Це важко вірити! 95-річні йоги з Туреччини, які дадуть голову до 30-річного

Журналістка для Стамбульського повсякденного Хюр'єта захопила дискримінацію на соцмережах шляхом публікації інтерв'ю з 95-річним, який стверджує, що підібрав ключ до тривалого та активного сексу.

Казим Гурбуз, 1920 (!!) інструктор з йоги, розповів колоніст Аіша Арман (до ліворуч з репортером у верхній картині), що він зберігає своє тіло, що працює через навчання, і його головна дієта – мед, маслини, червоний перець і свіжі овочі.

«Одний день Мухаммад Алі бачив мене навчання і сказав мені краще, ніж його», - сказав Казим.

Він не бачить себе як виняток до правила, він каже, що хтось може залишитися молодим. Турецькі йогі промені на сонці кожен раз він йде в купання, і знаходить всі відповіді в Qur'an, що є моєю філософією життя.

У віці 95 років він ще може зав'язати себе в вузлику і залишитися в цьому положенні за 2 дні. Я можу довести, що я в кращій формі, ніж ваш 28-річний фотограф. Чи може він тримати дихання протягом 6 хвилин, як мені?

Ну, що про секс?

«Я був, коли я був 25 або 30», - сказав Казим.

І це незважаючи на вік і серйозне поранення, він витримав у нещасному випадку майже половина століття тому.

« » » » » » » » » » » » » » » У той час я мав гроші, жінки прикрашають мене, але успіх перевернув голову так багато, що Бог вирішив покарати мене на мій гордість.

Казим не може бути довіреним, його слова ще не можна перевірити, але мати таке тіло в 95 років все ще не вдається. Видання

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Приєднуйтесь до нас на Facebook і VKontakte, і ми також в Однокласниках

Джерело: fishki.net/1631912-lichnaja-zhizn-95-letnego-joga.html