Крістофер Хопкінс: Ви хочете бути красивими після п'ятдесяти? Посмішка.

Барбер і стиліст Крістофер Хопкінс працював з жінками понад п'ятдесят років. Після того, як він допомагає змінити зачіску, зробити макіяж і оновити гардероб. Після п'ятдесяти кожна жінка може виглядати чудово, говорить Крістофер. Ви просто повинні знати, як.

"Я вірю, що жінки стають більш красивими, як вони вік. Це просто те, що в нашому суспільстві не прийнято говорити про красиві жінки понад п'ятдесят років. Хоча більше і більше фотографій старших людей з’являються в ЗМІ нещодавно, ці зображення все ще намагаються «зрадити». Ви переглядаєте журнали, і ви бачите, що привиди віку у фотографіях ділігентно ретушують. Ми у віці, де ми не можемо задіяти. Я для реалістичного і правдного образу зрілої жінки, які могли надихати, ніж пальне порожні фантазії.

до Ви хочете бути красивими після п'ятдесяти? Посмішка. Зберігати спину прямо. Дуже часто мила. Пити багато води. Подивіться на очі співрозмовника. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Зносимо хороший бюстгальтер і робимо макіяж щодня.

р.

- Уникайте поширених помилок, які жінки над п'ятдесяти роблять. Не носити щільний одяг з дешевих тканин. Пам'ятайте, що це не означає, що ви добре підходить. Не використовуйте темний помада і темний лак для нігтів - вони додають років.

- Навіть якщо після п'ятдесяти ви в хорошій формі ви не повинні бути занадто голими. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час. Це правило діє, звичайно, до чоловіків.

- Після п'ятдесяти вам не потрібно ніяких фантазійних речей, щоб виглядати чудово. Це означає, що ви маєте досвід, впевненість та обізнаність, що молоді люди не знають. Скористайтеся цими перевагами і ви будете блискати. Конфіденція є більш важливим, ніж модний одяг або бажання виглядати «сучасно». Після п'ятдесяти важливо, ніж коли-небудь працювати на себе щодня. Якщо ви не подбаєте про себе, краса зникне.

Я допомагає жінкам виглядати краще, і я думаю, що це найкрасивіша робота в світі. У листах подяки, жінки пишу мені, що змінився їх зовнішній вигляд. Одна жінка я допоміг змінити її зображення на 58 писав це мені:

Я отримав стільки уваги і повагу, як я зараз. Я почав розуміти величезний вплив, який зовнішній вигляд має на те, як ми сприймаємо. Мені набагато простіше впоратися з проблемами зараз. Перш за все вранці, я ходжу на біг до сніданку. Я шукаю більше, ніж раніше. Я ніколи не думав, що в моєму віці я хотів би жити так багато. Видання

Фото надані Крістофером Хопкінсом, інтерв'ю з Тетяна Христова.

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklasniki

Джерело: vladimiryakovlev.ru/themakeoverguy/