Смачні зелені млинці для начинок або шпинату

Якщо ви вирішили кинути веселу мексиканську вечірку з такосом, guacomole, nachos і margarita, то це повідомлення для вас.

До того дня, як ця партія, я не міг знайти торцил у місцевих магазинах. Google відразу дав мені відео Роберта Родрігеца, де він готує такоси за рецептом його бабуся в залежності від хвилин, красивого і талановитого Роберта майстерно виховує сковорідки на кухні, після таких відео я хочу бігти швидше, щоб приготувати.

р.

Що я зробив, реально, як великий коханець овочів і зеленого, додали деякий шпинату до черепиці, елегантний колір вийшов, не був це?

Склад (8 одиниць):

• борошно пшеничне - 2 склянки
  • вершкове масло - 1⁄4 склянки
  • христина
  • сіль - 0,5 чайної ложки
  • соди - 0,5 чайної ложки
  • гаряча вода
Бланш хребта, щоб кинути його на хвилину в окропі. Потім киньте його на сито і відправте його в блендер з парою ложок решти гарячої води. Потрібно розім'ятити шпинату.

Змішайте борошно, сіль, соду і вершкове масло до стану мокрого піску. Додайте пюре з хребта і при необхідності додайте більш гарячу воду. Добре перемішати тісто, воно повинно бути еластичним і еластичним. Розділіть його на 8 частин, складіть його в чаші і накрийте її вологим, теплою рушником протягом 20 хвилин.

Розгортаємо тісто, злегка посипаємо поверхню і руками борошном. Зігрівайте сковороду з непристойним покриттям і запікайте безмасляні тортили на повільному вогні близько хвилини з кожного боку. Тісто почне набрякати і бульбашки - потім ви зробили все правильно.

Оздоблений тортиллас покласти в каструлю на рушник і чохол. Так вони стануть м'яким і еластичним, що важливо для обгортання начинок в них. Якщо черепиці недостатньо еластичні і занадто сухі, скорочуючи час випічки або складіть їх на гарячий мокрий рушник. Видання

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Приєднуйтесь до нас на Facebook і VKontakte, і ми також в Однокласниках

Джерело: crazy-cucumber.tumblr.com/post/105256067969/%D1%88%D0%B0%D0%B0%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%BE%D0%BE%D0%B%D0%D0%B%D0%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D%D%D0%B%D%D0%B%D%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D

Категории

Смотрите также

Новое и интересное