Як говорити чоловіка про гроші

Розмова людини про гроші: приниження або азартні ігри? Багато жінок знайти його приниження, щоб запитати. Це ще більш приниження, щоб попросити гроші від чоловіка. «Якщо він хоче, то він дасть», - сказав він. "Дуже, чи підкажемо на нього,"

Єдине, що чоловіки не розуміють натяків. Вони повинні бути чіткими і специфічними. І якщо у вас є якісь фінансові труднощі, і це буде так чудово, якщо хтось допомогла вам, не дивиться, що ваш чоловік не реагує. Ви не сказали, що ви очікуєте допомоги від нього.

Дівчата часто скаржаться, «Я хочу купити нові черевики». Я натякаю, і так далі. Я сказав вам, що я бачив ці красиві черевики. Що мені сподобалося. Що б бути великим, якщо я мав ці черевики. Він не знає!

3610Р. 4200Р.

Marilyn Monroe, Гентльмен префер блондинки

Він не буде. Тому що він тільки чує, що вам подобається деякі абстрактні черевики, і ви дійсно хочете їх. Якщо ви не поговорите про своє бажання, щоб купити вам ці черевики, людина не проціджує і подивіться на підтекст у ваших підказках.

Рідкі чоловіки можуть і читати між лініями. Так, якщо ви хочете, щоб зробити щось для вас, просто попросіть його, щоб зробити це.

Якщо ви не знаєте, як і не хочете запитати, це буде складно поговорити з чоловіком про гроші.

Негативне ставлення до слово «запити гроші з людини» асоціюється з великою кількістю стереотипів, які заповнюють наші голови.

«Я пишаю,» «Я можу зробити все себе», «Я поганий запит». Тисячі стереотипів, які буквально застрягають у нас з дитинства.

Ви коли-небудь дивилися?

Чому виникає погано? Чому я хочу зробити все самостійно? Чому потрібна допомога приниження?

Поведи мене, чоловіки не мають нічого спільного з цим.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.

Ми всі бояться чогось, тому що за нашими плечима є багато досвіду, включаючи неуспішні.

Після того, як час ми хворіли, відхилялися або хворіли. З тих пір ми намагалися захистити себе. Найлегший спосіб не мати негативного досвіду не робити, що провокує досвід.

Наприклад, якщо ви постійно відмовилися допомогти близьким, навряд чи це в майбутньому ви хочете попросити інших за допомогою. Ви знову боїтеся відхиляти.

Те ж принцип працює в жіночому трикутнику. Ви не хочете запитати, що ви не отримуєте відмову, наприклад.

Якщо ваш чоловік не жажить або немов, і готовий витрачати гроші на вас, чому б не просто не дати йому це?

Якщо чоловік відчуває необхідність витрачати гроші на жінку, він знайде спосіб виконання цього бажання. І якщо ви не хочете взяти гроші від нього, то є ще одна жінка, яка легко приймати гроші, подарунки та інші судові знаки від чоловіка.

Вона не повинна бути коханою. Вона може бути другом. На вас буде витрачено гроші чоловіка.

Ваша людина візьме свою дівчину в кафе або кіно. Може бути подарувати їй деякі подарунки. І все, що вона просто знає, як запитати його за допомогою, знає, як приймати подарунки.

Тому важливо навчитися поговорити з чоловіком про гроші і дізнатися про це грамотно.

Справа в тому, що дуже фраза «запитати гроші з людини» має на увазі не приниження або визнання гідності, але грати!

Коли ви хочете поговорити з чоловіком про гроші, подумайте про це як гра, в якій ваше завдання полягає в тому, щоб зробити чоловіка важливо і варто!

Marilyn Monroe, Гентльмен префер блондинки

Якщо вони просять, то їм потрібно.

У чоловіка запускається базовий інстинкт - інстинкт заробітку. А потім він йде на полювання. Перекладений на сучасну мову, людина відчуває, що він корисний, потрібно йому.

Запустити експеримент. Туне в грі. Показати хвилювання і бажання виграти цей раунд. І з цим ставленням розкажіть чоловіка докладно про ці дуже черевики, які ви хочете так багато. Про те, як ви спробували їх в магазині. Як довго ви шукаєте. А потім просто попросіть його, щоб купити ці черевики. Пряма і прозора.

Шукайте дітей. Вони лікують життя, як гра. Кожна нова гра - це просто інший рівень гри, щоб грати. Цей принцип також лежить в освіті дітей на початкових стадіях. Навчальний процес представлений дітям в ігровому вигляді. Потім вони ростуть і здатні вчитися без гри.

Чому б не спробувати використовувати цей принцип у нашому випадку? Якщо ви виявите, що важко поговорити з чоловіком про гроші, лікуйте його як гру. Почуття гри додасть вам хвилювання і легкість. Буде легше експериментувати і показати спонтанність. Будьте грайливими. Чоловіки люблять це. опублікований

Автор: Діана Царбаєва

P.S. І пам'ятаєте, просто змінивши наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklasniki

Джерело: smart-fox.info/govorit-s-muzhchinoj-o-dengax-unizhenie-ili-azartnaya-igra/