Я зустрілася з моїм старим другом з Москви. Вона живе в Італії з чоловіком протягом декількох років. Розумний, крихкий і мініатюрний Нестя завжди знав, як знайти шлях до серця будь-якого чоловіка. Вона єдина жінка, яку я коли-небудь бачив водіння Fiat в Італії. Коли я розповідаю про це, вона завжди посміхається і каже, Леш, що я можу зробити? Я не маю сукні, яка підходить для Fiat :
У мене була розмова, і вона сказала мені про справу вона мала кілька місяців тому. У Мілані Настя є подруга, Н. Що, в свою чергу, є одружений хороший чоловік, який займає не останню позицію в Forbes стоячи. У цьому зв'язку все солодке і банальне, на перший погляд. Вони зустрілися з черговою презентацією непотрібного гламурного храпа в ЦУМ. За давньою покраїнською на замовлення Н дав йому його номер. Він, як справжній мер свого малого і (на той час) розлучився царство, назвав його після 4 днів.
Пара місяців ванільного судді, слухав оперу в Парижі, викопаний в Монте-Карло, випило захід сонця з люкса Бурдж Халіфа, потім скромне весілля в Сардинії і виміряний життя в двох містах Москва-Мілан. Одного разу наші принцеси були повернені в країну проживання Н. Чоловік був в домашніх умовах. За кілька хвилин до входу в будинок Настін, друг витягує телефон і встановлює номер з словами: Я майже забули. Ми хочемо, щоб я знав, що ми повернемося. Настя дивилася. Чому? Вони знаходяться в буквальному десяти хвилинах. N дивився на Nastya і з досить товстим натисканням кнопки виклику. Після розмови з чоловіком, не витерла блискучу фразу: Ти смішний, Нестюш. Чистий Я руйную шлюб на десять хвилин?
Настя почала говорити про жіночу мудрість і як вона захоплює її другом. Я не пам'ятаю, щоб бути чесним. У той час я зацікавився своїми думками.
Ми живемо і живемо в дивовижному часі. Усе життя! Жінки, чоловіки, діти. Політиці, педагоги, пенсіонери та навіть батьки. Немає способу. Але кажуть, що манжети можна розділити на два види. Першим є децепція, яка може бути помічена, другий, що не можна помітити. Я додаю третій до цих двох нешкідливих видів. Найгірший вид оману, на мій погляд. Ви помітили, але не хочете допустити. Іншими словами, самовідданість. Ні, я не говорю про те, що самовідчуття, коли ви йдете до дзеркала і розкажи собі, що вам подобається консервований Давид Ганді з сторінок британського Vogue, а в рефлексії ви посміхнете 120 кг м'язів провисання.
Я говорю про те, коли ви пов'язані з зоною комфорту, як ембріон прив'язується до вашої матері пуповинним шнуром, і ви боїтеся від неї. Коли ви замочуєте в чужому стані і через, і ваш так дорогий, що він спокійно проходить через ваші вени замість крові. Розповсюдження правди в будь-який час був непристойним і непристойним. Ви бачите свербіж, ви відчуваєте всі болі і шкоду, знаючи його, але ви ковтати його. У випадку, якщо подруга Настина, ви називаєте себе, щоб попередити чоловіка, щоб мати час, щоб супроводжувати інший з дому. Це те, що я маю на увазі людей полоіту. Коли це стало нормою громадянського суспільства? Він повністю відштовхується, універсально прийнята норма. І так багато, щоб молоді незрілі мозки Selpo дівчинки навчаються прагнути жити в такому сприйнятті.
Зараз в цілому покоління тренінгів та саморозвитку. Як завжди, це веде нас в неправильному напрямку. "Ви не знаєте, як дати blowjobs? Ми будемо. Чи є ваш чоловік зрада на вас? Це нормально. Дякуємо Богові, що він може. Ви маєте ступінь коледжу і як читати Бродський ввечері? Що таке неспроможність. Жива як фольга! Візьміть карту і введіть в магазин. Діор не буде купувати себе. Де це?
Жінки, і як довго вас захопили друзів, які зателефонують десять хвилин до того, як ви крок до свого будинку? Чи можливо я пропустив щось і тепер це стандарт жіночої мудрості? Де ебать є довірою? Любов і повага. Перш за все, до себе. Я, ми не ангели. Ми лежимо і прогуляємось... Іноді ви можете дати нам початок голови : Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів. Скільки грошей ми маємо. І найдивовижніше, що з якоїсь причини ви самі, як це в деяких поперечних і повністю гіпертрофічних шляхах. Видання
Автор: Олексій Савостін
P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!
Приєднуйтесь до нас на Facebook і VKontakte, і ми також в Однокласниках
Джерело: beautyborsch.ru/