Зелені коктейлі: справжні дива зцілення!

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Якщо ви дотримаєте сиру дієту, вегетаріанську дієту або приклеїте до звичайної кухні, їсти зелені коктейлі можуть принести величезну користь для вашого здоров'я.

«Щоб жити здоровим – їсти те, що ви не хочете, пити те, що ви не любите, і робити те, що ви не любите.» – Марк Твін

Революція Green Cocktail повністю змінила. Тепер в арсеналі людства є універсальна натуральна медицина, не тільки корисна, але і смачна.
Америка вже потрапив на зелену хвилю.

Щодня, більше і більше людей починають розуміти, що запорука здоров'я під ногами. Зелений - це ідеальне харчування для людини. Жива сила хлорофілу виконує чудеса загоєння! Додаючи зелені коктейлі для будь-якого раціону здоровий ефект, ніж сире харчування. Не варто повністю змінити звичайну харчову систему. До раціону можна віднести два або три смачні зелені коктейлі, які навіть дітлахують. Створіть власну просту та ефективну програму здоров’я.

Вікторія Бутенко розробила стратегію для допомоги звичайних американців (таких, які люблять морозиво, наручки, смажену картоплю і піцу) легко включають зелень в їх раціон.

Що Вікторія розповідає про свою книгу Green для життя, що описує здатність нашого тіла відновити здоров’я з правими поживними речовинами, не є новим у собі. І все ж Зелений для життя є приголомшливим досягненням, адже Вікторія зрозуміла, що для того, щоб надихнути читачів і викликати їх природне очищення і загоєння механізму (і, таким чином, покращує їх фізико-психологічний, а потім їх духовне життя), вам не потрібно говорити про необхідність їсти більше живих рослинних продуктів – вам просто потрібно зробити процес споживання здорової їжі легко і приємним.

Зелений шейк, або скоріше, літр зеленого плавуча, який Вікторія рекомендує в цій книзі, щоб почати наш день, є самим багатим джерелом хлорофілу, вітамінів, мінералів, ферментів і антиоксидантів, якщо додається до стандартної американки, і будь-який інший, дієта. А літр зеленого коктейлю в день також допомагає вам від споживання вишуканих і жирних продуктів. Важко пересуватися після того, як ви насичені себе одними з смачних і енергійних сумішей Бутенко. А якщо ви приїжджаєте додому від роботи, ви чекаєте в холодильник на інший часовий зелений коктейль, то вечеря ви їсти після пиття коктейль, ймовірно, буде менш рясним і здоровим.

Щоденні зелені коктейлі протягом місяця змінять, як ви відчуваєте себе і відчуваєте себе.

Рецепти зеленого коктейлів

Всі інгредієнти для приготування коктейлів змішуються в блендері, на виході - 1 л. Я використовую високошвидкісний блендер Vita-mix, який набагато краще, ніж звичайний міксер. Це називається швидкісним змішувачем, тому що швидкість обертання гвинтових лопаток досягає 240 миль (386 кілометрів) на годину. Це означає, що леза навіть не повинні бути гострими, щоб принести будь-який твердий до рідкого стану. Потужність двигуна «Witamix» – 2 кінна потужність. Будь-який інший міксер подрібнить тверду целюлозну зелень тільки якщо її леза досить різкі. На жаль, коли вони розтушуються, міксер не може подрібнити навіть дозрілу банан і перегрів дуже швидко. Після того, як я спав деякі міксери, 14 років тому я нарешті врятував гроші і купив Whiteamics. Це все ще працює як новий.

солодкі зелені смузі

"Вільд Бананго"

• 2 склянки лебідки, подорожника, гербі або інших бур'янів.
  • 1 банан
  • 1 манго
  • 2 склянки води.
ЧОРНА ВИСТАВКА

• 1 стебло селери
  • 2 склянки свіжої чорниці
  • 1 банан
  • 2 склянки води.
«Армелон».

• 8 листя аромату листя салату
  • 5 склянок зрізаного кавуна
  • 1 склянка води
«Зелена генетичність»

• 6-8 листя ріоману листя салату
  • 1 склянка червоного винограду
  • 1 середньорозмірний помаранчевий
  • 1 банан
  • 2 склянки води
"Source Sweet"

• 6-8 листків червоного салату
  • 4 абрикоси
  • 1 банан
  • 1/4 склянки чорниці
  • 2 склянки води
"Фрешнес"

• 6-8 листя ріоману листя салату
  • 1/2 середнього дині
  • 1 склянка яблучного соку
  • 2 склянки води
  • 1 банан
  • 1 манго
  • 1 невеликий шматок алое
  • 2 склянки води
Пудінг з роостер і манго

• 2 великі очищені мангои
  • 1 пучок петрушка
  • 2 склянки води.
"Літній Схід"

• 6 персиків
  • 2 руки листя хребта
  • 2 склянки води
Дитячий одяг

• 4 очищені мангои
  • 2 склянки води
  • 1 ручна з лебедів або змащування кропиви
"Кубанська поле"

• 1 склянка полуниці
  • 2 банани
  • 1/2 пучка ароматного салату
  • 2 склянки води
Зелена пудинг з насінням чіа

Попередньо необхідно замочити 1 столову ложку насіння шию на годину в склянці води - ви отримаєте склянку желейної хризантеми.

• 1 склянка желе шия
  • 1/2 лимона
  • 4-5 листків салату
  • 1 гілочка м'яти (за смаком)
  • 2 склянки води
  • 4 очищені яблука (солодкий і соковитий)
"Я"

• 4 дуже зріла kiwis
  • 1 зріла банан
  • 2 склянки води
  • 3 стебла селери
"Ароматичний".

• 1/2 пучка хребта
  • 4 яблука
  • 1/2 лайма з шкіркою
  • 2 склянки води
  • 1 банан
"Мікромат"

• 4 зрілі груші
  • 4-5 листків салату
  • 1/2 м'яти
  • 2 склянки води
"Скарлет Мрія"

• 2 груші
  • 1 життєрадісна малина
  • 4-5 листків салату
  • 2 склянки води.
  • Несолодкі зелені смузі
EASY Російська суп

• 6 листків салату з червоною
  • 1/2 лимона (юїце)
  • 1/2 червоних цибулі
  • 2 стебла селери
  • 1/2 пучка свіжого кропу
  • 2 склянки води
  • 1/4 авокадо
Легко Італійська суп

• 5 листків канату салату
  • 1/4 пакет свіжого базиліка
  • 1 лимон (юїце)
  • 3 зубчики часнику
  • 1/4 склянки сушених помідорів
  • 2 склянки води
Тайська зелений суп

• 1/2 стакан хребта
  • 1/2 cilantro пакет
  • 1 зубчик часнику
  • 1/2 червоний солодкий перець
  • 1/2 лимона (юїце)
  • 3 помідори
  • 2 склянки води
"Зелена дихаюча"

• 5 листків салату з пурпурової кадеї
  • 1/2 авокадо
  • 3 зубчики часнику
  • 1/2 лимона (юїце)
  • 1/2 чайної ложки солі
  • 2 помідори
  • 2 склянки води
"Невірний біттер"

• 5 листків канату салату
  • 1/2 авокадо
  • 3 зубчики часнику
  • 1/4 склянки лимонного соку
  • 1 солодкий перець
  • 2 стебла селери
  • 1/2 крадіжки італійської петрушки
  • 2 склянки води.
Видання

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Приєднуйтесь до нас на Facebook і VKontakte, і ми також в Однокласниках

Джерело: reborn-spb.ru/archives/1585