296
Фетучіні з вершковим соусом копченого лосося, каперсів і кропу
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Якщо у мене є ресторан, fettuccini з копченим лососем обов'язково буде на меню.
Смола копчена, за принципом, була незамінна в холодильнику. Це може бути в будь-якому місці: швидкий закусок для несподіваних гостей - будь ласка, додайте омлет для сніданку - легкий, легкий закусок з тріщинами і вершковим сиром - завжди так! Я поставив його на мій щотижневий список покупок, і я рекомендую його.
Але назад до фетучіні.
Інгредієнти / за 4 порції /
P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!
Приєднуйтесь до нас на Facebook і VKontakte, і ми в Однокласниках
Джерело: vkusnoproject.com/recipe-items/fettuchini-so-slivochnym-z-kopchenogo-lososya-kapersov-i-ukropa/
Смола копчена, за принципом, була незамінна в холодильнику. Це може бути в будь-якому місці: швидкий закусок для несподіваних гостей - будь ласка, додайте омлет для сніданку - легкий, легкий закусок з тріщинами і вершковим сиром - завжди так! Я поставив його на мій щотижневий список покупок, і я рекомендую його.
Але назад до фетучіні.
Інгредієнти / за 4 порції /
- 250 грам сухих фетучіні
- 2 столові ложки оливкової олії
- 2 столові ложки дрібно нарізаної цибулі
- 225 грам копченого лосося, бажано холодно-смоктувати, нарізати на 2 см шматки
- 2 зубчики дрібно нарізаного часнику
- 2 столові ложки білого вина
- 1 столова ложка томатної пасти
- 1 склянка вершки
- 1 столові ложки каперс
- 1 столова ложка + 1 чайна ложка дрібно нарізаного кропу
- 1 чайна ложка лимонної шкірки
- Сіль, перець
- Крок 1. Зварити фетучіні в гарячій солоній воді і процідити.
- Крок 2. Нагрівати 2 столові ложки оливкової олії в сковороді, обсмажити цибулю в ній близько 2 хвилин, поки вона виходить золотисто-коричневим.
- Крок 3. Додайте лосось і варіть, помішуючи, близько 2 хвилин. Після цього додайте часник і варіть близько 20 секунд.
- Крок 4. Додати вино і варити до випаровування.
- Крок 5. Залийте вершки і поставте томатну пасту, перемішайте і варіть до тих пір, поки соус трохи загустить - приблизно 3-4 хвилини.
- Крок 6. Вимкніть вогонь і додайте зефір, каперси і столову ложку кріп. Пеперчіт і сіль соусу за смаком.
- Крок 7. Готові фетучіні покласти в каструлю з соусом. Посипати і подавати відразу, посипати зверху свіжо меленим чорним перцем і залишивши кріп. Видання
P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!
Приєднуйтесь до нас на Facebook і VKontakte, і ми в Однокласниках
Джерело: vkusnoproject.com/recipe-items/fettuchini-so-slivochnym-z-kopchenogo-lososya-kapersov-i-ukropa/