10 Смішні таємниці

Намагайтеся здогадатися, ти можеш думати поза коробкою.

Таємниця 1.
Ви льотці з Лондона до Берліна з двома зупинками в Парижі. Питання: Що таке ім'я пілота?

Таємниця 2.
Введіть темний номер. У номері є газова плита, гасова лампа і свічка.
У вас є 1 скринька в кишені. Питання: Яким буде твій світ?

Мистери 3.
Він купив коня за $10 і продаляв його за $20. Він придбав той же кінь за $30 і проданий його за $ 40. Питання: Що таке загальний дохід бізнесмена з цих двох транзакцій?

Таємниця 4.
Що йде на 4 ноги вранці, 2 вдень і 3 ввечері?

Таємниця 5.
У лісі знаходиться лісовий масив. Починався дощ. Питання є, під яким дерево буде приховуватися?

Мастері 6.
2 люди ходять до одного. Я точно так само, як і Борис Гребенщиков. Питання, які будуть першими сказати hello?

Мистери 7.
Карликові життя на 38 поверсі. Щоранку він отримує в ліфті, приводить до 1-го поверху і йде на роботу.
Увечері він входить до входу, потрапляє в ліфт, досягає 24-го поверху, а потім проходив до своєї квартири. Питання, чому він робить це?

Мистери 8.
Знайти помилки в причині:
У номері. Атом в ньому. Можливі позиції атома нескінченні. Імовірність, що атом знаходиться в положенні (x,y,z) є нульовою. Бо 1 діляться нескінченністю = 0 р.

Таємниця 9.
Собака-3, Cat-3, Donkey-2, Fish-0. Що таке кокерель? І чому?

Мистери 10.
Про те, що «Я» не живе в комп’ютерному симуляторі. Довести себе, що є зовнішнім світом та іншими людьми.

Таємниця 1.
Відповідь: Ваше ім'я, зчитувач. Розумна таємниця.

Таємниця 2.
Відповідь: матч. Загадка - чи людина може думати про спрощення ситуації.

Мистери 3.
Відповідь: $20. Про можливість правильно розраховувати.

Таємниця 4.
Відповідь: Людина. Задоволення на всіх чотирьох, потім на два, потім з паличкою. Згадайте, що життя дуже коротке, і ви не можете сидіти.

Таємниця 5.
Відповідь: Мокрий. Це проста таємниця для перевірки логіки людини.

Мастері 6.
Відповідь: Більше полуліту.

Мистери 7.
Відповідь: Не можна дістатися до правої кнопки ліфта, оскільки він карликовий.

Мистери 8.
Відповідь: 1 поділ на нескінченність не нуль, але нескінченна кількість.

Таємниця 9.
Відповідь: Rooster 8 (kuka-re-ku!)

собака-3 (вовна)
кішка-3
До ключ-2 (я)
риба-0

Мистери 10.
Відповідь: Не існує відповіді на такі, але ви зможете розкрити основні акценти та пріоритети, відповідно до яких особа не працює.

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Приєднуйтесь до нас на Facebook і VKontakte, і ми також в Однокласниках

Джерело: vk.com/incredible_thing?z=photo-100714248_380967739%2Fальбом-100714248_00%2Frev