Шахи душі. Як змінити все життя?

Вже два роки тому життя різко змінилося. Серія дивовижних подій привели мене до призначення регресологом. Запит, що я пішов до рецепції був дуже trivial - що моє покликання і що робити в житті? Я обмежую можливості роботи на два – або продовжувати кар’єру юристом або спробувати себе в бізнесі. Насправді, щоб вирішити цю дилему, я пішов на сеанс. Однак, що я дізнався, що день потерти мої жорсткі поняття, які я був і що мені потрібно робити в житті.

Якщо ви не знаєте, фахівці регресії - фахівці, які допомагають людині зануритися в пам'ять минулих життів, щоб зробити своє життя більш свідомим і гармонійним за допомогою отриманих знань під час сеансу. Наприклад, це може бути знання кармічних завдань – уроки, які не навчаються в минулому житті, які будуть повторюватися в цьому житті.

Особливу увагу в тому, що сеанс був направлений на близькі спогади про минуле життя. І це досить логічно. Як ви вже знаєте з Тибетської книги життя і смерті, як ми вмираємо визначаємо наш наступний втілення. Тому, пам'ятаючи обставини його минулої смерті (як це сталося, що були думками і побажаннями відмирання), ви можете отримати уявлення про те, що ми їхали з і, відповідно, що ми повинні працювати з цим життям. Ідея полягає в тому, що ми продовжуємо шлях, який ми пішли на багато, багато життів, і в цьому житті ми можемо тільки продовжити те, що ми вже почалися.

У серці регресії (науковість минулих життів) є поняття реінкарнації. Звісно, ми всі чули про реінкарнацію, теорія, яку ми не зникнемо з смертю нашого фізичного тіла, але знову переглянемо в новому тілі і знову, змінивши нашу фізичну оболонку, так як ми змінюємо наш одяг. Я почув про реінкарнацію і зацікавився ним, але це важливо? Після того, як це одне, щоб сприймати цю концепцію, speculatively на інтелектуальному рівні і зовсім іншого, щоб переконатися у власних досвідах, які «все це в ній». й

Перетворення в свідомості людини відбувається, коли він або вона відчуває докази, що це життя не закінчується нашою подорож. Я думаю, що міра того, як глибоко ми отримали в реінкарнації, як ми приймаємо рішення. Ви думаєте, що у вас є життя власної, або що у вас є життя? Таким чином, ця сесія дозволила мені знайти своє життя з точки зору вічності і зробити важливе рішення для мене, щоб дати свою кар'єру як юриста і зробити щось корисним з цієї нової перспективи.

На мій погляд, це втілення реальності ребірту та відродження наших минулих інкарнацій, що відкриває наші погляди на нашу істинну долю в широкому сенсі, оскільки людські істоти на цій Землі.

Як змінити все життя? Порядок денний сучасного світу ґрунтується на тому, що ми маємо лише одне життя – визначаємо наші пріоритети, цінності та цілі життя.

• "Зробити все з життя."
  • "Після нас, принаймні повені."
  • "Нові або ніколи."
Поінформованість себе як безсмертна душа, що бродить від одного життя людини до іншого повністю змінює наше сприйняття життя. Як людські істоти, ми здатні сприймати життя на різних рівнях свідомості.

Першим рівнем є світ, як ми звикли відчувати його через наші почуття. На першому рівні свідомості ми повністю визначилися з нашими почуттями. На цьому рівні ми лікуємо і сміхаємо, радіє і страждаємо, заробляємо і втрачаємо, знаходимо любов і частина, піднімаємо дітей, одяг, робимо, будуємо, рослина, страх, досвід, хворіє, старе і гине. Не сумнівайтесь, що відбувається. До питання «Чому я?» ми маємо відповідь – ім'я, гендер, громадянство, професію, освіта, сім'я, релігія, володіння певними речами. На цьому рівні ми відчуваємо окремо від інших.

Але ми також маємо доступ до різних рівнів свідомості, духовного рівня, який відкриває абсолютно різну перспективу нашого життя. Викликає духовний вимір життя. Звичайно, відкриття третього ока є метафором. Це просто символ пробудження духовного бачення життя.

Виявляється, що ми можемо спостерігати, що відбувається з-за кордону. У світі, що здавалося б, так реально ми дивимося як мрія. Якщо раніше, як у гіпнозі, ми переглядали фільм в 5-му кінотеатрі, повністю ідентифікуючи гру головного актора, тепер ми помітили, що ми можемо грати в фільм, але при цьому дивитися цю гру ззовні як небайдужий глядача. Ми розуміємо, що це не перший фільм, який ми бачили, і, ймовірно, не останнє.

Це те, як ви з'єдналися з мелодрами вашого життя. На цьому рівні свідомості ми маємо перспективу – чітке уявлення про те, що відбувається нам з очей птахів. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Все в житті має нове значення і глибину. Ми починаємо розуміти, що наша реальна робота тут. Саме тому кожен з нас знову на Землі в тілі людини. [Примітка: Ні, не вжити проповіді!] ]

Відчувається як подвійна гра. Один розгортається тут на Землі та інші вічність. Уявіть, граючи шахи, де кожен рух означає набагато більше, ніж рухомі частини на борту.

Так, ми всі прагнемо виграти на землі дошку - зробити гарне поєднання, щоб покласти mate. Гроші, престижна робота, соціальний успіх і т.д., є цілим розміром земних шахів. Але в той же час, на більш глибокому рівні, є ще одна битва: боротьба між хорошою і зломою, світлом і темрям. Уявіть, що кожен шматок на шаховому щиті випромінює лазерні промені вгору – пронизивши весь Всесвіт, вони продаються на внутрішній екран нашої душі: кожен шматок на цьому рівні означає щось абсолютно різне: гнів, ревнощів, заздрості, довіри, любові, співчуття.

Досягнення в зовнішній світ на цьому рівні не так важливо. Які питання є вибором, які ми робимо і як ми робимо в школі (більше на цьому нижче).

Отже, рухаючи фігури на дошці (включаючи деякі дії в житті), ми боремося з двома розмірами одночасно.

Переможці «відчувають» Нерідко перемога на землі дошка може бути перемогою в невидимій грі.

Це дивно, як це додано російськими народними пасторами і говорить:

• Ніщо занадто щільна, доки душа вільно.
  • Мосна пуста, але душа чисто.
  • Прогулянка, танець, не вбиває душу.
  • Що любить тіло, душа ірде.
  • Не можна брати кашу.

Поки сучасне суспільство орієнтоване на перемогу тут на Землі. У будь-якій вартості.

Якщо ви хочете досягти успіху в цьому світі, то на вашому сервісі вся галузь для викладання гри земних шахи - шкіл, інститутів, підручників і навчальних посібників, докладний аналіз виграшних комбінацій: як заробити? Як побудувати кар'єру? як інвестувати? Як зробити все?

Виграш на першому борту не так складно, це набагато складніше не потрапити на внутрішній поле бою.

Якщо перемога на земних шахи більш-менш зрозуміло, що перемога в метафізичних шахи означає?

Повідомляємо про духовні шахи на багато століть не скупчилися так, серед визнаних класичних вчителів: Бгавад-гіта, Біблія, Коран.

Для мене, щоб виграти невидиму гру, яка кожен з нас грає є успішним завершенням наших досліджень.

Ми приїхали сюди, щоб навчатися.

У цьому житті ми всі переходимо в різні уроки – ми всі на різних стадіях навчання і кожен має свій унікальний кармічний шлях, але суть уроків така ж – вчитися на любов.

Любов - це безумовне, безмежне, як і Критор любить нас.

Вимкніть це так важко! Ми не можемо зрозуміти цю науку в одному житті, можливо, навіть в сто житті.

Немає щітки. Більш того, уроки настільки захоплюючі, що ми часто вибираємо, щоб прийняти той самий урок для багатьох життів в рядку.

Ми всі студенти одного інституту «Універсальна любов», тільки хтось інший є свіжим, і хтось вже захистить дисертацію.

Для останнього тисячоліття такі майстер-класи як ревнощі і любов, страх і довіра, свобода і відповідальність, гроші і зміст, самопізність і обслуговування, лояльність і добробут, віра і сумніви, страждання і очищення були незмінно популярні серед студентів нашого університету.

Кожна з нас має власну навчальну програму - розклад занять для цієї інкарнації ретельно скомпільована індивідуально для кожного з нас, враховуючи нашу академічну продуктивність і унікальний кармічний шлях. Для того, щоб кожен з нас мав більше сто життів, це не буде нудно! :

Спостереження свого життя з цієї точки зору, ви починаєте розуміти більше і більш чітко, які уроки вашої душі повинні вчитися в цій інкартонації:

• Що ви повинні працювати з цим часом?
  • Що заважає мені від слова безумовно?
  • Яка спокуса мене з мого способу?
  • Які пастки я впадаю і знову?

Коли ви усвідомлюєте, що кожен неоцінений урок, вам доведеться повторювати і знову, успадковуючи його від одного життя до іншого, успіх на домашній фронт стає більш важливим, ніж назовні. Наші уроки здаються найбільш складними. Ми боїмося жити нашим життям, щоб піти наш унікальний спосіб, але Gita попереджає нас:

«Це краще робити, ніж досягти успіху в іншому, шлях іншого небезпечний, смерть добре. йBhagavad Gita (Chapter 3 of Sloka 35)

Чому краще перенести ваші уроки, які не можуть бути? Тому що це не добре для студента вищої школи, щоб повернутися до першого класу. Ми здаємось до нас.

Тому наша робота, яку ми повинні зробити, але складно.

Наші викладачі – це інші люди, а також різні життєві ситуації, які ми знайдемо себе. Вчителі з'являються в тисячах різних форм і вигадок, але це не повинно бути в омані - космічна логіка блискає через зовнішній різноманітність. Якщо ви подивитеся на корінь, урок завжди такий же. Любов. опублікований

Автор Ігор Будніков

JavaScript licenses API Веб-сайт Go1.13.8