Як впоратися з реальною грою: поради мудрого чоловіка

Blogger Bobby Popovich знайшов чоловічу історію онлайн. Один користувач розміщений на Facebook: "Мій найближчий друг тільки помер і не знаю, що робити." У коментарях до нього, один користувач, людина понад 60, поділився чому нам потрібно змінити ставлення до життя і смерті.

"Я старий. Це означає, що я досі живий і багато людей, які я знав і любив більше. Я зумів втратити друзів, друзів, знайомих, колег на роботі, дідусь, рідних, вчителів, менторів, однокласників, сусідів і однокласників.

Я не маю дітей, тому я не можу уявити біль, коли ви втратите дитину. Але всі інші втрати я знаю, тому я хочу поставити в мої п'ять сантиметрів.

Я хотів би сказати, що ви звикли до смерті коханої людини. Але це не так. Я ніколи не зробив. Я не маю на увазі.

Я ніколи не хотів, щоб зупинити час. Я не хочу забувати про сім'ю протягом декількох років. Я маю любов і стосунки з цією людиною. І якщо шрам глибокий, то кохаю його. Так буде.

Скарги є доказом життя! Вони є доказом, що я можу дійсно любити. Вони є доказом, що я можу любити дуже багато, жити повністю і емпатія. І більш гостро я відчуваю, що я «реальна».

Скидання тільки для тих, хто не має їх.

Що стосується самої грязі, то до вас на хвилі. Уявіть, що ви були Ви маєте право в середині wreckage. Відправляйте, але спасибі Богу, що не мила. Нагадуємо вам про красу і чудовий корабель, але відволікає вас від реалізації головної речі: ви живі.

Тепер ви floater. Очевидно, що ви зачепити на якусь частину сміття, і що дає вам розрив.

Це може бути фізична особа, така як подарунок від покійної особи або фотографії. І варто допомогти вам вижити.

Тому, що близько 20-метрових хвиль. Море продовжує бурити. Іноді хвилі слідують один одному, а іноді у вас є можливість відчути дихання. Все, що ви можете зробити в такій ситуації, щоб худнути на wreckage і просто спробувати вижити.

Через деякий час (він може зайняти тижні, можливо, місяців), хвилі будуть як високі, але вони будуть покривати вас рідше. Незважаючи на те, що вони далекі, кожен з них ще може знищити вас.

Між собою можна дихати. Ви можете працювати. Ви ніколи не знаєте, коли життя знову нагадуватиме вас. Це може бути пісня, живопис, перехрестя або запах кави. Про нас І хвиля смужіння знову побачила.

Але є життя між хвилями.У будь-який час ви побачите, що їх висота не 20 метрів, як і раніше, але 15. Або 10. Вони все ще охоплюють вас, але рідше і не так багато.

Деякі з них ви чекаєте. Це ювілеї, дні народження або Різдво. Ви знаєте, що ці хвилі будуть і ви можете підготуватися до них. Ви продовжуєте повісити з прориву судна, що називається життям. Ви є вологою, втомленою людиною, яка збереглася. І навіть насолоджуватися життям хвиль. й

Візьміть приклад з цього старого чоловіка. Хвилі ніколи не перестануть з'являтися в житті. Якщо ви дійсно цінуєте і любите інших людей. Але ви повинні розуміти, що ви повинні продовжувати жити, незалежно від того, що.

З’являються нові хвилі. І ви повинні дізнатися, як вижити. Якщо ви щасливі, буде багато любові і шрамів у вашій душі. І є багато більше суднових місць, які чекають вас.

Видання

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

Фото: ліфтинг.com.ua/Мудрій-старик-расскацал-как-справиця-с-настоящим-горем-Геніально

Категории

Смотрите также

Новое и интересное