Шлюб зручності: багато бідних жінок

Недавнє опитування було встановлено, що 64% моїх блогерів або планують одружитися. І тільки 36% сказали, що вони не піклуються про дохід свого чоловіка або майбутнього чоловіка, якщо він відповідальний і працьовитий.

Звичайно, 64% дівчат атакують мене і скажуть, що вони одружені за любов. Не вірно. Я вірю, що дівчата не будуть любити чоловіків, я визнати, але вони також роблять стан на свою любов. Любов можливо тільки якщо людина заробляє певну кількість грошей, немає грошей, немає любові.

Р

Дівчата, звичайно, мають більш благородне обґрунтування для своїх дій. Гроші не є станом любові, але наслідок того, що людина є розвиненою і цікавою людиною, їх рівним. Як, якщо він є розвиненою і цікавою людиною, то він обов'язково заробить гідні гроші. І якщо він не робить грошей, то він не є розвиненою і цікавою людиною, і він не гідний дружини, як чудово, як наші дівчата.

Насправді все дуже просто і зрозуміло. Ось молодий, досить цікавий дівчина, розвивається (йога, подорожі, книги) і незрівнянний. Вона вважає, що її молодь і зовнішній вигляд є важливим активом, і актив має ціну. Простіше кажучи, ситуація виглядає так. Молода дівчина (значені переваги) і молодий хлопець. Хлопець знає, що в житті можна розраховувати тільки на себе. Погано поганий, з більш-менш успіхом він будує своє життя - інститут, школа, професія, робота і т.д. Він знає, що стільки, скільки він кладеться, тому багато хто виведе з життя. І деякі (але не всі) за рахунок спеціальних талантів, зусиль, специфіки професії і удачі вдається заробити набагато вище середнього (як в опитуванні). Молодий дівчина також має можливість піти таким же чином, як хлопець і реалізувати себе в житті в певній професії. Але вона має додатковий варіант, який післярадянські дівчата часто дивляться як основну, замість додаткового бонусу, щоб змащувати добре освічену людину і не працювати.

Це чудово. Дівчина жив, навчалася з хлопцями, закінчила інститут, почала отримувати зарплату від 60 000 рублів на місяць, в майбутньому, після багатьох років роботи, додаткове навчання, можливо, ваш власний бізнес, можна заробити більше - 100-200 000 і т.д. І ви не можете відпустити цей непростий шлях і змащувати чоловіка, який забезпечить такий дохід або багато іншого. Це дуже простий і прохолодний. Це так поширене суспільство, що жінки не думають про це. Цікаво, коли я жив в Америці, я чітко бачив різницю – місцеві дівчата були парі в житті тільки на себе, і важливо реалізувати себе в житті, а чоловік з або без його доходу був просто приємним доповненням, але не метою і не джерелом доходу.

Я не слухаю всіх, до речі. Як жінка, я розумію цю логіку, і я теж міг би захопити чоловіка, особливо звідти і ставитися в моєму середовищі. Але я пішов з першого шляху, і я можу дозволити собі забути дійсно крутий хлопець, незалежно від його заробітку.

Це розкіш, який може дозволити собі жінку, яка знає, як заробити, або жінка, яка знає, як любити безумовно. І останнє - непристойність. Шукаю чоловіка, яка не вірить в себе.

Недавній друг шахти, дочка нашого міністра, заміжна молода рабина маленької синагоги, яка заробляє практично нічого. Другий друг, один з найбагатших наречених в Росії, одружений простий дизайнер з зарплатою $30 годину. Лоліта Милявська заміжала спортсмена і тренера зі сквошу, який може підтримувати сім'ю в маленькій квартирі на околиці, але не може забезпечити стільки, скільки вона витрачає.

Юлі Робертс одружився з оператором, який може придбати її в вечірній сукні.

Дженніфер Лопес від танцюриста, який може лише запрошувати свій ресторан на пару раз.

Всі ці хлопці — rabbis, дизайнери, оператори, спортсмени, танцюристи — це приклади талановитих, привабливих, цікавих чоловіків, які ці надзвичайні жінки вважають їх рівним, але хто не робить багато грошей. Вони не підходять 64 відсотків своїх читачів, але вони будуть відповідати Lolita, Юлія, Мадонна, Дженніфер, Oprah Winfrey і багато інших жінок, які були самостійними в їх житті. І вони можуть дозволити собі любов без умов і розрахунку.
Видання

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Приєднуйтесь до нас на Facebook і VKontakte, і ми також в Однокласниках

Джерело: piligrimsha.livejournal.com/397614.html