Багато людей через повноту постійно відчувають внутрішній дискомфорт, незадоволення себе. У компанії віддають перевагу залишатися на себе або сміятися. Виявляється, що зовнішній вигляд впливає на життя людини, його шлюб, сімейне життя, кар'єра, соціальна активність і в кінцевому підсумку його долі.
Надмірна вага позбавляє людину від радості, щастя, успіху, добре, не сумна? Я спробую запропонувати виснажену боротьбу з додатковими фунтами друзів новий підхід до проблеми втрати ваги. Я сподіваюся, що це допоможе їм повернути віру, свою красу, надію.
Чому люди отримують жир?Є багато причин - спадкова схильність, шкідливі звички, тип тіла, харчова структура, внутрішні захворювання. Але всі мають загальну характеристику - селезінка слабка і не справляється з обробкою і засвоєнням їжі.
Хтось подумав, що я розмовляю, це буде більш правильним, щоб сказати, що леген занадто сильний. Ні, безумовно слабкий. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Ця «фак» запобігає нам досягненню мети втрати ваги, розшифровуючи нас.
Хтось може сказати: «У мене є хороший апетит, їсти все і незалежно від того, скільки я їсть, я все ще хочу». Чи маю я слабкий селезінка і шлунок? У китайській медицині існує вираз: «Слунок сильний, селезінка слабка», що означає, що вона може їсти багато, але
травленняй Шлунок відповідає за надходження їжі, селезінка для його руху і обробки. Обробка полягає в тому, що їжа, отримана в шлунку, зламана в поживні речовини, після чого ці поживні речовини доставляються на всі частини тіла, перетворюються в ци і кров.
Іноді, незалежно від того, скільки ми їсти, через слабкість селезінки, їжа не може бути оброблена. Як і завод, який купив багато сировини, але обладнання застаріле, і після обробки отримують тільки напівфабрикати або дефекти - вироби не варто. Ви думаєте, що накопичення жиру на вашому тілі є результатом зайвого харчування? Ні, це відкладення шлюбу, від якого тіло не має сили, щоб позбутися від. При відсутності енергії організму не вдасться використовувати ці відкладення відпрацьованих відходів.
Не можна обробити в кров і ци для потреб організму.
Крім того, вони заважають, створюють перешкоди для виробництва нової крові. Так само немає приміщення для нових продуктів в готовому складі заводу, адже ящики шлюбу походять всюди. Цей шлюб не може бути реалізований, неможливо отримати гроші на розвиток виробництва. Але це займає корисну площу, немає місця для зберігання нових продуктів.
Те ж саме відбувається в організмі - жирові відкладення не дають простору для нормального розвитку м'язової маси, брудної, застійної крові не дає свіжої крові, енергії в організмі недостатньо, і її не можна поповнювати. Отже, процес втрати ваги позбавляє від старого на користь свіжого і нового, замінюючи брудну кров чистою - процес очищення.
Всі програми втрати ваги завжди переплетені навколо теорії енергетичного балансу. Вважалося, що шляхом зменшення надходження енергії (харчування), стимулювання виведення оброблюваної їжі, прискорення горіння калорій можна досягти балансу енергії і позбутися від зайвих кілограмів. Досить розумний на перший погляд. Тільки не враховують ключову точку – накопичуються відходи в організмі
Не можна відокремити і знімати ззовні.й
Займає багато крові і ци – багато енергії. Тільки після цього буде можливість розбити відходи в найменші компоненти, які можуть ввести кров.
Так само, як завод повинен використовувати багато фінансів, праці та обладнання для сортування, консолідації рідин, відкинути те, що потрібно відкинути, переробити те, що може бути перероблено, і в кінцевому підсумку очистити склад готової продукції і заповнювати його новими якісними товарами. І якщо кошти і сили на заводі недостатньо, то не буде можливості здійснювати цю роботу.
Де ви отримуєте живлення? Її тіло може отримати тільки від їжі. І якщо ви обмежуєте себе в їжі, їсти тільки стільки, скільки потрібно зустріти основні добові потреби тіла, як можна знайти енергію для видалення сміття?
Хтось може сказати: «Я зірвав за деякий час і втратила вагу, вага тіла знижується, але м'язи стали досить флаббі, зморшки стали більш, повністю вичерпається.» Це сталося тому, що тіло використовувало крихітну кількість збереженої енергії, яку вдалося накопичувати раніше і розбити нормальну м'язову тканину, щоб забезпечити щоденні енергетичні потреби внутрішніх органів. І не тому, що тіло вдалося видалити накопичені відходи протягом років. Тимчасова втрата ваги відновиться дуже швидко, і незабаром людина почне зважати ще більше, ніж до дієти.
Чи потрібні м'язи для нас? Абсолютно! М'язи є складом, де кров зберігається, розподілений, регулюється і qi є нашою енергією. Якщо ви постійно перебуваєте на дієтах, щоб схуднути, то це зберігання буде повністю знищено для підтримки енергетичних потреб внутрішніх органів. Де буде зберігати кров і ци? Чим менше місця зберігання, тим менше тіла може зберігати здорову свіжу кров для майбутніх потреб. Збільшення ваги після дієти є природним результатом. Отже, якщо ви хочете схуднути і підтримувати здоров'я, подбайте про охоронців і регуляторів м'язів крові і ци.
Є ще один, мабуть, ще більш серйозний, обхват. Через те, що деякі ліки втрати ваги сприяють аномально швидкому метаболізму, людина швидко втрачає кілограми. Це можна порівняти з тим, що завод, щоб очистити склади рідини, продає все за вигідною ціною, в тому числі всі заводські будинки з обладнанням.
Така втрата ваги порушує функцію щитовидної залози, впливає на стан м'яза серця, іноді навіть призводить до ниркової недостатності. Хто може розвивати анорексію, яка часто носить життя і дуже важко лікувати. Вам необхідно засвоюватися і реалізувати ідею, що тільки шляхом збільшення надходження їжі, можна схуднути. Цей спосіб мислення часто призводить до того, що фунти починають йти без особливих зусиль з нашої частини.
Ми вже розуміємо, які механізми запускають збільшення ваги. Як побудувати програму схуднення? Хочу сказати, що цей процес буде радісним і простим.
Перш за все, необхідно вибрати продукти, які підвищують рівень ци і крові і не призводять до утворення жирових відкладень. Тобто продукти, які загоюють селезінку і покращують склад крові. Які ці продукти? Це Шаняо (Китайський ям), койкс зернових, сухофруктів з шкіркою (Семіна еврилес). Я раджу звернути увагу на ці чудові інструменти, дуже корисний для селезінки.
Включаючи в раціон більше яловичини, баранину, морської риби, яєць - ці продукти можна їсти стільки, скільки ви хочете. Якщо вам подобається свинина, ви також можете їсти її іноді. Ваше тіло буде використовувати поживні речовини для поповнення крові та ци. Тільки після свинячих страв, корисно їсти горох-два Дашан Жаван (витяг трави), це допоможе організму ефективніше засвоювати важку їжу, використовувати поживні речовини для відновлення рівня ци і крові, і запобігання зайвого жиру від утворення.
Коли рівень ци і крові досить підвищується, організм поступово почне позбутися від зайвих жирових відкладень. Без обмежень можна їсти будь-які фрукти і овочі, бобові, горіхи. Радіш допомагає позбутися від газів, гарбуза - видалення рідин, нубі дат живить кров і стимулює травлення.
Немає необхідності їсти рис, борошно, їсти менше свинини, качка, курчат бройлера, річкова риба, солодощі, морозиво. Деякі продукти не повинні харчуватися певними людьми. Наприклад, якщо у вас часто виникають блювотні, дають молочні продукти. Люди з холодним шлунком не повинні харчуватися крабами.
Якщо ви відчуваєте брак міцності і пригніченого настрою, вам не потрібно виправити ситуацію при споживанні цукру. На даний момент організм потребує ци і крові, не цукру. Рисові і борошняні страви по суті однакові цукру, тому будьте обережні. Краще їсти неабияких дат, фруктів, яловичини, горіхів. Дуже дякую!
Схуднути з запропонованим методом легко і приємно. Ви можете практично не обмежувати себе в їжі, рівень ци і крові підвищиться, буде більш міцніше і здоров'я. На першому етапі ви не зможете втратити багато, можливо, навіть трохи ваги збільшиться. Не слід лякати або заспадати, дивлячись на стрілу ваг - деякий первинний приріст ваги свідчить про зростання м'язової маси, тобто ци і крові. Крім того, з-за кордону видно, що ви підтяглися, всередині ви відчуєте, що ви зміцнили фізично, сила зросла, ви задоволені собою.
Потім тіло буде контролювати внутрішні процеси. Коли рівень ци і кров піднімається на необхідний рівень,
організм почне боротися з відкладеннями жируй У цей момент ви можете допомогти організму - відштовхувати точки пленового каналу на ногах, в цей період вони можуть бути дуже чутливими. Багато хто з нас не вистачає терпіння і хочуть отримати результати якомога швидше. Що робити, всі люди люблять це.
Коли фунти відходять, люди, які страждають зайвою вагою відчувають себе як метелик, що виходить з кокону – почуття поновлення, радості, легкості. Я бажаю вам успіхів на цьому шляху, новий щасливий життя!
Відгуки читачів-- У статті запропоновано підвищення рівня ци та крові через дієту. Так ви можете не тільки схуднути, але і поліпшити здоров'я. Серед інших речей слабкий селезінка призводить до того, що шкіра обличчя нездорова, м'язи розслаблені. З новим підходом до живлення ми також можемо досягти відновлення шлунку і селезінки.
- Я не страждаю від зайвої ваги, їсти все, але жир не відкладений. Але завдяки статті я дізнався, як лікувати селезінка і шлунок. Якщо ци і кров досить, то можна домогтися нормальної ваги - при нестачі - набрати, з надлишком - втратити. Отже, матеріали статті цікаві не тільки повні.
- Я дотримую 3-точкову програму, відправляю на місце рано, торкнувшись до каналу Gallbladder, проконую вправу Golden Rooster, робіть черевний масаж "Tuyfu", засихати ввечері. У три місяці, які я прихильни до цієї програми, я покращив здоров'я, складність, настрій. Крім того, без думки про це я втратив 3 кг, і втратив вагу в талії і стегнах. Я дуже щасливий! опублікований
Автор: Ченд Фужун
Translated from Китаянки by Elena Buyanova
P.S. І пам'ятаєте, просто змінивши наше споживання – разом ми змінюємо світ!
Приєднуйтесь до нас на Facebook і VKontakte, і ми також в Однокласниках
Джерело: yangshen.ru/protsess-pohudaniya-dolzhen-byit-legkim-i-radostnyim/