Ідеальне тіло на 50: Рецепти краси Еллі МакПхерсон

У будь-якому віці ви можете бути у великій фізичній формі і привернути увагу. Це доведено 50-річний Елл МакПхерсон, відомий модель 90-х років. Вона розміщує свої фотографії онлайн і тих, хто не знає свого віку, може добре кинути її як 30 років. Як тримати себе в такому вигляді? Тільки її тренер, Джеймс Дуган, знає. Він володіє тренажерним залом Bodyism в South Kensington, Лондон.

Головне в класах фітнесу є регулярність

У різних інтерв'ю, Ель говорить, що вона не проводить день без фітнесу. Щодня вона має принаймні годину навчання. «Коли я в горах, я прогуляю, і коли я відпочию біля води, куплю. Я також можу зробити йога або практику в тренажерному залі. Я також одягаю спортивні черевики і iPods всюди. Запуск не тільки ефективний спосіб зберегти fit, але і різновид медитації, говорить МакПхерсон.

«Не дієта або падіння від втоми в тренажерному залі кілька разів на тиждень», «Ель рекомендує. Краще виконувати щоденно не занадто складні вправи або запустити. Головне не запускати себе. й

Два місяці в рік я вітаю хвилі на серф і ще два сходження на схили на лижах. У Лондоні я все-таки їду до Кундаліні й запустив в парк вранці.

Вона випускає відео своїх тренувань, в яких можна почути секрети її красивої форми. Нижче ми подамо програму навчання для кожної групи м'язів.

Руки:

Передплічники зміцнюють петлями TRX, зв'язаними до стіни. Ці вправи приносять м'язи тону через вагу власного тіла, не прасувати, так що бджоли не закачуються. TRX - система навчання з нейлоновими поясами. Вони дещо схожі на гімнастичні кільця, підвісні з стелі / турніру / дерево. З їх допомогою виконується різні вправи на міцність, витривалість, гнучкість і координація. При цьому всі основні м'язові групи беруть участь у людей. У процесі навчання необхідно підтримувати баланс, що подвоює ефективність занять.

У зв'язку зі своїм функціоналом петлі TRX можна відразу ж назвати тренажером. Ми можемо навіть сказати, що TRX може повністю замінити силові тренери.

У домашніх умовах Ель штовхає вгору, нахиляє на краю дивана.

ПРЕС:

Ель скеля абса, витягаючи коліна до грудей в повісі на шведській стіні. Цей тип навантаження усуває додаткові сантиметри в талії без нахилів і присідань.

Після тренування напіймає коктейль кокосової олії, кориці і суміш харчових добавок для підвищення рівня цукру в крові.

Ноги:

Тут програма McPherson досить класична: це традиційні кватки, легені, вправи назовні стегна з великим пластиковим валиком. І після заняття, Ель робить лімфодренажний масаж.

ЗАМОВИТИ:

Для того, щоб накачати їх, не варто їхати в тренажерний зал.

«Зробіть щиколотки гумкою і прогуляйтеся по кімнаті. Ця вправа не завантажує суглоби, але при цьому відмінно затягує м'язи і покращує поставу. Хоча ніхто не скасував квацити - робити їх якомога частіше, головне - справа, EL радить.

ВАК:

Тут використовується йога вправи. "Я і Т."

Людина вигинає ноги на колінах, простягає його батуки, тягне шлунок і опускає плечі, тримаючи спину і голову прямо. П'ятнадцять разів підніме руки до неба, ставши схожим на літеру Y, а потім розподіляє їх на боки – виходить Т.

СТЕП:

Навіть така невелика річ не йде ніякого. Один з найпопулярніших вправ для зняття натягу ніг прокатний тенісний м'яч. Вони зберігають багато любителів ходьба у високих підборах.

Про ще одну навчальну програму, орієнтовану на жінок, раніше розповів бодібілдер Юрій Спасокукоцький.

Навчання відео від El McPherson

Звісно, тільки навчання без комбінації з відповідним харчуванням не може дати ідеальний результат. Тому напої Elle 3 л води в день, і їсти тільки органічні продукти. Моя кров'яна тип перша, тому я їсть продукти, які хороші для мого типу. Я не їсть м'ясо протягом тривалого часу і я відчуваю себе дуже комфортно. «Дуже важливо мені, не кількість, але якість», - сказав він.

P.S. І пам'ятаєте, просто змінивши наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Приєднуйтесь до нас на Facebook і VKontakte, і ми також в Однокласниках

Джерело: www.sovsport.ru/blogs/blog/bmessage-item/36472?utm_medium=referral&utm_source=marketgid&utm_campaign=sovsport.ru&utm_term=82037&utm_content=3395232