Сонячна енергія для нічого

У Вашингтоні наближається сонце. З точки зору догляду за навколишнім середовищем і формуванням електричної енергії. У американській столиці швидко набирає популярність монтаж сонячних панелей на дахах будинків. Крім того, нові технології доступні не тільки для заможливих громадян, які можуть дозволити собі досить дорогі обладнання. На будиночках бідних мешканців встановлюються панелі безкоштовно. Сонячна енергетика переходить на територію.

У південному сході Вашингтон вважається дисфункційним. Білі громадяни рідко приходять тут, і населення, переважно африкансько-американські, дуже низькі. І все більш дивно, щоб побачити на типових двоповерхових містечках нові сонячні панелі.

«Я дуже радий. Моє електричне вексель просто згортається. Я оплачую $40 на місяць. Тільани Фельдер, мешканець району.

За рахунок міського залу Вашингтона Сонячні панелі. Умови участі у міській програмі – дохід не повинен перевищувати 50 та половину тисяч доларів за сім’ю 3 осіб або 60 тис. на чотири.

Незважаючи на те, що бізнес встановлення сонячних панелей у Вашингтоні є просто новим. Atta Kairash оцінює, що в столиці США будуть встановлені лише 1 200 систем. У Каліфорнії, наприклад, порядок більше. Але попит зростає. 30% року по всій країні, і в Вашингтоні це може подвійно наступного року.

Програма фінансується платниками податків. І поточні витрати повинні приводити до багатомільйонно-дельларної економії в майбутньому. Міський зал не доведеться витрачати на субсидії для оплати комунальних послуг бідними сім'ями, дорогою електрикою і відновленням навколишнього середовища. Плюси нових робочих місць та інноваційних технологій. Це сонячне майбутнє.

Варто відзначити, що наступного року влада Вашингтона має намір запустити програму для підтримки малого та середнього бізнесу, які хочуть встановити сонячні панелі на своїх будівлях. Крім того, проект з оснащення дахів комунальних і навіть федеральних будівель з такими панелями повинен бути запущений в столиці. І це перетворить місто на велику екологічно чисту сонячну електростанцію. опублікований

П.С. І пам'ятаєте, просто змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Приєднуйтесь до нас на Facebook і VKontakte, і ми в Однокласниках

Джерело: greenevolution.ru