399
14 речей, які живуть перед інтернетом Era
Тепер ми можемо обмін миттєвими повідомленнями, придбати книги або музику, отримувати необхідну інформацію та багато іншого. Як люди керують без Всесвітнього веб-сайту?
FunToMass вирішив бути ностальгією і пам'ятати, як ми проживали перед інтернетом в наше життя.
Зіграно в чарівному місці під назвою «вулиця» до тих пір, поки їх ліктя і коліна розірвалися.
р.
Немає нічого цікавіше, ніж грати в класику або каучук.
Прийняття для будівельних стежок на деревах. У нашій уяві вони дійсно виглядають так.
р.
Вони називають дівчину на своєму домашньому телефоні, сподіваючись, що батько не забере.
Покупка стрічок.
р.
Відповіді на питання були виявлені в енциклопедії.
79368.
Часто я пішов на бібліотеку.
Вони використовуються ноти замість повідомлень.
Ми надіслали один одному справжні листи поштою. Листи є такими довгими повідомленнями, але вони написані на папері, якщо ви забули.
Ми домовилися заздалегідь на точне місце та час зустрічі.
Не пропустіть їх.
Я замовив свою улюблену пісню на радіо, а потім чекав на неї.
р.
Зіграно Тетри.
Або сапер.
А потім з'явився Інтернет і взяв всі наші безкоштовно!П.С. І пам'ятаєте, просто змінивши наше споживання – разом ми змінюємо світ!
Приєднуйтесь до нас на Facebook і VKontakte, і ми також в Однокласниках
Джерело: fun-to-mass.ru/14-veshhey-kotorye-pomnyat-vse-kto-zhil-do-yep/
FunToMass вирішив бути ностальгією і пам'ятати, як ми проживали перед інтернетом в наше життя.
Зіграно в чарівному місці під назвою «вулиця» до тих пір, поки їх ліктя і коліна розірвалися.
р.
Немає нічого цікавіше, ніж грати в класику або каучук.
Прийняття для будівельних стежок на деревах. У нашій уяві вони дійсно виглядають так.
р.
Вони називають дівчину на своєму домашньому телефоні, сподіваючись, що батько не забере.
Покупка стрічок.
р.
Відповіді на питання були виявлені в енциклопедії.
79368.
Часто я пішов на бібліотеку.
Вони використовуються ноти замість повідомлень.
Ми надіслали один одному справжні листи поштою. Листи є такими довгими повідомленнями, але вони написані на папері, якщо ви забули.
Ми домовилися заздалегідь на точне місце та час зустрічі.
Не пропустіть їх.
Я замовив свою улюблену пісню на радіо, а потім чекав на неї.
р.
Зіграно Тетри.
Або сапер.
А потім з'явився Інтернет і взяв всі наші безкоштовно!П.С. І пам'ятаєте, просто змінивши наше споживання – разом ми змінюємо світ!
Приєднуйтесь до нас на Facebook і VKontakte, і ми також в Однокласниках
Джерело: fun-to-mass.ru/14-veshhey-kotorye-pomnyat-vse-kto-zhil-do-yep/