10 веселих вправ, щоб допомогти вам стати більш успішним підприємцем

У статті Neil Patel розповість про те, як розвивати всі необхідні навички для ведення бізнесу.

Коли я вирішив стати підприємцем, я зіткнувся з відсутністю навичок і знань. Я не змогла думати і говорити швидко без навчання, не міг продати, і не взаємодіяти добре з іншими людьми. Цей список може піти на невизначено... Що ви думаєте, що я зробив? Подарувати? Звісно! А замість того, як я розвинув всі навички, які потрібно запустити бізнес. Як? Я розробив 10 унікальних вправ, які допомогли мені з цим.

Вправа 1. Щоб досягти продажів, потрібно навчитися швидко і точно вибрати слова. Ви не можете дізнатися заздалегідь, що запитує інтерв'ю, тому вам просто потрібно буде швидко думати. Щоб навчитися думати швидко, слід почати практикувати дзвінки «селлінг» за участю друга або колеги. Все, що ви повинні зробити, це встановити телефон на акустичний телефон і попросити другу або колегу до випадкових слів «flip», щоб ви могли використовувати їх в наступному рядку.

Ось приклад: Я був акуратний продаж, і друг шахти запитав мене використовувати слово "тан" і "сандвіч" в наступному вирокі. І я сказав потенційному клієнту, "З вашим досвідом та моїм знанням маркетингу, ми будемо робити так багато, щоб ми можемо розслабитися на пляжі протягом наступних 6 місяців, сонячні ванни, насолоджуватися пивом та шинками."

Спочатку така гра може здатися досить важко, але з часом вона стане набагато простіше. З цією вправою ви також зможете розвивати творчість і впевненість, що вам потрібно при продажі.

Вправа 2. Знайдіть 5 фактів, які готуються до всіх ділових зустрічей та телефонних дзвінків Зверніть увагу не тільки на інформацію про компанію, а й про людину, з якою ви будете спілкуватися. Можливо, це організація, яка сплачує Вам, але рішення про оплату здійснюються людьми, які працюють за неї. Ви можете зібрати інформацію про людину, просто набравши своє ім'я в Google, і використовуючи інструменти, такі як Rapportive. Крім того, є суспільні мережі – сьогодні життя людей значно громадські. Знаючи щось про людей, які працюють або представляють компанію, обов'язково важливо, оскільки ми все віддаємо перевагу бізнесу з людьми, які люблять нас. Збираючи трохи інформації, ви збільшите свої шанси на створення торгівлі. Не болить дізнатися, як бути хорошим дослідником. Якщо ви стаєте підприємцем, ви завжди будете приймати відповіді на ваші питання, щоб дізнатися, як знайти їх самостійно.

Вправа 3. Зробіть щось неоднозначне або навіть ніклінг у громадському страхі, точно що тримає більшість з нас назад. В бізнесі, як і в житті, ви, ймовірно, подбаєте про те, що інші думають про вас. Так ви, швидше за все, будете боїтеся робити речі, які можна побачити як непристойний або соромний, і дозволити іншим судити вам. Для того, щоб вирішити цю проблему, потрібно зробити щось дотик. Наприклад, лежачи на землі, ледь одягнені на тротуар і лежать на 10 хвилин. Звичайно, спочатку ви відчуєте себе дуже незручним, але потім обов'язково звикнете до нього. Щодня ми думаємо про те, що ви думаєте про вас. В кінцевому підсумку, цей підхід буде впливати на життя вашого бізнесу, і ви починаєте робити все, що потрібно бути успішним (звичайно, не варто йти, щоб зробити щось, що йде проти етики). Останнім, що вам потрібно, щоб уникнути страху або емоції, що перешкоджають вашому прогресу.

Вправа 4. Виберіть кілька новинних сайтів на свій смак і перегляньте їх щодня. Це може бути BBC або CNN - немає недоліків джерел. Прочитавши новини щоденно, ви отримаєте детальний вигляд поточних подій. Чому так важливо? Ось два хороші причини для читання новин кожного дня:

1,1 км Поточні події впливають на ваш бізнес – якщо щось серйозне трапляється в світі, ви можете очікувати, що це негативно або позитивно впливає на ваш бізнес. Тому потрібно знати про все, що відбувається. Наприклад, один з моїх друзів має гарматний бізнес. Він помітив, що кожен раз відбулася шкільна стрільба, його продажі не зірвалися. Будь-який випадок використання зброї є страшним, але він повинен знати, коли це відбувається, так що не атрибутувати отриману швидкість продажу до успіху маркетингової компанії.

2,2 км Ви можете знайти людей, які збираються у світі – у бізнес-заходах, які ви відвідуєте, або будь-який інший зв’язок, який необхідний для вашого бізнесу. Якщо ви добре обізнані про те, що актуально в світі, то ви обов'язково подаруєте враження компетентної і розумної людини. Це допоможе вам зберегти розмову.

Якщо ви дивитесь, які веб-сайти я переглядаю, це Біб-бюб та Економіст.

Вправа 5. Говорячи з підприємцями, я звертаю увагу на те, що вони не пам'ятають багато, ви знаєте, що вони забувають? Рисунки про свій бізнес, починаючи від того, що він коштує до своїх запасів.

Як підприємець, у Вас є клієнти та споживачі, які поставлять вас у складне положення, якщо ви запитуєте наступні питання: Які ваші витрати? Як довго буде приймати до появи результатів? Скільки клієнтів у вас є? Ці питання, здавалося б, і вони є, але багато підприємців потрапляють в ступзор, оскільки вони забувають або просто не знають відповіді. Якщо ви не можете відповісти на ці прості питання, як професіонал ви? Це те, що ваші співрозмовники будуть думати.

Відсутність вичерпної відповіді демонструє недосвідченість та виклики на питання доцільності роботи з вами. Вивчайте всі фігури, необхідні для вашого бізнесу, дізнайтесь їх серцем. Це допоможе вам краще зрозуміти ваш бізнес і показати вам, що потрібно зробити, щоб стимулювати його зростання.

Вправа 6. Потрібно знати, як весело провести, чи варто це на вечірці, розважальний захід або під час звичайної зустрічі з друзями. Подумайте своє життя... Вам не сподобалося життя? Ви говорите, сміхалися і мали великі моменти з друзями. Дорослі часто забувають, що це означає, щоб весело провести час. Все, що ми думаємо про роботу, але забути про задоволення, поганий для бізнесу. Ви швидко згорнете, і це призведе до зменшення прибутку.

Але як ви відволікалися? Я дізнався, що просто виготовляючи якісний продукт або послугу недостатньо. Деякі люди повинні отримати разом з усіма, хто бере участь у бізнесі. Ви повинні знати, як зберігати інші. Розвага не повинна коштувати копійки. Ви можете організувати щось просте, як грязьова гонка в невеликій компанії людей. Будь-який, головне, весело. Ви також можете впливати на розмір вашої клієнтської бази, збільшуючи його.

Вправа 7. Зупинити суддівство Хто любить судити? Я не схожий на це... Але ми всі люди, і природа сама прагне судити інших шляхом ми одягаємо, подивімося, говорити і зазвичай живемо. Але не варто судити інших. Нехай всі живуть, як вони хочуть, поки їх дії не йдуть проти етики. Якщо хтось щасливий, ви повинні бути щасливими для них. Виходячи з ролі судді, ви починаєте закривати багато дверей для себе, тобто добровільно відмовитися від потенційного бізнес-партнера і змушує ворогів з нуля.

Але як ми можемо зупинити слухання людей? Щойно хто-то, що ви судите, скажеш собі, «Я не збираюся судити їх». Я знаю, що це звучить silly, але це працює. Після того, як ви подаруєте ідею суддівства інших.

Вправа 8. Я не подбаю, якщо ви найуспішніший порожнищий учасник світу. Народити його. Стоп йде в натяки і отримайте в точку. Поки ви не зустрінете з друзями або співрозмовниками, намагайтеся говорити коротко. Звісно, ви не повинні зробити людей, які не можуть бути занадто прямими, але коли мова йде про бізнес, нічого краще, ніж говорити про бізнес.

Якщо інші, такі як працівники або потенційні клієнти, починають бити навколо куща, намагаються зупинити їх і зробити розмову більш значущим. Ви, звичайно, не хочете ставити когось в незручному положенні, але в кінці, кожен з правильним підходом буде розуміти, що потрібно дістатися до точки. Не всі хочуть бути зупинені, але більшість людей поважають вам більше. Цей підхід підкреслить вашу впевненість, яка може призвести до нових угод.

Вправа 9. Розповісти на 30 хвилин Ви коли-небудь витратили половину години, що говорять про припливні речі? Іноді це може бути важко мати півгодинний діалог навіть найпрестижніших тем. Я пропоную вам почати, відвідавши ресторан, бар, кафе або будь-яку іншу громадську сторінку, де ви можете зустрітися з випадковою особою, яка навряд чи перехресних шляхів в бізнесі. Зайдіть до незнайомця, починайте розмову на найпорожнішому, стильному тему. Спробуйте тримати розмову протягом 30 хвилин. Якщо ви помітили, що інтерес співрозмовника в розмові захоплюється, фінішуючи його і знайдіть інший об'єкт. Вам буде складно протягом перших 5 хвилин, але потім можна дістатися до 30 хвилин.

Що таке? Таким чином, навчається навичка діалогу. Вас буде цікаво і зможе привернути увагу аудиторії – всі ці навички просто необхідні в бізнесі. Ви не досягнете нічого видатного.

Вправа 10. Що було носити і що робити? Якщо ви не пам'ятаєте маленькі речі, як ви будете тримати щось серйозним? Я не маю хорошої пам'яті, але тепер я пам'ятаю майже все. Як? Я грала корисну гру з друзями. З кожним днем ми вийшли, ми подивилися на випадкові жінки, і після того, як партія ми попросили один одного, що вони зносилися і що вони робили. Саме тому ми подивимося у жінок – деталі жіночого зовнішнього вигляду важко пам’ятати. Що стосується чоловіків, їх зовнішній вигляд, як правило, типовий – джинси і футболка, тому без навіть заточування вашої уваги або запам'ятовування, ви завжди можете вгадати.

Почати навчання людей навколо вас, звертати увагу на будь-які деталі, від одягу до дій і виразів обличчя. Ви дізнаєтесь про багато інформації. Ця вправа допомогли мені дізнатися всі важливі деталі про компанію. Я більше не повинен зберігати записи або відстежувати важливі завдання ... все зберігається в голові.

Як підприємцю, ви не будете мати безліч навичок, які необхідні для успіху. Що ми робимо? Замість того, щоб зробити все необхідне. Розробити здібності не означає, що робити щось нудне (наприклад, читання підручників). Ви можете використовувати деякі веселі вправи, такі як описані вище. Ці методики допомогли мені і деякі мої друзі, тому чому ви не намагаєтеся їм? Як ще можна придбати корисні ділові навички?

Переклад Давиденко В’ячеслава

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Приєднуйтесь до нас на Facebook і VKontakte, і ми в Однокласниках

Джерело: блог.mbaconsult.ru/blog/personal/10-zabavnykh-uprazhniy-kotorye-pomogut-vam-stat-bolee-uspesnimatelem/