Так звані комплексні відносини.

На 25 теж я пам'ятаю, що все просто буває тільки в фольгах, і тих, хто розумний і розумний ©, прості стосунки не трапляються, Maveton не любить всіх.

Я не хочу відображати будь-якого, особливо, оскільки різні думки важливі, але я дасть можливість говорити.

У зв’язку з тим, що потенційний потенціал не повинен бути ускладнений визначенням. Ну, як довго людина здатна самостійно по-і сам мозок і інші в режимі нестопного? Ну, шість місяців, рік, особливо нехтовані випадки - пара років. А потім він все ... нарешті і аудиторія в мисливській тиші залишає аудиторію, залишаючи героя самостійно потіти на сцені під нагрі точкових світильників.

Так звані складні відносини, все це сталося і пішли, і годинна розмова про високий, шкода, надлишок вільного часу. Це неправильні відносини. Серйозно. Якщо ви хочете придбати автосалону Bentley, ви можете скористатися послугами автосалону Bentley. Ви можете приїхати до цього салону протягом багатьох років, але все, що ви отримаєте, є шматочок.

Ви скажете, що Bentley є єдиною річ, яка підходить вам, ви будете прокляти череп всіх ваших сім'ї і друзів, ви будете зробити мирний обличчя і нудний руки, ви будете руйнувати ваше життя, ви будете страждати фетиш, але ви ніколи не думаєте, що все, що вам потрібно, сильний, надійний робочий сад з кондиціонером, чистий салон і права гума, яка займе вас з точки A до точки B.

Зв'язки повинні бути як простими, так і двома пеніями.

Якщо він є генієм фізиком або простою васяною тисячою, це не важливо, що освіта він має, скільки мов він говорить, скільки жінок він мав і чи він пише поезії добре, єдине, що має значення, як комфортно ви з ним.

Якщо він робить вас вражений, якщо ви не так погано з ним, як ви без нього, якщо ви знаєте, що ви не отримуєте в будь-якій точці з ним, якщо він їсть ваш мозок замість вашого тіла, якщо він любить всі ті фрази, такі як "Я не готовий" або "ми повинні чекати" або "Я повинен думати" або "так важко", - відправляти його до лікарні.

Якщо ви дійсно любили його або будьте, що це просто змія, ви будете розуміти тільки багато пізніше, так що ви абсолютно нічого не втратите.

Любов, як правило, невиліковний стан, любов часто помилковий для lust, поваги, звички, заздрості, бажання отримати ще і багато іншого.

Від «комплексних» відносин ви отримуєте нічого, але головний біль. Якщо вам потрібно, це головний біль, якщо ви не можете жити без нього, знайти сміливість, щоб визнати, що вам не потрібно цього конкретного чоловіка, але головний біль ви отримаєте з ним. І дізнатися, як отримати головний біль з більш продуктивних відносин, просто розповісти про p-a-a-l-a-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-man, що в середах і суботах ви форму бітчю, нехай він готується заздалегідь.

Знову і знову, відносини повинні бути простими. Після того, як у вас є діти з цією людиною, зберігайте домогосподарства, планують будувати, перейдіть до відвідування, спілкуйтеся з родичами і, як правило, призведе до найбільш примітивного і philistine способу життя. І якщо ви думаєте, що цей стакан буде проходити вас, ви дуже помилково.

Це так, правда?

Потрібні.

Це високий, красивий, розумний багатий, наполегливий, сексуально романтичний Сукінин, і це тільки довгий час, коли ми усвідомлюємо -- Ми ВСЕ усвідомлюємо - що нам просто потрібно когось, щоб покладатися на, хтось буде навколо неправильного ебатьна голова.

Завжди. Завжди, ви знаєте? Тому надійність є надзвичайно важливою якістю.

Він допомагає вам в найскладніших моментах життя, коли ви повні з ас, і крок до права, крок зліва - гвинти. Відповідальність є важливою якістю.

Ви захочете поділитися з ним радістю і сумністю, перемогами і перемогами, снятами і страхами, тому вміння гасити зазвичай критично.

Ви навчаєте його і звідти, ви будете розуміти один навпіл слова, ви в кінцевому підсумку будете рубати один одному, як шестерні, захоплені на супер-мегаекстрастані, ви будете продовжувати скандалізувати і розвідувальні, тому що він все ще не ви, він інший людина, хоча він просить вас, а також вам за нього, так толерантність – без неї просто ні.

І ви завжди будете давати в частині себе, відрізок, трохи, до ваших холостих звичок, що є бізловим компромісом, тому гнучкість дуже важлива.

І ви збираєтеся приймати важливі рішення, разом і індивідуально, рішення, які цілком здатні змінити свій поточний спосіб життя, тому без довіри, просто не на всіх.

Подумайте про це, коли ви були двадцять, ви не думаєте про це?

Ви хотіли, щоб він був відомий, щоб ви в суперкарі, дав вам квіти і красиво поцілунав прямо на губах.

Я хочу, щоб захопити свої красиві очі і бути схожим на картинку. Ну, це не дуже важливо. Чи є він красивим або не, високим або коротким, тонким або сливовим, розмитим або ж витертим, все, що вам потрібно від нього, є реалізація, що ця людина з ним - і в вогонь, і в воді, і в мідних трубах, і коли він поруч - ви дуже добре. І без нього ви погіршилися, ніж з ним.

І я запевняю вас, коли ви подивитеся двадцять років відтепер, коли ви ще лікуєте, міряючи його температуру і допомагаючи йому писати його, навіть якщо він тільки занурився один раз, і коли ви перестаєте мати слов'яні розмови про те, де ми йдемо, тому що ви вже приїжджаєте до того, де потрібно йти, це любов. Любов не розраховується заздалегідь. Ні.

І всі ці "ускладнені" відносини - добре, людина, піти на курси macramé або щось.

Або допомогти дітям-сирітам. Залиште ваш бідний мозок самостійно, він має повну рот без вас.

Видання

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Приєднуйтесь до нас на Facebook і VKontakte, і ми також в Однокласниках

JavaScript licenses API Веб-сайт Go1.13.8