5 Taoist Секрети жіночої сексуальності

Навіть давній китайський зауважив, що сексуальне здоров’я жінки є основою її життя. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.
Суть жіночного принципу полягає в тому, щоб накопичувати енергію і витрачати її на утримання вогнища. І без вогню, є вогнище? Економія та зберігання енергії – жіноча місія. Якщо жінка має енергію, то вона кохана чоловіком, цікава йому, він завжди прагне до комфорту, створеного нею. Чоловік, приїжджає додому, потрапляє до цього джерела енергії для поповнення запасів енергії. Не отримав енергію від дружини в домашніх умовах, чоловік швидко втомився і його справи погано.

Жіноча сексуальна енергія завжди приваблює чоловіків. Жінка, як земля, яка займає насіння, щоб дати народження і зачаття, повинна бути живильна енергія.
Ніщо в світі є більш цінним, ніж енергія. Гроші не можна купити. Тому, наша мета полягає в тому, щоб дізнатися, як отримати і використовувати енергію для закріплення здоров'я і сексуальності, а також для благополуччя сім'ї.
Таємниця 1. Самолюб
Жіноче здоров’я страждає від нестачі уваги та самолюбності. Люблю себе, як ви, це дійсно важливо, щоб любити вашу жіночну сферу, ваш дуже природа. На жаль, більшість жінок лікують свої тіла з роздратуванням і тривожністю. З дитинства ідеали краси накладаються на нас, що викликає тільки стійкий комплекс неповноцінності.

Спробуйте не думати про ваших передбачуваних фізичних недоліків! Чим більше ви любите ваше тіло, тим більше енергії і здоров'я ви будете мати! Дозвоніть собі розкіш себе.
Вирушайте до дзеркала і подивіться на себе. Відчуйте, що ви є унікальними! Зайдіть на себе кожен день і знайдіть більше і красивіше. Похід з верхньої частини голови, радіє у формі грудей, колір ваших ніплів, м'які криві вашого живота, стегна і аледоки, довжина ваших ніг і стійкість ніг. Розглянемо ваші зовнішні статеві органи. Кожна жінка має свою неповторну красу.
Ви можете відчувати сексуальне бажання і бути бажаним, як ви. Ви можете зробити це! Люблю себе, похваліть тіло, і ви отримаєте сексуальну енергію і здоров'я.
Секрет 2. Бреаст масаж
Для регулювання менструального циклу, а також накопичення сексуальної енергії, нам потрібен масаж грудьми. З кожним днем відчуйте свою сексуальність і бути здоровими! Цей масаж позитивно впливає на стан молочних залоз і здоров'я жінки в цілому.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Дихати безкоштовно 2-3 хвилини. З кінчиками індексу, середні і кільцеві пальці, масажують груди з ніжними обертаючими рухами, ледь доторкнувшись шкіри, годинниковою стрілкою і проти неї. Під час масажу з'ясовуйте відчуття любові і відкрийте його до молочних залоз, проведіть це почуття 3-5 хвилин і масажуйте груди.
Якщо у вас є мастит, уявіть, що ваші груди вже здорові! Її тканини прекрасно однорідні! Поведи мене, це позитивно впливає на молочні залози. Почуття з'єднання з гіпофізом (це центр виробництва статевих гормонів). Уявіть, як його енергія, як світло синього маяка, випромінює і поширюється по всьому тіла. Дякую за те, що ви робите і будьте вдячні за те, що ви робите.
Почуй себе королевою! Люблю себе! Зробіть собі секс Ваш менструальний цикл буде регулярним! Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час. Без любові, масаж не працює. Неважливо, що ви робите своїми руками, що ви думаєте. Таємниця 3. "Бретінг" яєчників
Зберігати сексуальну енергію допоможе дихання яєчників. Застосування цієї практики Taoist допомагає поліпшити кровообіг в органах малого тазу, в результаті нормалізацію їх діяльності.

Сидіння на краю крісла. Помістіть ноги паралельно один на ширину плечей. Поставте руки вгору на колінах. Релакс. Почуття ніг притискається на підлогу. Заповніть все тіло з любов'ю Посмішка, подумайте про найприємніші моменти життя. Трансфер руки в область яєчників - 2-3 пальці над пабою. Розмноження цього місця, відчуйте те, як яєчники розігріваються і випускають енергію. Це проявляється у вигляді погладжування, набряку, напруги та ін. в цій області.
Уявіть, що ваші яєчники є легенями і в'їздом в вагінальну порожнину рота. Починайте "дихати" своїх яєчників. На вдиханні малювати в блідо-рожевому світлі і контрактувати всі м'язи в нижній частині живота, на видиху розслабляють всі м'язи в нижній частині живота і видихають брудний рожевий світло. Чим більше м'язів внизу живота можна використовувати, тим краще. Зробіть 90-180 таких подих і з ранку і ввечері.
Зберігати жіночу енергію в оксамитовій зоні – це де знаходиться центр енергозбереження. Помістіть долоні на ній і, змащуючи її кілька разів годинниковою стрілкою і проти годинникової стрілки, переверніть посмішку до цієї області. Отримати приємні відчуття, що виник після руху енергії. Почуй себе! Насолоджуйтеся! Ви не тільки полюбите себе, але і здоров'я! Таємниця 4. "Внутрішнє посмішка"
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Візуалізація кульки в області чол. Уявіть його світіння, прогріваючи вас і посміхаючи. Посмішка на нього. Знизити м'яч поступово. Пройдіть через всі ваші органи, прогрійте їх з любов’ю. Нехай органи посміхаються і перетворюються в квіти. Наприклад, легені можуть перетворюватися в забуті, серце в гладіолуси, печінку в ромашки і т.д. Почуй запах букета, насолоджуйтеся відчуттями. Відчуйте, скільки ви любите кожну частину вашого тіла. Заповнити їх почуттям щастя і любові. Дякую за те, що ви робите. Таємниця 5. Видатність.
Не забудьте подякувати всім вам! Відчуйте, як кожна клітинка вашого тіла, всі органи випромінюють вдячність і посмішку на вас! Поспішайте! P.S. І пам'ятаєте, просто змінивши наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Приєднуйтесь до нас на Facebook і VKontakte, і ми в Однокласниках

Джерело: планетазамінаров.ру/article/5-daosskikh-sekretov-zhenskoy-seksualnosti/