Фотографії, що говорять про життя

Фотографія може розповісти більше тисячі найкрасивіших і дотик слів. Тут зібрані лише такі вражаючі фотографії, зроблені в різних частинах світу.

Немає зображення залишить вас байдужим. Вони сповнені доброти, любов, співчуття, мужність, краса – все, що робить життя настільки красивим. Так, вона має біль і несправедливість, але це варто.

Сонце: Тато дійсно хотів двох синів

Необмежена ніжність

Любов, що не можна описувати

Генерація

Люди, я народився!

Наші мами люблять.

Р

Нелегке терпіння батьків. майже.

Живіть за допомогою виклику вашого серця і дайте їм судді.

Один планшет, як щасливий!

Найсолодший поцілунок світу

Щасливі роки.

Людина доходить до лавки в парку, де він звик часто відпочивати з коханою дружиною.

Етерналізація

Адам Канн загинув в дію 5 січня 2006 року в Рамаді, Іраку.

Проживання

Радянський солдат перед битвою Курськ — один з найважливіших і рішучих у Другій світовій війні (реконструкції фото з військового архіву).

біль

Чоловік з Сичуана, Китай, висихає після пошуку сімейного альбому серед рубців його будинку після землетрусу.

Щодня маленька feat

Два волонтери проводять безкоштовні уроки для бідних дітей в Нью-Делі, Індія.

Зустріч когось Я не чекав бачити.

Захоплений солдат повертається додому після Другої світової війни. Моя дочка очила мій тато, коли вона була старою.

Інколи життя є справжнім викликом.

Боротьба за виживання

Азім Шаль, дворічної хлопчика, яка подається відносно родичів через проточний дріт. Тисячі людей під час кривавого конфлікту в Косово змушені були похизуватися їхніми будинками та летіти в біженському таборі в місті Кукес (півсхідна Албанія).

Тест духу

У 16-річному сільському господарстві 16-річному сільському господарстві є самовідповідними десятками офіцерів поліції, які замовили ізраїльськими органами, щоб демонтувати незаконні перепости.

Про нас

Вогнегасник п'є коала під час посухи, що призвело до диких пожеж в Австралії у 2009 році.

Дорогі друзі!

Неважливо, що на вас немає.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.

Людина рятує цуценят під час повені на Філіппінщині.

Людство варто більше перемоги

Коли я був 88 років, я хотів кинути весільний букет

Сонші та Цонгхан Ву був одружений на 88 років, але у них немає весільного або весільного плаття фото. Вони, нарешті, робили це.

Нашим дітям буде йти далі, ніж нам.

Сонце життя

Grandfather коментує до онука

Видання

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Приєднуйтесь до нас на Facebook і VKontakte, і ми в Однокласниках

Джерело: ribalych.ru/2015/09/09/photografii-kotorye-ceplyayut-za-zhivoe/

Категории

Смотрите также

Новое и интересное