417
Виявлення секрету: вплив місяця на рослини
Чи варто звернути увагу на ритми місяця при роботі в саду? Тут багато думок. У нашій родині був етап практично повного дотримання місячних календарів садівника, які видаються різними садовими журналами. Ми намагалися врахувати стан місяця відносно ознак зодіаку, сприятливих і несприятливих днів. В результаті втомився все, і незабаром цей етап заміняв просто.
Він був укладений, що місячний календар може стати помічником, і може стати «простішим», що знищує мир і гармонію. Якщо ви стежите за місячним календарем садівника безумовно, то можете заробити стрес.
А якщо у вас є дача, яка працює тільки у вихідні, то що таке наступний календар? Хочу, наприклад, висадити розсаду томатів, і тут, виходить, потрібно висадити картоплю або квіти. Як ще ви порівнювати це до погодних умов?
Отже, виходить, що вентиляційні наступні садові календарі можуть призвести до стресу, а рослини будуть «рожеві», які нас нервують про них і вирішуються: «Чому слід виростити і підготувати другу садівника?» Найкраща без нас. . ?
Але не можна ігнорувати місяць. Він має великий вплив на всі живі речі. Ми шукаємо компромісів.
Місяця Ритмс і їх наслідки на рослинахХто коли-небудь дивився місяць знає про свої 4 стани. Деякі навіть відчувають вплив цього люмінару на здоров’я (зазвичай на дні нового місяця або повного місяця). Чотири стани місяця:
Що робити з рослинами в кожному стані місяцяНа дні повного місяця і нового місяця дуже бажано не робити нічого з рослинами, які можуть серйозно завдати шкоди їм. У цей час вони вразливі і особливо під час повного місяця.
До речі, у цих книгах звернулися увагу на такі поняття, як нащадок і принадний місяць. Я ще не зустрівся з ними, тому я не буду говорити про це, щоб не вводити вас. Єдине, щоб сказати, що ці поняття також залежать від пошуку місяця в знаках зодіаку.
Якщо ви зацікавлені в тому, як місяць впливає на організм людини, то читайте книгу «Овні сили». Але в книзі «Все в правому часі» корисною інформацією на цій темі. Ми можемо сказати, що книги доповнюють один одного.
На сьогоднішній день waning місяць і 30 березня пройде новий місяць. Обидва книги мають місячний календар до кінця 2016 року, де ви завжди можете дізнатися про стан місяця на день.
Отже, давайте мені підсумок:
Якщо у вас мало вільного часу і абсолютно не бажаєте турбуватися про те, що ознака зодіаку є Місяць, який день сьогодні - лист, фрукти, квітка або корінь, то не хвилюйтеся. Розглянуті дні повного місяця, новий місяць, лебідь і зростаючий місяць, і ви будете мати мир, щастя і хороший урожай. Якщо у вас є багато вільного часу, і є бажання слідувати всім правилам, які диктуються супутником Землі, то ніхто не забороняє цьому. Вибір завжди є вашим.
І трохи додатково.
календар садівника може бути зручний як особистий щоденник для догляду за рослинами. Наприклад, тут можна записувати і що ви зробили на сайті, потім проаналізувати результат. Головне, щоб пам'ятати, що результат залежить не тільки від місяця, але і від погодних умов, живлення грунту, екології регіону і екосистеми самого саду. А твій настрій теж. й
Ну, місячний календар садівника, як можна побачити, іноді корисний, а іноді не дуже корисний. Цікаво знати вашу думку. Як ви відчуваєте про місячні календарі садівника? Чи слідуйте за кожним листом цих календарів?
Бажаю Вам миру і гармонію як в сім'ї, так і в саду!!!
Джерело: Garden4u.ru/v-pomoshh-sadovodu/lunnyiy-kalendar-sadovoda-pomogaet-nam-ili-vredit.html
Він був укладений, що місячний календар може стати помічником, і може стати «простішим», що знищує мир і гармонію. Якщо ви стежите за місячним календарем садівника безумовно, то можете заробити стрес.
А якщо у вас є дача, яка працює тільки у вихідні, то що таке наступний календар? Хочу, наприклад, висадити розсаду томатів, і тут, виходить, потрібно висадити картоплю або квіти. Як ще ви порівнювати це до погодних умов?
Отже, виходить, що вентиляційні наступні садові календарі можуть призвести до стресу, а рослини будуть «рожеві», які нас нервують про них і вирішуються: «Чому слід виростити і підготувати другу садівника?» Найкраща без нас. . ?
Але не можна ігнорувати місяць. Він має великий вплив на всі живі речі. Ми шукаємо компромісів.
Місяця Ритмс і їх наслідки на рослинахХто коли-небудь дивився місяць знає про свої 4 стани. Деякі навіть відчувають вплив цього люмінару на здоров’я (зазвичай на дні нового місяця або повного місяця). Чотири стани місяця:
- Новий місяць (в цей раз місяць не видно в небі);
- Молодий місяць (старий місяць)
- повний місяць;
- Місяця - лебідь місяць.
Що робити з рослинами в кожному стані місяцяНа дні повного місяця і нового місяця дуже бажано не робити нічого з рослинами, які можуть серйозно завдати шкоди їм. У цей час вони вразливі і особливо під час повного місяця.
- Повний місяць
Якщо ви чорносливи або чагарники на повних місяць, вони можуть вмирати.
Але можна і навіть необхідно запліднити рослини під корінь на дні повного місяця, так як в цей час коріння більш активно вбирають все з грунту.
Також вважається, що якщо зібрати лікарські рослини на дні повного місяця, вони будуть мати найбільшу міцність. Очевидно, що рослина поглинає більше поживних речовин з грунту в цей день. Але ця точка краще згодні з бакалаврами або з книгою «Овні сили» або «Все в правому моменті» (більше про книжки трохи далі). - Днів місяця
Ці дні я сильно раджу проти висаджувальних рослин або посівного насіння. Прогнозуючи цей факт, можна отримати дуже слабку рослину, яка буде схильна до шкідників і захворювань. В цілому краще відмовитися від будь-яких маніпуляцій рослин в новому місяці. - У дні дефектного місяця соки переходять в кореневу систему і практично не циркулюють через рослину. Вода краще вбирається в грунт. Крім того, рослини більш активно поглинають поживні речовини з грунту, тому корене годування органічними речовинами краще проводити на дні дефектного місяця. Але підживлення листя в ці дні не обійтися, так як воно буде мало корисною - який сік на рослині не рухається ...
На дні леваного місяця можна чорносливи рослинами, крохмалем, обрізати гірчиці і обприскати верхню частину рослин біологікою від шкідників (якщо є дійсно така потреба). У цей час рослини страждають менше від ран, які нарізані на них і утворюють менше нових непотрібних процесів.
Вважається, що рослини, головна їстівна частина якої розвивається підземелля (побути, кореневі овочі, цибулю, корінь селери), краще висаджувати або засіяти її в дні левантного місяця, так як в цей час соки йдуть в землю. Але інші рослини краще не висаджувати на дні дефектного місяця, адже потім знову ви отримаєте більш слабкі рослини, а також при посадці на дні нового місяця. - Молодий місяць сприяє активному циркуляції соків в наземній частині рослин. Саме тому в дні зростаючого місяця добре висаджувати рослини (посадки, порізи, саджанці дерев і чагарників), висівають насіння і живлять рослини на листі (органічні добрива), пересаджують рослини, вакцинують плодові дерева.
До речі, у цих книгах звернулися увагу на такі поняття, як нащадок і принадний місяць. Я ще не зустрівся з ними, тому я не буду говорити про це, щоб не вводити вас. Єдине, щоб сказати, що ці поняття також залежать від пошуку місяця в знаках зодіаку.
Якщо ви зацікавлені в тому, як місяць впливає на організм людини, то читайте книгу «Овні сили». Але в книзі «Все в правому часі» корисною інформацією на цій темі. Ми можемо сказати, що книги доповнюють один одного.
На сьогоднішній день waning місяць і 30 березня пройде новий місяць. Обидва книги мають місячний календар до кінця 2016 року, де ви завжди можете дізнатися про стан місяця на день.
Отже, давайте мені підсумок:
Якщо у вас мало вільного часу і абсолютно не бажаєте турбуватися про те, що ознака зодіаку є Місяць, який день сьогодні - лист, фрукти, квітка або корінь, то не хвилюйтеся. Розглянуті дні повного місяця, новий місяць, лебідь і зростаючий місяць, і ви будете мати мир, щастя і хороший урожай. Якщо у вас є багато вільного часу, і є бажання слідувати всім правилам, які диктуються супутником Землі, то ніхто не забороняє цьому. Вибір завжди є вашим.
І трохи додатково.
календар садівника може бути зручний як особистий щоденник для догляду за рослинами. Наприклад, тут можна записувати і що ви зробили на сайті, потім проаналізувати результат. Головне, щоб пам'ятати, що результат залежить не тільки від місяця, але і від погодних умов, живлення грунту, екології регіону і екосистеми самого саду. А твій настрій теж. й
Ну, місячний календар садівника, як можна побачити, іноді корисний, а іноді не дуже корисний. Цікаво знати вашу думку. Як ви відчуваєте про місячні календарі садівника? Чи слідуйте за кожним листом цих календарів?
Бажаю Вам миру і гармонію як в сім'ї, так і в саду!!!
Джерело: Garden4u.ru/v-pomoshh-sadovodu/lunnyiy-kalendar-sadovoda-pomogaet-nam-ili-vredit.html