Трохи більше про розумність. . й

Ви повинні жити свідомо! Вважаю наявність в цій реальності тут і зараз. Повідомляємо про ваші дії, думки та слова кожного разу.

Що робити?

Щоб в кінцевому підсумку краще зрозуміти себе, з'ясуйте свої справжні бажання і приховані мотивації, стати більш гармонійним і так далі.

й Олена Шумілова

Але в нашому світі, який живе в дуже швидкому ритмі, поінформованості як внутрішня якість, періодично жертвує за активність в зовнішньому житті. В той час, коли людина не може пам'ятати, що він зробив два години тому, чому він зробив так або так, чому він думав, чи сказав щось.

Моя пропозиція полягає в тому, щоб зробити чуйність ще більш "свідомий" ... принести в неї трохи магію. Тоді ви не повинні автоматично намагатися тримати себе повністю озброєними в будь-який момент, щоб контролювати внутрішні стани, але отримати інтерес, задоволення і більше користі від цієї діяльності.

По-перше, ми погоджуємо, що все в світі заповнюється енергією. І всі ситуації наповнені енергією. Ви не є винятком. Якщо ви створюєте позитивні думки, ви отримуєте однакову відповідь. Що ви думаєте, що ви думаєте, це те, що ви думаєте. Є багато матеріалів на цій темі в Інтернеті.

Це те ж з вірою. Беліф в що-небудь є також спрямований потік енергії, яка поверне світ на вас з певним результатом.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

Наприклад, ви робите щось... У цій точці ви повністю свідомо: ви хворі, втомилися і думаєте, коли ви досягнете кінцевої точки.

А замість того, щоб додати магію. Уявіть, що сумки є вашими проблемами, карма, нерозчинна проблема (з будь-якої сфери життя), хворобою і т.д. Ви можете уявити, що ви хочете. Як ви збираєтеся носити мішки? В'яжемо вниз, ледь спрощуючи все? Що ви отримуєте.

Але!

Ви можете носити мішки гордо виправлені, набравши терпіння і гідність, вірити в кращому: «Я обов'язково доставить ці мішки і все буде добре» (читати: Я обов'язково розв'язую цю проблему, у мене є сила і буде її вирішувати, я знаю, де потрібно піти).

Оригінал

Ви коли-небудь дивилися, чому багато людей бігають вранці?

Запуск може бути подуманий, як просто хочете зберегти придатність або мати, щоб отримати кожен ранок з кислим обличчям.

І можна психально уявити цей процес як початок іншого процесу: запуск бізнес-проекту, налаштування завдання, пошук розв’язання та інше. Як ви почнете працювати? Sleepy, lazy, "shit, запустити знову"? Так буде ваш бізнес в житті. Найгірше не можна запускати в призначену точку і повернутися назад (приклад, втомлений або щось інше).

Але!

Ви можете піти вранці, весело, вдихати свіжим повітрям, посміхатися і вперед до мети. На Вашому шляху можуть бути перешкоди (пристосуйте невагомості постійно, ви стіміть, з якоїсь причини раптом дуже втомилися, ваші думки постійно йдуть в неправильному напрямку, і так далі). Освіти під час бігу - це проекція того, що зупиняється на досягнутні мети в реальному житті.

В цілому спорт (якщо ви подивитеся на внутрішні якості цієї концепції) відмінно відповідає «вибрації» бізнес-людей. За допомогою спорту ви можете побачити, що і де проблема в бізнесі присутній або може виникнути.

Оригінал

У стародавні часи наші предки володіють цими знаннями в ідеалі і активно його використовують. Вони не можуть мати поняття розуму, але є щось більш ефективним: Магія.

Жінки, наприклад, нічого не роблять без магії.

Приготування супу чарівний. Вона бажала чоловіка, щоб бути успішним і служити супу чоловікові.

Миття посуду чарівна. Як багато наших господинь роблять страви зараз? Яке ставлення? Або ж ви можете взяти тарілку і уявіть, що ви промивте частину свого життя, очищивши її, вказавши її в порядку.

Павло промив, і є магія! Моя підлога з певним ставленням може поставити все життя для того, щоб і зробити її «дихати», так як вона починає «дихати» весь простір у вашій квартирі, після миття підлоги. У мене є багато прикладів цього, але тут я залишаю свою уяву на роботу і бажаю вам найкращу удачу в появу чарівної свідомості на практиці.

Автор: Дар'я Пантюх

Джерело: Дар'я Пантюх