Декольте Alpha Male Era

Дві з моїх кращих друзів подружнього чоловіка сім і вісім років молодші, ніж вони. І тридцять років, що є, наречені двадцять два і двадцять-три роки. Найкращий друг не чуйний і не бодрий, але вона також подряпина каріозність: адже двадцять-дві роки небагато. І коли жінка зустрічає або змащує чоловіка, 99 відсотків часу вона очікує чоловіка, щоб підтримати її.

На тридцять, ці друзі шахти незалежні дівчата. Що можна сказати про молоду людину в своїх тенціях?

Багато людей думають, що в двадцять-двох чоловіків ще дитина. У сенсі, що це не призведе до просторого будинку, який є «повною чашкою» (сором, Господом) і «фортеці». І він не фортеця. У двадцять-двох чоловік чітко не правильує світу, не вирішує долі Альфа-центрурі, і не зупиняє війни з одним дотиком руху. І все це означає, що він точно не чоловік. Це не може бути «знижений». Що, по суті, розрахунок нікому не зрозуміло. Жінки не підраховують на будь-який час, крім кредитного відділення банку або спеціаліста з штучного запліднення.

Але щоб бути чесною, ми жінки все ще покладаємось на такі здивні поняття реальності як «маскулінність» – і « фемінність» з ним. У класичному варіанті поряд з «маскуліном» чоловіком, це « фемінність» проявляється таким чином:

Після стрімкого романтичного періоду, коли всі переваги жінки призводять чоловіка до захоплення, вона починає закручувати руки, перетворюючи ці переваги на перешкоди. «реальний» чоловік дратує свою незалежність, успіх, друзі. Її сукні. Її нігті. Людина хоче її залишатися таким же, але при цьому поступається йому в усьому. Відвага чоловіка від захопленого хлопця перетворюється в ледачий боре, який сам мусить себе шукати (і, очевидно, не можна знайти) яйця в своїх брюках (в якому він спить, промиває і годинникує його серіал «Батьківщина».

Як тільки жінка має труднощі, мужній чоловік заважає, ніби мита, звичайно, зобов'язується, але в той же час він дуже, дуже не хоче боротися з іншими людськими проблемами, які ви свідомо придумали вчасно. З турботи слухача, яка зацікавлена в думці її партнера про останні тижні моди, людина «реальний» перетворюється в martyr, допущена до нескінченних втомних сирмонів про всілякі рядки.

Узагалі, повний перелік тангтрусів з будь-якого жіночого журналу на тему «Всі чоловіки з електросталу, всі жінки з поезійської бібліотеки».

Але це правда. Жінки вимагають поза підтвердженням маскулінності, таких як велика фігура, успішна кар'єра, строгість і повна ігнорування про те, що Prada є. А потім вони захоплюють на кухні друга, розфарбовуючи їх нещасливе особисте життя під Пале.

Далі ми повертаємо на двадцять два роки.

Перший раз я був серйозно розчарований в стереотипах, коли я зустрівся з Міті, який був потім двадцять шість. Ми працювали в одному видавництві. Міта була (і є) протилежність цього дуже «маскулінності». Високий, тонкий як філія, очі люблять іконки. Ніжна, ніжна. Але я ніколи не бачив чоловіка, який був таким уважним і відповідальним за свою нещасливу матір'ю і подругу, яка, до речі, була вісім років старше, ніж йому. Ось він розкрив себе мені як реальний чоловік, якщо це розуміється як бажання подбати про близьких - і, безсумнівно, без будь-яких змів або гранати чоловічої кокеттри з серії «поганий мені потрібно вирішити для всіх, тільки у мене є голова на плечі».

Найкращий друг дивився на зв’язки своїх знайомих (який одружився) і побачив, що їх молодий чоловік ще не може бути досить вирощеним чоловіком, але таким чином, що її друзі відчувають себе як жінки з ними. Це також питання сексуальності, до речі. Для чоловіка «реального» сексу часто є спосіб довести щось. Наприклад, він має красиву молоду жінку, що означає, що він є «чоловічим».

У нас є жарт: мільйонер приносить красиву модель до шикарного заміського будинку. Tra-la-la, шампанське, устриці, джакузі. Потім він бере її до деревини, робить її роздягання і ліпить сніговик. Він приносить йому додому гарячим тампоном і каже: "Нехай я не в ліжку, і ви обов'язково пам'ятаєте сніговика."

Це дуже "чоловічий" жарт. У чоловіків багато комплексів про секс. Від «забрати руки з ковдри» до страху пізнішої гомосексуальності. Не важливо для них. Не те, що вони не люблять секс. Але вони ускладнюються. І для них, з якоїсь причини, питання про це смішне панування дуже важливо - хто і так далі.

У світі все змінилося. Траві вона була привезена в дуже традиційні сім'ї, але нова ера була блискуча поза вікном, де приймається різне ставлення до жінок.

Ось як багато разів я бачив жінок, як молоді, як тридцять років, кажуть шість років молодших, і вони починають відчувати себе абсолютно різними. Не тому, що коханка молодша (його тільки для чоловіків різниця віку - це щось схоже на спеціальну медаллю. Оскільки вони бачать різне ставлення. І інші установки. А ці ставлення набагато більше маскуліну, ніж стереотипні поняття «маскулінність». Все про повагу. І милуватися. Якщо чоловік повністю, безумовно, поважає вас і захоплює вас весь час, він повністю змінює світ.

Нове покоління не ревнощів. Не до інших чоловіків, але до свого життя. Кар'єра. Успіхів. Друзі. Розвідка та досвід. Він знову поважає його і захоплює його. І секс за нього тільки задоволення, тому що він хоче, не себе, він доводить нічого до будь-якого.

Непросто побачити, як ці молоді люди виростили різні – це схоже на те, як повоєнне покоління відрізнялося від того, як генерація Brezhnev. Як ляльки відрізнялися від хіппі.

Але той факт, що вони позбавлені так багато з упереджень, які старші чоловіки страждають від обов'язкового. Розслаблений. Якщо у старших чоловіків хеш “Так, я у своєму віці!” вони люблять життя без страждань, оскільки вони ще не будували будинок або вирощують дерево. Вони не зважують свою маскулінність в певній мірі на масштабах успіху і успіху.

Вони можуть здаватися до деяких, але вони просто мають різний стиль. Не можна навіть сказати, що вони ростуть пізніше – вони дуже цікаві, ніж ті, хто, у віці двадцяти років, вже забезпечені дружиною і двома дітьми, не спалюючи їх шлунок і вилікував їх пенісом, що призвело до цього безнадійного лісу.

Я тільки знаю двох чоловіків 35 і старших, які лікують жінок, як ці нові хвилі люди роблять. Решта знаходиться в постійному нерівномірній боротьбі з привидами власних знарядь.

І жінки, як тільки закрили. І як тільки вони розуміють, що відносини не є біатлоном, їх життя ніколи не так. Всі зміни: свідомість і підсвідомість, самооцінка. Навіть відчуття дотику вітру.

Автор: Аріна Коліна

P.S. І пам'ятаєте, просто змінивши наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Приєднуйтесь до нас на Facebook і VKontakte, і ми також в Однокласниках

Джерело: snob.ru/profile/9723/blog/94949