Не довіряйтеся себе, поки ви хворіли.

Маніпуляція - це принцип у відносинах, а краще пропустити увагу, ніж пропустити його. Ви хочете зателефонувати чоловіка, і ви тримаєте себе назад. Я хочу піти на прогулянку, але вчора я ходив і не ходив. Ви хочете бачити, ви перенесете. Яка життєрадісна? Це право, вона не тут. Невідомо.

Я не говорю про ситуацію, де доля повинна впадати в притулок, тобто жінка потребує такого досвіду. Я говорю про ситуацію, де курка стоїть за ударом, і вона втомилася. І життя йде.

Коли жінка починає сумніватися: Що таке нещастя? Я мене! Я пішов, щоб побачити його, коли я хотів. Я назвав, коли я хотів. Скільки зробив він для нього, і він використовував свою доброту! Тож не користуючись добротою, але без хребта, відсутність дуже сердечника-контролю, що виростає з самоноження, саморозуміння, самореспект.

Дитина, ви не можете слухати себе, якщо ви не хочете розбити себе знову і знову, поки ви навчитеся бути без будь-якого. До того, як ви можете оцінити те, що гірше для вас: ввімкніть біль, не будучи разом зараз, або будьте приниження і надсилайте ним, тому що занадто багато вас в житті.

Ви не можете довіряти своєму внутрішньому голосу, якщо ви хворієте. Він обов’язково згасить вас, «Ойдіть і отримай п’яний». Зателефонуйте мені, загубивши. Буде легше. Прихильник завжди отримує краще після ін'єкцій. Тільки після того, як вона гірше: ви йдете більш глибоким і більш глибоким в залежність. Ви не можете бути щирими.

До того, як ви навчитеся цінувати себе, щоб любити себе, і від того, щоб зрозуміти, що ви дійсно хочете, ви краще ввімкніть вашу силу свідомо. На додаток до роботи з дитячими травмами. Все це буде формувати у Вас повагу для власного простору та для інших. До тих пір краще не допускати.

Будь-яка людина буде сказати, «Особливості, бути себе, мед». Зателефонуйте, коли ви хочете. Тільки ніхто не припустимо, що ви будете робити це вісім разів на день і після першої дати, і день після завтра ви приїдете до себе.

І щось говорить мені, якщо він любить цю увагу, то привітайте до іншої дупи і, відповідно, співзалежністю.

P.S. Asshole, в цьому контексті не характерна для типу чоловіків, але ім'я партнера з слів жінки, з якими вона має найбільш болючу і травматичну зв'язок. опублікований

Автор: Лілія Ахремчик

P.S. І пам'ятаєте, просто змінивши наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

Фото: pticavpolete.com/ne-doveraj-sebe-poka-ty-bolna.html