Я не купив нічого нового в 200 днів. І ось що я дізнався.

Кілька місяців тому я пішов через найгірший досвід життя: мій батько пішов. Він мав рак.

Але в нашому суспільстві не призначене для того, щоб змусити втрати коханої людини занадто довго: потрібно працювати. І потрібно зібрати палильну палю з паперу і повідомити тисячі різних органів про те, що сталося. Коли я зробив з усіма цими, я вирішив видалити з мого батька предмети, які не потрібні.

3249925р.

Це дуже відповідальна робота. Шукаю через рубмур, я відчув, як я був буквально голодним. Майже кожна річ або куртка пов'язана з певними спогадами.

Я мав багато роботи.

Займали тижні, щоб позбутися від всіх ясен, які поплавили в єдиному ларі. Що потрібно було продавати, що треба було давати, і що треба було відкинути. Коробки і ящики з посудом, одягом, меблями, офісною канцелярією і т.д. . й

По суті, я прокинув всі свої заощадження протягом десятиліть.

Щоб купити ці речі, мій батько провів багато часу, грошей і зусиль. І тепер у мене ще більше труднощів, що скидають їх на переробка. Ми знищуємо планету, залишаючи нічого для майбутніх поколінь, і все для того, щоб купити речі, більшість з яких ми будемо рідко використовувати, іноді, якщо ні на все. Декілька з них буде забути день, які придбали.

Ця історія дивилася мене вгору.

Так я почав експериментувати, і я хотів спробувати не купити нічого нового за 200 днів поспіль.

Як і багато людей, які мають стабільний дохід, я ніколи не був занадто дисциплінований. Я не можу дозволити собі. І я часто думав, "Чому не?" Так я був дуже дивним, якщо я можу зробити без солодів весь цей час.

Я зробив це. За винятком продуктів харчування, медицини та базових туалетів я нічого не купую в магазинах. Все, що я шукав був або придбаний через сайт оголошення. Це був чудовий досвід. Ось 7 уроків, які я дізнався з цього експерименту.

1,1 км Є дуже багато речей у світі. В той час як я продаю свою власність батька, я відвідав багато товарів і рекламних сайтів. Навіть на Facebook багато людей продають мільйони речей один одному.

По-перше, я вдарив кількість речей, які ми робимо. Гори одягу, т меблів, посуду, горщиків, банок – океан речей, які можна навіть уявити. Величезна частина її всіх закінчується в пельмені. Я не думаю, що нам потрібно більше речей.

2,2 км Ми звикли до покупок. Необхідно лікування. Коли я спробував заповнювати свою потребу в купівлі-продажу, коли я почав працювати на благодійних магазини, це було дивно, скільки зайвих речей, які ми опинилися.

Ці магазини є повними речами в пакетах, які ніхто не відкрився. Я побачила нові пакети, навіть ароматні свічки!

В цілому дія покупки є результатом маніпуляції, а не усвідомленого вибору.

3. У Люди навчилися думати, що раб не гігієна. Коли я описав мій досвід у блозі, багато людей писав мені в коментарях, які купували використовується не гігієна. Вони говорять про те, що покупка одягу, меблів та інших товарів низька, і ці речі «переважаються з іншими мікробами людей». Це дивний!

Люди, які доводять свої речі до гуманітарної допомоги Чому слід припустити, що це тільки для бідних і не для нас?

4. У Великі гіпермаркети не потрібні вам, але корпорації. У 200 днів я зрозуміла, що не потрібно гіпермаркету. Всі необхідні товари можна придбати біля будинку, в межах одного або двох блоків. Торгівля в таких магазинах є ще більш приємними: вони завжди очищають, лікують продукти і клієнти більш ретельно.

Коли ви йдете на гіпермаркет, ви варіально купите купу зайвих речей, які не були на вашому списку покупок. Все зроблено тут. Ви хочете піти в великий магазин, щоб “записати” і зберегти гроші, і в результаті ви все ще витрачаєте набагато більше, ніж ви будете витрачати перебування в домашніх умовах.

5. Умань Ніщо не є новим і нічого дорогою. Мій банківський рахунок, звичайно, видихнув протягом наступних шести місяців. Я не користуюсь кредитними картками, я не маю фінансового тиску. Я живу легко (у моральному сенсі я не кинути роботу) і нарешті усвідомлю, що набагато краще жити без постійних покупок, ніж з ним і з вічний страх без грошей.

Не варто забувати.

6. Жнівень Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Коли ви купуєте щось через рекламу, ви знайдете, що більшість продавців є чесними і гідними людьми, які хочуть продати вам корисну річ. Вони є нормальними, готові дати вам щось абсолютно нове за ціною покупки, з невеликою знижкою. Вони купили додаткові, вони не потрібні, і вони щасливі, щоб отримати гроші назад. Ваша угода зробить їх щасливими набагато більше, ніж касіра в магазині побутової техніки. А ще більше, ніж менеджер з продажу, який хотів би дати вам телевізор, який ви не змогли дозволити собі. І приємно знати, що ваші гроші переходять в кишеню цієї нормальної людини, а не в рот безкаркасної корпорації.

7. Про нас Я дуже не потребує всіх цих речей. Так, є речі, які ви не можете купити з квадроциклом. Лоти речей. Ці елементи зазвичай відносяться до гігієни. Коли я повинен купити їх, я буквально змусив себе зробити це.

Але більшість часу у мене є все як звичайно. Я просто жити, піти на роботу, пити з друзями, взяти таксі. Моя заробітна плата вища, ніж мої витрати, не дорівнює їм. Моє напругу практично не пішло, щирість і внутрішня гармонія. Я тепер усвідомлю, що значення перевищеної більшості речей.

Я думаю, що мінімалізм є кращим способом жити. Щоб зрозуміти це, я повинен втратити батько. Але я сподіваюся, що ви не повинні йти через пеклі, щоб зрозуміти цю правду.

Я сподіваюсь, що цей пост робить вас принаймні думати про те, як ви зазвичай повинні бути в великих магазинах. Чи варто розраховувати всі ці знижки та приділити увагу усім акціям? Можливо, це просто шахрайство? Видання

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklasniki

Джерело: ліфтинг.com.ua/YA-uge-200-dney-ne-pokupayu-nikakih-novih-veshchey-I-vot-chto-ya-ponyal