Не скажи, що чоловікові!

Ви можете бути разом протягом декількох років, але просто сказати один з наступних виразів до вашої коханої людини і може бути винним між вами. Пам'ятайте, що деякі чоловіки люблять дітей і відроджують навіть найменший підказок свого его.

р.

"Я мій сонечко". Ці слова, промовлені в костюмі любові, абсолютно нешкідливі. Що таке неправильно, що має ніжні почуття для коханої людини? Але якщо ви починаєте зловживати ніжністю, приготуйте сюрпризи в особистому житті. Пам'ятайте, що ви зателефонуєте на кораблі, вона буде вітрила. Так само можна сказати про чоловіка. Викликаючи його зайчик, ведмеді, солодкі та інші ніжні слова, в результаті ви можете отримати ваш особистий зайчик - часовий і невибагливий. Ти можеш закохати у себе впевненою людиною. Тож залиште занадто багато ніжності для особливих випадків. "Я зроблю себе." Не поверніть коханого чоловіка в нездатний мешканець кушеного королівства. Так, ми знаємо, що ви можете вирішити всі побутові проблеми самостійно, піти в супермаркет, щоб отримати крупи, забрати дітей з школи і дізнатися уроки з ними. Ми знаємо, що ваш друг допоможе вирішити всі проблеми з персональним автомобілем. Ми знаємо, що ви можете ніготь, щоб повісити картину. Але чому це зробити самостійно? Зняття тягару догляду і відповідальності від плечів чоловіка, ви додаєте їх собі. Ви хочете знайти надійну підтримку чоловіка? Залишити коментар для інших моментів життя. "Що сталося на гроші?" Уявіть собі сім'ю - нутрішня дружина і паразит чоловік. Неважливо, що кохана людина. Дивіться цілодобові спортивні матчі на ТБ в компанії пляшки пива з рибою. Займається творчою діяльністю, результати яких ніхто не потребує. Шукаєте будинок і діти. Взаємовідносини, в яких жінка заробляє значно більше, ніж чоловік непросто. Поставляючи гроші на нічному вогні для пива, фарби або нігтів, жінка підсвідомо відчуває щось невірно в цьому зв'язку. Звісно, крім того, коли багата леді свідомо підтримує чоловіка. «Чи ти бувш? Якщо чоловік хоче розповісти коханій жінці про те, як він провів день, він це зробить. Фрази, як “Чому ти?”, «Чи можу зустріч наприкінці 23:00?», «Чому ви приїжджаєте з бізнес-туру через день?» жінка тільки змусить його придумати деяку чуйну версію відповіді. Спеціально для вас. Майже кожна жінка боїться втратити коханця, але шляхом встановлення загального контролю, ви не зможете вирішити проблему. Намагайтеся довірити партнерам. Якщо ви знаєте, що він дійсно «зробить до бока», зробіть правильні висновки. Сканди нічого не змінять, застібка. "Ви не хочете зрозуміти мене!" Іноді жінки не можуть зрозуміти себе. Що можна сказати про чоловіків? Ми проводимо багато часу, вибираючи одяг, колір помади і зачіска. Перед тим як оформити замовлення в кафе, уважно вивчіть меню. І все, що ми не знаємо, що ми хочемо. Не питайте коханої людини для неможливості. По-перше, він буде нудний і піти в більш стриману жінку. «Ви не знаєте, як поцілунати або послухати». Жіночі репроші можуть звернутися до будь-якого прояву почуттів. Наприклад, кохана людина, на думку своєї іншої половини, не знає, як пристрасно захопити і поцілунок, покажуть ніжні почуття для коханого і навіть... Для того, щоб сказати про те, що останню річ виходить, є смертельною помилкою. Будь-яка приниження людини призведе до охолодження почуттів і приниження. Це просто справа часу і терпіння. Одне листя після першого вироку, хтось після десятого. Якщо чоловік дійсно не знає щось, навчити його. В іншому випадку хтось ще навчить його. "Чи любиш мене?" Людина, яка дійсно любить свою жінку, покаже свої почуття в практиці. Він подзвонить, текст протягом дня, поцілунок і поцілунок при нараді, дарувати квіти і дати компліменти, допомогти варити вечерю. Способи, в яких проявляються ніжні почуття. Звичайно, не всі чоловіки знають, як їх використовувати, але запитуючи кожного разу «Чи любиш мене?» не поліпшить відносини. Що б ситуація була, він буде сказати так. "Ви не можете це зробити!" «Ви не можете це зробити!» Звуки, як виклик, але впевнений у собі, людина не закохується. Якщо він робить, він запам'ятовує слова назавжди. Люди в відносинах повинні підтримувати один одного, надихати різні досягнення, і не додавати небезпеку в власних здібностях. З часом чоловіка обов'язково знайде жінку, яка буде похвалитися і підтримувати його. Поспішайте сказати в будь-якій ситуації, «Ви найкращі!» "Що ти думаєш?" Вид безневинних слів. Зроблено логічно запитати чоловіка, що він замислювався, коли він вийшов на червоне світло і потрапив до аварії. Або він пішов в супермаркет, залишаючи свій гаманець в домашніх умовах. Але є прихований підтекст у цих словах – ви не можете приймати правильні рішення, щоб не спробувати його без мене. Не приниження коханої людини. "Ви не людина!" Ці слова будуть знищувати будь-яку людину, спокійні чоловіки дадуть їм переходити вуха, упакувати їх валізу і залишити. Не важливо, коли це відбувається. Після першого вироку або після десятого. Неперевершений партнер покаже чи відповідає аналогічно. У будь-якому випадку, такі слова не підуть безвідмовності. опублікований

П.С. І пам'ятаєте, просто змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

Джерело: liwli.ru/lifestyle/nikogda-ne-govorite-eto-vashemu-muzhchine/