Заздрити до кісток

Зав'язується до кісток, - сказав король Соломон Ізраїлю. Чому? Що таке вираз? Думаю про це.

Ви коли-небудь були ревнощі? О, і, я поясню тебе.

• Ваш друг придбав новий автомобіль з салону, і ви все ще їздите на метро.
  • Заміжний друг одружився, хоча ви є багато, ніж її.
  • Сусід «ремонтований» ремонт, і ви все ще живете в оренду квартиру;
  • На телевізорі, і ви сидите в домашніх умовах з відмінною промовою;
  • Люди Люка завжди одягають квіти, і ваш чоловік не затіняє. . й
Це простіше відповісти на питання зараз, це не так?

У зв'язку з постійним зростанням технології ми маємо більше і більше можливостей для спостереження за життям інших людей: VK, FB, Insta, YouTube, Periscope ... Люди, в пошуках щастя, підписуються на тих, хто живе, вони хотіли б імітувати, чиї речі власноруч, в якому оточенні бути. Вони думають, що вони бачать все... Але насправді, тільки що вони дозволяють бачити.

У своїх семінарах я люблю повторювати одну фразу: «Для кожного великого чоловіка існує щоденна робота». Виявляється, коли ми бачимо успіх людини, чи це красива фігура, фото якого постійно фліктує на своїй сторінці в мережі, або публікації з країн, які він відвідує, людина має бажання отримати те ж саме! З повагою! Без зусиль... Чи не таке злочин?

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

Як ви відчуваєте, коли ви бачите успіх вашого друга? Це не так? «Чому я неправильно?» Як я гірший?

Це чуйні питання ... І відповідь очевидна: Вам не гірше! Ви заслуги Хтось працював трохи більше, ніж ви. На основі цього існує 2 рішення:

• Я щаслива для друга і сказати: "Якщо він досягне, я буду." У цьому випадку ви не турбуєте свого миру, але направите свою свідомість для пошуку кращого рішення для досягнення поставленого завдання.
  • Перегляд інших успіхів з заздрістю і повільно дихаючим.
Коли людина має заздрість, виникає духовно-фізична деградація. Чому? Зрозуміло, як мотузки, з'єднує всі свої думки і рухи. Немає нічого лівого, але сидіти і засуджувати успіх оточуючих, пошуку явок за їх бездіяльність.

Шановні читачі, якщо заздрити креп у ваше серце, намагатися боротися з ним з усіма своїми силами! Заблокувати вхідні негативні думки! В іншому випадку гниль отримає до кісток. Постійне порівняння себе з кимось, насильовує відчуття незадоволеності власними досягненнями. Життя стає сірим і поступовим. Всі надії втрачені ... Якщо не боротися з зовнішнім виглядом заздрості, він генерує похмурі думки у людини, які, в свою чергу, призводять до сумних наслідків і розчарувань. . й

Увімкніть: Вікно

Ця ідея добре розкрита в парі Світлани Копілова «Віндові»:

Вони були в лікарні окремо.
Два тяжко хворі люди.

Один лежав вікна та інші
На двері, де немає світла.

Завжди шукав вікно,
Інший - просто фарбувати двері.
І на дверцятах хочу знати,
Життя за вікном відрізняється.

Першим пацієнтам ми сказали мені,
Що він бачить з вікна: Є тиха річка, дошка,
А кішка ходиться уздовж берега.
Хмари плавають в блакитному небі.
Дивитися як тварини,
Є два рибалки на док.
І старий леді йде з її онуком.
І так кожен день - про казковий ліс
Я говорю про закоханих...
Інший сусід припинив вживання їжі.
Розглядаючи себе позбавлений.

Він сердився, і ревнощі виріс.
Поступово їсти його,
Він не міг зрозуміти, чому він був
Це так нефрижер.
Одного разу сусід у вікно хворий.
Що не вдалося випрямити,
Він навіть не міг.
Щоб досягти вашої кнопки.
А сусід на двері може натиснути кнопку.
І закликав Сестра Мери,
Але він не натискав його, він залишився вниз.
Закрийте очі ділігентно.

На наступний ранок прийшов Сестра Мери.
Зміна місця для загиблого,
Попитали, і вона допомогла.
Візьміть це дуже ліжко.
Коли він, нарешті, виглядав вікно, вену, вишитий навколо шиї:
Замість того, що він хотів, він бачив високу стіну.
Він був шокований і сказав сестру,
тихий, чистий рік,
Про казковий ліс, про дошку
І небо в кучерявому овець...
до Якщо тільки він міг бачити, сказав сестра,
Він залишився сліпим. до
Чому потім? – хворий збитий.
Він намагався комфортом.

Яка остання лінія... Приймаються навіть сльози. Нехай ми люди якості, які радіють в перемогах інших і досягають поставлених цілей! Подбайте про себе і нехай заздрить тебе.

Автор: Андрій Руденко

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Приєднуйтесь до нас на Facebook і VKontakte, і ми також в Однокласниках

JavaScript licenses API Веб-сайт Go1.13.8