Отвор утворився від нестачі любові. . й

Я слухаю історії клієнтів, друзів, спостерігати себе і зрозуміти, що полігамія є зручним міфом. Навіть чоловік. Я не маю на увазі ситуацію, де чоловік жив, мав зв'язок з однією жінкою, знизився від любові або втрати інтересу, дивився в значеннях або щось, а потім познайомився і впала в любов з іншим. Це природний і досить звичайний курс життя. У полігамі я маю на увазі наявність декількох жінок одночасно, зберігаючи кілька паралельних відносин, часті зміни і легко заміну партнерів в разі виникнення будь-яких проблем. Це свого роду м'ясорубка.

Якщо протягом двадцяти років, це ще пояснюється чоловічою фізіологією і підвищеним тиском сперматозоїдів на мозку, то ця поведінка людини в сорокі роки і старше - це абсолютно інша історія. Я знаходжу, щоб винахідити нескінченну кількість екзистів для однієї або іншої жінки, щоб зберегти кілька агентів-генерованих легенд про себе одночасно, контролювати неверблізм, тому що жінки фольги, але зараз багато стали дуже shrewd. Інтуїція розвивається, знову.

З зовнішньої сторони ви подивитеся на це все: ванільність. Яка річ щура. Зріла людина буде підкреслита. Пам'ятайте, як в кіно What Men Talk Близько 2, Деякі Невідомі Дівчата, на іншому кінці Москви... Дві години там, потім стільки назад... Я п'яний там... Він буде мати головний біль і піти на роботу завтра. Чи потрібно це?

Я думаю, що всі ці геморої в житті людини відбуваються за добре відома причина – глибока емоційна рана від неподобного. Вже мама пропустили, що швидше за все, або жінка викликала суттєве поранення. Це людина, яка кидає рану іншим людям. Для себе і інших, він знайде тридцять п'ять-п'ять звичок: його конституція така, мусова в цілому, жінки люблять і т.д. Тексти пісень, а це означає: І глибоко в душі живе правда, прихована від себе – довге, самотність і відсутність любові. Відсутність любові в межах людини, свого роду особистої нижньості. Щоб любити ще, вам доведеться зануритися в нього, дати йому шматочок себе, довірити його, і це страшно. Любов може бути болючим, секс є безпечним для розуму і серця.

Хочу було ще один секс отвір в душі, ні. Отвор утворився з браку любові, любові і закривається. Тому дуже важливо, щоб жінка не тільки хоче сексу, але і падає в любов. Якщо це відбувається, бальзам буде заселятися на своїх серцях і на той час як він буде відчувати себе краще. Безкінцева тітка, яка має трофії, але не переможців.

Неприємний секс, безлімітні безкоштовні відносини є як звикання, так як кожен інший. Відсутня головоломка в особистості, що все. Без цілісності немає миру і ніякої гармонії. опублікований

Автор: Лілія Ахремчик

P.S. І пам'ятаєте, просто змінивши наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Приєднуйтесь до нас на Facebook і VKontakte, і ми також в Однокласниках

Фото: pticavpolete.com/mugskaja-poligamoa-udobny-mif.html