Кризис реднего возраста?

Я довго чую страшну і неминучу середню кризу. В одній точці книжкові магазини заповнили всі сорти руббського типу "Як стати мільйонером в 10 Днів", "856 Шляхи подолання чоловіка, щоб придбати необов'язкову книгу", і, звичайно, "Як перенести кризу середнього життя".

Так як криза не Пастернак і не можна засуджувати її без читання, я колись вивчила літературу з питання. Я хочу знати, що буде відбуватися протягом багатьох років, так що «нехай, хто попередив, є озброєним. й

Я прокинувся вранці і думаю,

до Я хочу впадати в глибоку депресію про те, що мрії мого дитинства не були реалізовані, а час пропущений, і не далеко? І я ще не олігарх, і я досі не маю полку покоїв в чорному панчіх і міні-спідниці в моєму особняку. Чи не можу я поспілкуватися на всіх і волонтерів для Французького Легіону?

Я не хочу натискати. Я не хочу бути молодими і, залишаючи все, піти на рятувальну рибу з полюванням. Я не хочу. Іноді я хочу піти на риболовлі, але потім я просто піти до неї, і не сниться про це.

Я не мав середньої кризи. Не був і не буде, тому що я ніколи не зробив нічого в моєму житті, і я не збираюся зробити це просто тому, що це повинно бути, і не тому, що я хочу. Я одружився, тому що я любив тебе, а не тому, що був час на тривалий час. Моя сина народилася, а потім моя дочка була не тому, що мої батьки потрібні онуки, і я був домовлений питанням, що я дам мені ім'я, але просто тому, що я хотів сина, а потім дочку.

Я не підсумував результати життя, навіть проміжних, і я не рахую мої досягнення. Не тому, що це неповнолітній, але тому що є стільки, що я можу зробити, і я збираюся зробити. Я не глибоко вражений моїми друзями, які мають розкішну квартиру, автомобіль або більше грошей – Я комфортний, де я живу, маю фінансовий стан, який дозволяє мені не бути бідним, і я не люблю їздити на машині.

Коли людина підводить, на підсвідомому рівні він залишає за собою за те, що він зробив і перекриває зміни. Він може бути застарілим, що небагато зроблено, і що зміна не прийде. Я люблю те, що я зробив, бо я зробив це для себе або для сім'ї. І до його частини, в більшості випадків я не хочу. І зміни для кращого в моєму житті, що це було – покупка більшої квартири, випуск нової книги або просто нове комфортне взуття будь ласка, при цьому варіюватися градусів, але все ж, будь ласка, і не засмічує тим, що нове взуття на 42 роки є мерехтливим, у порівнянні з тим, що однолітки купують контрольний пакет у високоврожайному підприємстві.

Незнімна невизначеність була точно меншою порівняно з, наприклад, момент отримання мого першого диплома, коли він повністю не зрозумілий, що я хотів зробити, де і як це буде працювати. Все прийшла до проходу. Так, я не став славним і насиченим рок-музикантом, але я грав в гурті і був веселим. Я не був показаний на каналі One на KVN, але я мав великий задоволення, граючи його протягом п'яти років на менш пишних місцях.

І я дійсно не бачу будь-яку причину, що я можу бути досить щасливим, щоб жити менше, ніж я жив. У 42 році я розумію, що «досягаючими» і «починаю молодим» не те ж саме, тому я не люблю одягатися в тісних брюках, фарбувати сіре волосся в світлих тонах і піти в дискотеку до ранку. І навіть якщо я хочу, це буде просто тому, що я хочу це зараз, не тому, що я ніколи не зробив його до і я повинен швидко зловити, тому що старий вік не далеко.

Я не хотів би мати молоду господиню, купити себе Феррі, стрибати з парашутом, почати грати спорт просто, щоб довести себе або кого-небудь іншому, що "як я можу я". Я можу спробувати деякі з них, але не довести його до себе або, набагато більш охоче, до когось іншого.

Я повністю розумію, що привабливість людини більше обумовлена харизмою, судом і впевненістю, ніж зовнішній вигляд, тому я не хочу нічого робити зморшками або пересадити волосся з будь-якої частини до голови.

І я вірю, що поняття «середній кризовий криз» придумав, як і деякі cocky людина, щоб виправдати свої відверті, або психотерапевти, щоб заробити гроші в поганому настрої.

Що б я рекомендую другу, який пережив кризу середнього життя? Якщо ви відмовляєтеся від непристойного виразу, в загальному плані порада буде звучати як “Дуже з самовиправленням”. Тут, як і з різницею головного болю і мігрені, людина, яка має головний біль бере таблетку, на відміну від людини з мігреніном, яка відмовляється від медикаментів і віддає перевагу лежати на дивані і harass домашніх клітках «God!» У мене є мігрені!

Бадний настрій – це те, що приносить задоволення. Ніщо приносить задоволення – перейдіть до ліжка і сну. Якщо ви хочете пити, пити його. Я хочу змінити свою роботу, будь ласка. Хочу купити автомобіль, за Божу раду. Так як ви дійсно хочете, не тому, що я 35 і досі не маю автомобіля.

І будь ласка, робіть це, щоб ви не виглядали stupid. Після того, як ви вже зрілий чоловік, і для того, щоб відчувати себе молодим, вам не потрібно поводитися як енергійний ідіот. Або ж, як це, але не тому, що «хто, якщо зараз?», але просто тому, що ви енергійний ідіот, і цей факт радує вас. Видання

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Приєднуйтесь до нас на Facebook і VKontakte, і ми також в Однокласниках

Джерело: frumich.com/blog/2013/09/krizis-srednego-vozrasta/

Категории

Смотрите также

Новое и интересное