Я помітив, що багато людей вірять, що все здорове не смачне, і все смачно практично не здорово. Де це неправильне? Я з дитинства.
Як дитина, я пам'ятаю, щоб з'їсти нелову їжу, кажучи, це було дуже здорово. З тих пір, як було ставлення: «при корисній, тоді вона не за смаком добре». Звичайно, з віком зміни звички. Однак мій дочка, на жаль, переконаний, що брокколі є чимось недійсним, а сушені абрикоси – це безсмачні помаранчеві маси.
(доб. 3)
Моя дочка не схожа на здорові продукти. Звичайно, я вірю, що людина повинна приходити до вибору правильного харчування. Але на деяких продуктах, як батько, я вже давно встановив табу: вуглецева вода, чіпси та тріщини, мармелад, соки з магазину, попкорну та деяких інших дитячих рад в нашому будинку заборонені.
Звісно, батьки повинні відлягати за те, що дитина зазвичай знайома зі смаком продукції «чарівний». Моя дочка проживала багато часу на ранньому дитинстві з бабусями – купили її всю «неприємність» – від chupa chups до ковбас і скидання з супермаркету. Я був зайнятий будинок кар'єри, тому я не встигав контролювати ситуацію.
Але я був так невірним! В результаті моєї дитини на 5 років мало гастродуоденіти (запалення слизової оболонки шлунка і дванадцятипалої кишки). Постійні скарги про мумію, подорожі до швидкої допомоги лікарні – це захворювання приніс нам багато неприємностей. Я починав приготування їжі для своєї дитини і прокоментував її звички харчування. Однак я все одно маю справу з наслідками батьківського ляпасу. Моя дитина не їсть будь-яких сухофруктів, майже не доторкнувшись горіхів (крім лісових горіхів), вона не буде змушена їсти мед, і я не кажу нічого про овочі, проростки і цільний хліб зерна. Як зламати ці стереотипи, я ще не знаю. Я вирішив поступово спробувати боротися з цією ситуацією, демонструючи свою дочку приклад.
Я вирішив для себе впевнено: якщо у мене є більше дітей, я навчаю їх себе, я буду наполягати в них здорові звички харчування від попелиці, вони навіть не спробують нездорові продукти. Я вважаю це завдання одним з основних завдань батьків і я шкодую, що ця ідея прийшла до мого розуму так пізно - тепер мені потрібно витрачати багато часу на перебудову свідомості дитини. Але обов'язково необхідно змінити цю свідомість, адже це буде кращими інвестиціями в її майбутній здоров'я і щастя.
Я сподіваюся, що речі різні для вас і ваших дітей, і ви любите мед і сушені фрукти, як вони стануть головними героями нашого рецепту.
Сьогодні я хочу поділитися з вами рецептом смачного та здорового десерту. Зробіть його дуже просто, приготування не займе багато часу.
Ми повинні будь-які сушені фрукти.Можна висушити абрикоси, родзинки, дати, чорносливи, кліщі, будь-які сушені ягоди - в цілому, все ви знайдете. Ще один інгредієнт є
горіхи.Бажано не обсмажувати, так як "живий" корисний і краще засвоюється організмом.
Тут були інгредієнти:- Горіхи (алмонди і лісові горіхи) - 150 г;
- Штани - 100 г;
- журавлини - 200 г;
- Раїзин синій - 200 г;
- Сесаме - 30 г;
- Кокосові стружки - 50 г;
- Натуральний мед - 3 ст.л.;
- Морська сіль – щіпка.
Всього 15 кульок.
Підготовка:1,1 км Спочатку потрібно замочити всі сухофрукти і горіхи в чистому воді близько години.
2,2 км Ми кладемо сушені фрукти в блендері і подрібнюємо її. Ми подрібнюємо горіхи в чашці. Подрібніть подрібнені горіхи і сухофрукти, додайте кунжут до цієї маси, трохи солі, меду і перемішайте все.
3. У Ми прокочуємо кульки і скидаємо їх в кокосових стружках.
4. У Ми кладемо нашу сиру цукерку на тарілку або лотку.
Магазин цукерок в холодильнику, розміщення в контейнері. Термін придатності – близько тижня, але я сумніваю, що така здорова і смачна їжа довго подається в холодильнику.
Бажаю вам приємного апетиту і сподіватися, що ви і ваша дитина забуває про безтурботні десерти з магазину.
P.S. Краще варити цукерку окремо від основної їжі, бажано годину і половину після їжі. Як і всі фрукти, сушені фрукти практично не поєднуються з іншими продуктами.
Сценарій: Оксана Гідревич
P.S. І пам'ятаєте, просто змінивши наше споживання – разом ми змінюємо світ!
Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki
Джерело: vegetarian.ru/authors/post/priuchite-detey-k-poleznym-sladostyam-retsept-domashnikh-konfet-iz-sukhofruktov