Як дізнатися тонке мистецтво, щоб забити все

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів.

У моєму житті я хвилююсь про багато людей і багато речей. Я теж не подбала про багато людей і багато речей. Різниця була тільки в моєму розумінні.

Люди часто говорять, що запорука впевненості і успіху в житті просто: не хвилюйтеся. Дійсно, ми часто звертаємось до міцних, поважних людей з точки зору їх здатності забити. "Прийміть, подивіться, що робота Сусея знову на вихідні, і він не хвилювався," або "Ді, ви почуєте Tom, зателефонуйте президенту компанії притулок і пропагуйте будь-яким чином?" Цей чувак дійсно не піклується про що-небудь," або "Ясон отримав і закінчив свою дату з Cindy протягом 20 хвилин. Він сказав, що він не слухався, щоб слухати все більше. Цей хлопець дійсно може забити. й

Шанси, ви знаєте когось у вашому житті, який періодично молить думки інших і досягає дивовижних результатів. У вас є час, коли ви, теж, дававшись на чужу думку і досягали багато. Я знаю, що кинути мій досвід роботи з фінансами після всього шести тижнів і розповісти мій бос я буду почати сайт знайомства онлайн є одним з найкрутіших прикладів забивання в історії. Я можу сказати про те, що рішення продати більшу частину свого майна і переїхати в Південна Америка. Чи був я пара? Ноп. Я просто зробив це.

Тепер можливість набрати на чужу думку, здається, мені як натуральний, як повний пакет burrito під мій капюшон. Я не знаю, що це означає вирок, але я не піклуюся. Повний пакет burrito звучить відмінно, тому я просто взяв його з мене і перемістити на.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час. У нас є багато монет. Ми відчуваємо себе погано, коли наше улюблене шоу зупиняється на телевізорі. Ми хочемо, щоб наші колеги не попросили нас про наші чудові вихідні. Ми запарили, коли ми збираємось йти в ранок, але він почав дощати.

Причини, пов'язані з проблемою. Скарбований як ебать насіння навесні. І для яких цілей? З якої причини? Конвенції? Комфорт? Повернутися на спину, можливо?

Це проблема, мій друг.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

Яким чином можна паритися тільки в ситуаціях, які дійсно варто, буде зробити життя пеклом набагато простіше. Поразка не буде так страшним. Зняття буде менш болючим. Неприємні зобов’язання стануть трохи приємними, а безсмачні сендвічі здаються трохи тастер. Я маю на увазі, якщо ми були занадто часто, або тільки хвилюватися про речі, які варто, наше життя буде набагато простіше.

Що ми не можемо зрозуміти, що є існуванням мистецтва забивання. Люди не народжуються сором'язливістю. По суті, коли ми народилися, ми починаємо турбуватися про все. Ви коли-небудь бачили дитину, тому що їх капелюх невірний відтінок синього? Право. Не розуміючи, що дитина, як це.

Розвиваючи здатність контролювати речі, які ви будете (або не) хвилюватися, ви стаєте більш цілісною особою. Ми повинні розвиватися і радіти цій майстерності протягом десятиліть. Якщо ви хочете, щоб ви не були в курсі подій, то наш вибір повинен бути забитий і прихований в безпечних місцях, з яких вони повинні бути витягнуті тільки з особливих випадків.

Це просто звуки легко. Не дуже просто. Багато хто з нас вичерпається більшість часу щоденними тріфлами і беруть участь в абсолютно ступінчастих драмах. Ми живемо і вмираємо, як маргіналізовані люди, дивовижна малих івічів долі і ненавиків, вичавленого як лимон, як Саша Сіра в одному з її ранніх фільмів.

Не як ти живеш, людина. Так перестати турбувати. Зберігати всі причини, які хвилюються. І дайте мені поділитися з вами.

Цегла #1: «Не хвилюватися» не означає «відсутній байдужий»; це означає «зручний комфорт, який відрізняється. й
Коли люди думають про кинути парі, вони уявляють ідеальний і спокійний байдужість до всіх штормів життя.

Це помилка. Дуже нічого прохолоди. Недільні люди рубають і слабкі. Інтернет-ролики. По суті, небайдужих людей тільки намагаються здаватися байдужим, адже насправді вони витрачають занадто багато грошей. Вони страхують світ і наслідки власних рішень. Так вони нічого не роблять. Вони приховують своєю сірістю і відсутністю емоцій. Вони егоцентричні, люблять відчувати себе шкода, постійно рухаючись від такого нещастя і трудомісткого, як життя.

Моя мама була обдурена з великої кількості грошей за її близьким другом. Якщо я був небайдужим, я б подрібню свої плечі, sip деякі більше кави моча і завантажити ще один сезон дроту. Я шкодую, мама.

Але замість того, я був знебочений. Я сердився. Я сказав: "Ні, мама, ми збираємось найняти міцного юриста, і ми будемо змащувати цю козу." Чому? - Я не гона отриманий. Я руйную це життя хлопця, якщо я повинен. Я не хочу, що це виглядає так, я це зроблю.

Це ілюструє перше тонкощі вміння забити. Коли ми говоримо, «Дамн, подивіться, Марк Мансон не знешкоджує», ми не знаємо, що Марк Мансон не піклується про все, навпаки, це означає, що він не піклується про катастрофу в контексті своїх цілей; він не думає про дратівливість інших людей, щоб відчувати себе більш впевненим, важливим або благородним. Ми - Марк Мансон - це свого роду хлопець, який, коли він говорить про себе в третій особі, використовує слово один одяг слово 127 раз, тому що він думає це право. Він не відступає.

Який милливий спосіб подолання рекламної здатності. Люди, які дивляться відторгнення в обличчі і показують його середній палець. Люди, які не піклуються про несудимість або катастрофу, або що вони знаходяться в незручній ситуації. Ці люди просто сміються і йдуть вперед. Тому що вони знають, що потрібно зробити. Вони знають, що важливо, ніж свої почуття і їх гордість і їх потреби. Вони кажуть, «Чи не все в житті, але тільки речі, які заслуговують її. Вони не просто віддають перевагу тим, що вони не повинні. Друзі. Сім'я. Призначення в житті. Бурріто. І позов або два. І тільки тому, що вони звертають увагу тільки до речей і людей, до яких варто давати, люди цінують їх.

Цегла #2: Перед тим як турбуватися про незначну неприємність, вам доведеться покинути про щось більш важливе, ніж це.
Ерік Хофер колись писав: «Для мене більше турбує своїх справ, коли вони відчувають себе, інакше він відмовляється від своїх безглуздих справ і надходить в інші».

Проблема з тими людьми, які створюють так багато речей, які хвилюються про те, що вони не мають нічого більшого значення.

Подумайте другий. Ви перебуваєте в продуктовому магазині. І літня леді yells на касі не приймає її 30-сходження купона. Чому ця жінка заспокійлива? Тільки 30 ст.

Ну, я розповім, чому. Ця стара леді, ймовірно, не має більше задоволення, ніж сидячи в домашніх умовах і різання купонів все ранку. Стара і ледь. Діти, які не відвідали її. Вона не мала сексу в тридцять років. Її пансіонат знаходиться на останніх ніжках, і вона сама, ймовірно, вмирає в підгузник, думаючи вона в Candy Land. Вона не може дивитися телевізор нормально, тому вона не може засуватися протягом 15 хвилин і забути сюжетну лінію.

Так вона вирізати купони. Це все, що вона отримала. Це її і її пошкоджені купони. Весь день, щоденно. Це все, що вона може турбуватися про те, що вона не має нічого турбуватися про більше. Таким чином, коли цей 17-річний прищовий касіра, захист чистоти його касового реєстру, оскільки лицарі захистили невинність своїх красивих леді, відмовляються приймати купон, ви можете бути, що бабуся перетвориться в луку і дієслово знищить хлопчика. Важкі роки неприємностей з різних випадків захоплять потоки занурення «Для моїх днів» і «Люди звикли показати більше поваги», що вдалося потерти весь світ, як і її сльози і її кицька голос.

Якщо ви знайшли себе постійно переховавшись над начинками, як ваш новий аватар Facebook, як швидко акумулятори у вашій телебаченні, як ви пропустили продаж ручного санітарів (два в одному!), ймовірно, не багато речей у вашому житті варто турбуватися про. І це ваша реальна проблема. Нешкідливий дезінфікатор.

Я дуже погано для всього.

В житті, наші турботи повинні бути витрачені на щось. Немає такого, як мистецтво забивання. Питання про те, що ви будете хвилюватися? У вас є обмежена кількість нервових клітин в цьому житті, тому витрачайте їх мудро. Як мій батько використовувався для того, щоб сказати, "Напристрої, що не ростуть на деревах." Так, ніколи не скаже його. Але погани його, давайте сказати, що. Точка полягає в тому, що нерви повинні бути витрачені мудро.

Цегла #3: Ми маємо обмежену кількість нервових клітин у нашому житті: звертаємо увагу на те, що ви витрачаєте на них.
Коли ми молодий, ми повною енергією. Все це так новий і цікавий. Здається, що кожна річ означає так багато. В цілому, ми не турбуємо про це. Про все і кожен – що говорять про нас, чи це милий хлопець/краса буде дзвонити нам назад, будь то наші шкарпетки відповідають кольору повітряних кулі на нашому день народження.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. У людей, чиї думки ми були так стурбовані тривалими, поки не пішли. Ми знайшли любов, і тому романтичні відторги минулого не важливо нам. Ми розуміємо, як ми піклуємося про нас, і ми фокусуємо на те, що важливо нам, а не іншим.

У суть ми стаємо вибірковими про нерви, які ми готові провести. Це називається "погашення". Це круто, я рекомендую вам спробувати. Милосердя – це те, що це дійсно варто. Як банк Морланд розповів про свій партнер McNulty в Дріт (який п'ятий ще камінь): «Це те, що ви отримуєте, коли це не ваша черга. й

Далі, як ми старіємо і досягаємо середнього віку, щось інше починає змінюватися. Наші енергетичні рівні краплі. Наша ідентичність є осифікованою. Ми знаємо, що ми є, і ми більше не маємо бажання змінити те, що є неминучим у нашому житті.

А в дивний спосіб, це визволення. Ми не повинні турбуватися про все більше. Життя це те, що це таке. Ми приймаємо його з усіма його недосконалостями. Ми розуміємо, що ми ніколи не будемо вилікувати рак, літати на місяць або доторкнутися до грудей Дженніфера Аністона. І ось. Життя йде на, поганяє її! Тепер ми залишаємо за собою право бути нервовими тільки з тих причин, які заслуговують її: наші друзі, гольф. А до нашого сюрпризу. Спрощування життя дійсно щаслива.

Потім один день, набагато пізніше, ми прокидаємо старий. І з нашими яснами, наша здатність забивати відступає до точки нікого. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Ви знаєте, практичні проблеми.

І один день, на вашу смерть, сподіваємось, оточений близькими, які дійсно варилися про нас, ми будемо з тихою вагою позбавлятися від останньої причини для занепокоєння. Через сльози і гасіння вогнів нашого монітора серця, ми будемо йти на місце, де дійсно нічого не хвилюватися. Видання

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Приєднуйтесь до нас на Facebook і VKontakte, і ми також в Однокласниках

Джерело: vk.com/facts2?z=photo-46603834_380161347%2Fальбом-46603834_00%2Frev