Істина тіла: вчитель йога Ліза Арка без ретушування та інших хитрощів

Йога вчитель Liz Arch (Liz Arch) вирішив на сміливий акт – вона зробила фотосесію, яка показує її тіло, як це, без ретушування та інших хитрощів. Імпетус був літерами читачів Ліза в соцмережах - вони захоплювали її фігуру, вірять, що в житті вона така ж, як на фото. "Так нам є недоліки, які ми намагаємося приховати, тому що ми колись вірили, що ми були тільки в наших недосконалостях", - говорить Ліз. Найпопулярніші фотографії показують більше, ніж я хотів би показати, але я вирішив опублікувати ці та інші фотографії надії, що ми можемо зупинитися у порівнянні з іншими і любити себе з усіма недосконалостями, як красиві твори природи, які ми є.

Фотограф Я знаю один раз, сказав мені, що навіть журнал охоплює моделі мрії, таких як вони у своїх фотографіях. Я навчаю йога, а також було дуже багато для журналів, тому я можу підписатися на ці слова. Я пам'ятаю часто дивую – чому голодувати перед великим пагоном і влаштувати сокову очистку на останній хвилині, покрийте себе від голови до ніг з танцем, якщо остаточні фото все ще відреагують, щоб видалити мої «порожні»?

Р

Звісно, мій ванільність вирівнюється цими досконалими фотографіями, але я не реальний в них. У мене є целюліт і розтяжки. У мене є дні, коли я віддаю перевагу дивану і морозивом для тренувань на килимок для йоги. Наш світ переважає суспільні мережі – життя інших у них здавалося б, набагато привабливіше, ніж наше власне, і ми навчимося переконувати себе, що реальність потворна і кожна фотографія потребує ретушування. Я, безумовно, винна в житті «віддаю» на соцмережах — знижуючи її до ручного надихаючого котирування і ретельно вилікувані фотографії, які тільки покажуть мене в прибуткових шляхах.

Я не думав про це, поки я почав отримувати листи від людей, які написав мені, як вони захоплювали своє тіло «перфект». Подума про те, що хтось страждав від їх зовнішнього вигляду, шукаючи на моїх фотографіях, щоб мене було, особливо враховуючи, наскільки далеко я був. Я попросив мого друга, фотографа Роберта Стурмана, щоб стріляти реальну мене.

Я завжди захоплюю роботу Роберта, тому що він намагається уникнути повторення. У своїх фотографіях ви ніколи не побачите повну жінку, фотошпалери до тонкої статуетки. Висококваліфікований фотограф, знає, як знімати тіло з найбільш вигідного кута, і відправляє фотографії з поганих кутів до сміття.

Ми домовилися про нові правила: 1. Не повторюючи обличчя або тіла. 2. Усі перспективи чесні, як в житті. 3. Я приходжу до пагону без першого кріплення, засмаги та інших абсурдних речей, які моделі роблять до фотосесії.

Ось я, як в житті, жінка з нормальним здоровим тілом. Так, нормальні здорові жінки мають целюліт на спині стегна і шлунку не лежить квартира, але висить.

Про нас, але я не хочу критикувати рукоділля Матері. Моє тіло - це робота мистецтва, і моя мета - дозволити йому випромінювати світло, як американська актриса Alfre Woodard Вона сказала:

Роберт і я збираюся скотчувати мої недоліки, але дивним було те, що день. Зібрано 400 пострілів, тільки ручний фактично показав недоліки. Я хотів би показати "перепон" частини мого тіла, але як я виглядав на малюнку після картини, я бачив тільки красу. Це сталося, що я можу легко зробити без фотошопу – все це може.

Краса цього "потворного" фотосесія полягає в тому, що він відобразив мене повністю. Так, деякі фотографії роблять мене зморшки, але інші хвилюють. Вперше в моєму житті на множині я змогла повністю розслабитися - Я заготував про мої недоліки і відчував себе комфортно власному тілі. Як я поставив поруч з м'якою і круглою статуєю Венери, вона сліпила на мене, що мій недосконалості є частиною того, що робить мене роботою мистецтва.

Одна з моїх улюблених котирування є з актриса Salma Hayek: «Народна часто говорять, що краса знаходиться в оці Держателя, і я переконаний, що краса лібертається, коли ви усвідомлюєте, що ви є одним, хто виглядає на себе. й

Якщо ви хочете самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час. Прийміть ваші недоліки – вони допоможуть вам знайти себе і відчути свою природну красу. Не фіксуйте на зовнішній оболонці – дайте внутрішній світлий блиск від глибини вашого істоти. й

Ліз Архієзнавчий викладач бойових мистецтв з десятирічним досвідом роботи. Автор фітнес-програми Primal Yoga, в якому поєднала елементи в'яси, капеяїра, вішати фу і тай чі. Відео, в якому Ліз демонструє елементи Primal Yoga

Фото Архив Ліза без ретушингу, Роберт Стурман

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Приєднуйтесь до нас на Facebook і VKontakte, і ми також в Однокласниках

Джерело: smart-cookie.ru/beauty/pravda-tela/