажу, «Я не встиг. й

Це брехня. Відчуття часу є поганим приводом, що зберігає вас від почуття краще і довше.

Я також люблю стрибати на тросці вранці. Ця вправа стимулює весь організм. Секрет полягає в тому, щоб почати повільний темп і стрибати за хвилину, потім два і так далі. Після того, як ви обсесив, як я, ви стрибайте за шість хвилин! Я запевняю вас, ви будете здивовані розвитком витривалості. Не слухайте тих, хто каже, що трос може бути шкідливим. Я стрибав на ньому протягом двох років і не маю ніяких болю. Подумайте про те, як мотузка впливає на серцево-судинну систему - свіжу кров і кисневе вводять серце і легені. Не сором'язливі - просто спробуйте. Я буду жити довше і бути здоровим.

Для мене, йога, танго і мотузка є фантастичним тріо.

На пологах ви дали чудовий інструмент: ваше тіло. Це єдине, що ви отримуєте в житті, тому любов, повагу і ласощі. Послухайте його, тіло має голос і він хоче чути.

Регулярна і захоплена йога є запорукою довгого і здорового життя. Намагатися. І не забудьте, щоб зробити все це. В іншому випадку не буде радості.

Филліс Сюс танцювальний танго. Новини

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Приєднуйтесь до нас на Facebook і VKontakte, і ми також в Однокласниках

Джерело: uduba.com/1967447/92-letnyaya-yog-delitsya-sekretom-schastya-i-dolgoletiya