Повідомляємо, що ваш підліток не може писати

Шановні друзі!

Про цю битву ми боремося. Мені потрібно. Мені потрібна ця битва. Я не можу сказати вам, що тому що я не маю правих слів і це буде безглуздим. Але мені потрібна ця битва. Дуже. Мені потрібно поцікавити вас зараз і мені потрібно. Мені потрібно відчути, що я тебе зацікавити, і що ви мене зацікавити. Я хочу, щоб ця боротьба, хоча я не знаю її занадто. Неважливо, що ми боремося з: шип, домашня робота, пральня, брудна кімната, ходьба, сидячи в домашніх умовах, залишаючи, не залишаючи, хлопець, подруга, немає друзів, поганих друзів. Що б. Я повинен боротися з вами про це і мені потрібно, щоб боротися за мене назад.

Я відчайдушно потрібно тримати один кінець мотузки. Я забрав мене, як я захопився в іншому кінці, як я шукав руки і ноги в цьому новому світі я входив. Я знав, хто був, хто ми були, Але тепер я не знаю. Тепер я шукаю свої ліміти, і іноді вони тільки, коли я тягнути тебе. Коли я відштовхую все, що я знаю до ліміту. Тоді я відчуваю, що я є, і я можу дихати за хвилину. Я знаю, що ви пропустили солодку дитину. Я знаю це тому, що я пропустив його занадто, і що довго додає до мого болю зараз.

Мені потрібно цю битву, і я повинен знати, що не важливо, як погані або сильні мої почуття, вони не знищать вас або мене. Я хочу, щоб любити мене навіть на мій найгірший, навіть коли я не здаюся любити тебе. Я хочу, щоб ви любили себе і мені для двох нас. Я знаю, як поганий він, коли ви не любили, і ви назвали погану людину. Всередині я відчуваю, що спосіб теж, але мені потрібно взяти його і звернутися до допомоги інших дорослих. Я не можу допомогти вам прямо зараз. Якщо ви хочете, зателефонуйте всім друзям і влаштуйте вечірку, щоб звільнити пару серед вашої групи підтримки "як вижити з підлітками", я погоджуюсь. Ви можете говорити про мене за спиною, я не подбаю. Не залиште мене. Не дайте цю битву. Мені потрібно.

Ця битва навчить мене, що мій тінь не більше, ніж мій світло. Ця битва навчить мене, що погані почуття не означає закінчення відносин. Ця битва навчить мене слухати себе, навіть коли вона може розчарувати інших людей.

Ця особлива битва закінчиться. Як і будь-який шторм, він підніме. Я забув, і ви забудете. А потім вона повернеться. І я хочу, щоб знову провести мотузку. Мені потрібно знову і знову за роки.

Я знаю, що цей непростий випадок не властиво вам радувати. Я знаю, що я, ймовірно, ніколи не подякував вам за це, і я не визнаю свою роль в цьому. Ви знаєте, що я, ймовірно, навіть критикую вас за все це важко. Це буде відчувати себе, що ви не достатньо. І все ж я повністю покладаю на вашу здатність залишитися в цій битві. Неважливо, скільки я сперечався. Неважливо, скільки я роблю. Неважливо, як велика моя тиша.

Будь ласка, затримайте кінець троса. І знаю, що ви робите найважливішу роботу, хтось може зробити для мене прямо зараз.

Любов, твій підліток.

Гретчен Schmelzer (Гретчен Шмельзер)

Переклад Ірини Маценко

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

Джерело: alpha-parenting.ru