Жіноче тіло: Де ми отримуємо ці стандарти в наших головах?

Поговоримо про наші органи та міфи про наші органи. І тепер я хочу детально прожити тільки одну частину жіночого тіла, який часто викликає багато жінок. Особливо для тих, хто вже дав народження дитини або декількох дітей. Це живіт.

Ця проблема знайома з багатьма, хоча б не всім. За моїми спостереженнями, є два види жінок - ті, чиї округлості тіла не дуже виражені, і ті, чиї вони дуже очевидні, перша категорія легко зберігає тонку фігуру, шлунок після пологів в них так само швидко потрапляє в більш-менш привабливий вигляд.

Друга категорія важче. Вони повинні контролювати їжу і вправи для гармонії. І все ж часто живіт не схожий на це. Не плоский, круглий. І навіть якщо вона не висить, але просто прилипає трохи - це дратівлива. Включаючи, що вони завжди просять, якщо ви вагітніли. А тому, що одяг тепер такий, що ви не можете приховати живіт будь-яким чином - джинси з низькою талією, щільні верхи, короткі футболки.

І ці дівчата страждають. Хтось намагається зробити щось – перекачувати прес (вже активно), намагаючись досягти кубів, не їсти інші, третій, голодний. Хтось припиняє навіть намагатися зробити щось і просто захоплює його живіт спокійно.

Моя стаття є більш для цих дівчат, тому що протягом тривалого часу я не міг знайти спільну мову з живітцем. Він і я породив абс 100-200-300 разів, і ми робили шкідливі масажі, і я зберіг його на дієті. І не тільки після пологів, навіть до. Його «поганий» приніс мені багато.

Тепер це третій раз, коли я був в Індії. Я часто спілкуюся з індійськими жінками про це. Я переглядаю. Так, я помітив, що індійські жінки не мають плоских шлунків. Немає на всіх. Навіть з молодими дівчатами він трохи виконує. Не дуже багато, але природно. Ми думаємо, що кожна маленька дівчина вагітна, навіть на 15. Але ні.

І це норма. Я соромлюсь запитати одну дівчину, «Чому?» Чому твої дзвіночки? І чому б ви не знаходилися?
І вона здивувала, "Ой, як ще щось інше?"
Я поясню її про черевну площину, кубики, абс. Все, що ми просуємо. Все, що вважається красивим і правим. Про те, що потрібно накачати прес, приводити жир.
І вона сказала мені: «Як у вас є діти?» Чи розростаються органи?

Коли я розмістив цю розмову в Instagram, хтось негайно відреагував дівчину для того, щоб бути міцною і неосвіченою. Не знаю нічого про анатомію. Я відразу пам'ятаю іншу історію на тему.

Російська дівчина, довгий час, сказав він. Вона була вже вагітна з гінекологом. Туга, плоский живіт. Він скаржить, що шлунок болить багато. Як, трохи. А лікар заспокоївся їй, до речі, не знімаючи папери: "Дуже, тому ваші прикмети перервуться." Ваш кубічний прес стискає матку, запобігаючи її зростанні. Що таке шипи? Це просто непланований характер росту різних тканин органів один до одного. Ось імітувати індійську дівчину.

Походи тепер утворюються в багатьох. До основних причин відносяться інфекції та операції. Але я неодноразово чую від різних лікарів, які жіночі адгезії утворюються через спалювання необхідного підшкірного жиру в животі.

Жінка потребує живітного жиру. Вона звучить весело, не це? Але ви не робите, не надмірно, звичайно. Здорові жирові тканини. У невеликих числах, але ви робите. Отже, матка може залишатися мобільним - потім збільшуючи, потім зменшуючи, в залежності від циклу. Я хочу жити безкоштовно. Так що жінка залишається здоровою і здатна мати дітей (це все ще є індикатором здоров'я жінки, незалежно від того, що ви думаєте).

Тоді я мав подібну розмову з аюрведичним лікарем. Я продемонстрував йому ті дзвіночки, які ми вважаємо красивими, і він дав мені список захворювань, які ці жінки, ймовірно, мають. І майже кожен раз звучав - безпліддя або проблеми з гестацією. Він продемонстрував мені те, що він повинен бути за Аюрведою у жінок, до яких подається округлість. Знову ж таки, злегка знеболюючий животик. Навіть для тих, хто не має округлості, мобільний шлунок є ознакою здоров'я жінки.

Я зацікавився. Я пішов бачити «ідеали» краси за останні кілька сотень років. Навігація Ніколи в історії жінка мала плоский живіт і кубики на ньому. Ні. Шукаємо будь-які твори мистецтва - фрески, скульптури, картини - всюди є місце для красивого живота. Завжди невеликий тур. Тепер я б сказав трохи вагітним. У багатьох поемах округлість не тільки стегна, грудей, але і шлунку. І ми маємо це шавлія.

Він живий. Вона дихає її. Як веселий, huh? Він занурився і туш! Він був спокійний. Це найкраща профілактика жіночих захворювань. Дихання шлунку забезпечує органи малого тазу з кров'ю, зберігає їх здоровими. Це як внутрішній масаж найбільш необхідних місць. Залежно від дня циклу шлунок може бути трохи більшим або трохи меншим - і це нормально. І це було дуже красиво. Я дивився на деякі шедеври з фадом. Я ніколи не бачив жіночої фігури, як це раніше. Як ідеальна вона в її видимому домі?

Повернутися до індійської жінки. Вона говорить мені, "Це неприродно, щоб мати кубики на животі."

І я думаю, що насправді, де ми маємо ці стандарти в нашій голові? Після того, як трохи округла жінка живіт красива, особливо в поєднанні з іншими округлістю.

Де ми отримуємо ці ідеали? Хто дав нам ці значення, але так вміло, що ми вже гнали і вірили? Один варіант, який існує, є вплив моди, який створюється чоловіками нетрадиційної орієнтації. Коко Чанель розповів про це зокрема. Що чоловіки, які не розуміли жіночого тіла і не можуть його любити, намагаються перетворювати жінок у хлопчиків, розшукаючи жіночу красу.

Якщо ви подивитеся на моделі, багато з них. Не жіночі болти, широкі плечі, вузькі стегна, плоскі шлунки. Навіть гай не від стегна, так як вона натуральна для жінки, але протипоказана, прямо, ковтання і маскуліну. І жінки, звичайні жінки, які мають все на місці - такий одяг тільки невагомий і змушує вас відчувати себе потворним. Налаштуйте шаблони, які в модних журналах, які також виконують чоловіки нетрадиційної орієнтації.

Тексти пісень, а це означає: Коли ми віримо? І чому? Хто ніколи не любив жінок? Хочемо стати чоловікам в кінці? Прекрасний плоский живіт з кубиками - чоловічий варіант. Вони дійсно мають округлість в цьому місці тільки від мережного способу життя і багато їжі. Вони не потребують мобільності в цій області, вони не можуть нести дітей, а їх дихання відрізняється. Якщо ми хочемо бути жінками, чому ми хочемо бути жінками? Чому ми перекачуємо прес, як тільки ми залишаємо лікарю? Чому ми гасимо і катуємо його, ріпакуємо його? У російській мові «повний» також означає «живо». й

Живіт дійсно життя. Життя росте, росте, і тому людина потрапляє в цей світ. Живіт здорової жінки завжди живий - дихання, переміщення, форма зміни і розмір залежно від дня циклу. І так, один з найсвіжіших танців не стриптиз на стовпі, але живий танець. Танець, в якому живіт вільно переміщається.

Звичайно, можна зігнути палицю і виростити живіт до колін. Так, це дуже багато. Чому працює, якщо плоский шлунок багато чоловіків? У нас є два крайні - кубики або величезний висить складку. Але не є красивим або жіночним. І є спотвореннями, непорозуміння жіночої краси, після неправильного курсу.

Ви думаєте, що чоловіки люблять кубики? Я неодноразово чую від різних чоловіків, що жіночий супер-флатний живіт не надихає. Так само, як і величезна креаза.

Це причина, щоб зупинити рапсування себе і розчісувати для чого незрозуміло. Це причина, щоб переглянути ваші ідеали про тіло. Це причина прагнення до здорової краси жінки – і всі три складові важливі: краса, здоров'я і жіночність.

Я, і це варто дивитися ваше тіло. Здорове харчування та здорове харчування. Релаксуйте улюблену манму. Життя активного життя, не сидячи на одному місці. М'язи зміцнюють краще, коли ви переміщаєте. І спасибі вам. Включаючи ваш улюблений живіт. Дякуємо Вам за те, що я можу випробувати радість від батьківства. Взяти все тіло, як це було зроблено з вище.

І найкраща твоїсть ще одна, де хтось живе.

Автор: Ольга Валяєва

П.С. І пам'ятайте, що лише зміна нашої свідомості – разом ми змінюємо світ!

Приєднуйтесь до нас на Facebook і VKontakte, і ми також в Однокласниках

Джерело: www.valyaeva.ru/zhivot-v-zhizni-zhenshhiny/