Чи існує реальна природна косметика на російському ринку?

Mahi Majid, CEO Maroc Nature, директор бренду Jardin d'Oléane в РосіїЧому ви ставите на російський ринок? Як і чому ідея приведення Марка до Росії?По суті, це трохи інший спосіб навколо. Я не вибирав російського ринку для цього бренду, я вибрав бренд для російського ринку.

Я живу в Росії довго і звикли до місцевого клімату. Різьблені зміни температури - влітку це гаряча, взимку вона холодна. Немає такої речі в Марокко.

Моя шкіра постійно очистила, губи обмочували. Я спробував різні засоби, включаючи дитячі креми, але не було ефекту. Я колись спробував арганове масло, результат був хороший. Але коли я почав використовувати паралельно з чорним милом, ефект був просто чудовим!

Тоді ідея виникла для просування марокканської косметики в Росії. Я вивчав ринок, ознайомтеся з відгуками та зрозуміли, що якість багатьох місцевих брендів продаються тут чорному милу та глиняні маски залишає бажати кращого. Він був шампаном для своєї країни, Марокко, а також для того, як він представлений тут.

Тоді завдання було знайти бренд, краще, і після 3 років знайшов бренд "Джардін Д'Олеане".

Марокканська косметика "Жардін Д'Олеане" не тільки косметика для мене зараз. Це те, що з'єднує мене в Марокко, це Moroccan традиції, це спогади ... так вона повинна бути дійсно до дати, і працювати з нею, пропонуючи її, говорити про її величезне задоволення.

Чи важко знайти хорошу косметика в Марокко?Є виробники в Марокко, які виробляють хорошу косметику, але з яких причин я завжди бракував щось, щоб запропонувати їм в Росії. Нарешті, я знайшов Jardin d'Oléane, бренд, який є правою і продуманою до найменшої деталі.

До речі, бренд дуже відомий в Європі, славиться високою якістю і навіть вважається престижною в SPA-салоніх і магазинах.

Як легко продукт для російських споживачів, на вашу думку? Через які канали ви плануєте виготовити і виготовити споживачів? Я можу сказати, що деякі люди знають Moroccan косметичні засоби, і не багато хто мав можливість спробувати хороший Moroccan косметичні засоби.

На російському ринку зараз більше і більше набирає популярність косметики з Марокко. Але, на жаль, вони не завжди можуть знайти нормальну і якісну продукцію.

Наша мета полягає в тому, щоб люди дізналися про якісну косметику з Марокко, а також до «сюрендеру», які зіпсували образ марокканської продукції в Росії.

Які канали? Різні та різні, через комплексне просування маркетингу.

Хто він, ваш споживач? Чи перейдете в окрему нішу?Ми не фокусуємось на будь-якому конкретному. Кожен може використовувати нашу косметику. Зараз я думаю, що кожен втомився від класичної косметики, від продуктів масового ринку, люди втрачають інтерес до неї і все частіше звертаються до природи і природності.

Якщо ми говоримо про вартість, здається, що Moroccan продукти і натуральна косметика в цілому є дорогою, але якщо ви добре розрахувати, це не зовсім вірно. Можливо, така косметика є ще більш економним, так як банки споживають протягом тривалого часу, і не завдає шкоди здоров'ю і навколишньому середовищу.

Ось 2 люди, які спробували наші продукти:

Мило Бельди дуже економне, ми вже використовуємо його як гель для душу щодня для всієї родини. й

«Я завжди мав проблеми шкіри, спробував все... але завжди змушений використовувати тон ... з альтанкою, я дрібно і зараз не потрібно інших продуктів, щоб приховати недоліки». ?

І скільки коштує крем і інші засоби? Гель для душу? Щодо догляду за чутливою шкірою? І скільки коштує Moroccan косметика, а крім цього радість людини, яка позбавлялася від деяких вічних проблем. Я думаю, що це безцінно!

Розкажіть про найважливіші продукти в лінійці, які їх відмінності і переваги?"Джардін Д'Олеане" - це повний ряд для догляду за собою, нічого не потрібно, як жінки, так і чоловіків. Але ми розширимо його і намагаємось зробити його більш зручним для використання.

Лінія може використовуватися як в спеціалізованих салонах, так і в домашніх умовах для догляду за обличчям, тілом і волоссям. Кожен продукт бренду Jardin d'Oléane заслуговує на особливу похвалу. Газсул глина - це просто дивний продукт, хна високої якості, натуральні дезодоранти, арганова олія ...

Але наша гордість є чорним милом, доки я бачив мило цієї якості десь ще.

Мило виготовлене відповідно до корінних марокканських традицій, нічого не повинно бути придуманим: оливкова паста, оливкова олія і каштан. У нас є 4 типи: традиційна, з ефірною олією евкаліпта, з аргановою олією, з газовою олією та розмариновою ефірною олією (виключення).

Як мило краще, ніж нормально? Не має гострого запаху; додається лише оливкова олія першого холодного преса. Це товста, тому дуже економна; вона триває 2-3 рази довше, ніж її аналоги. Дуже обережний, ефективний і глибоко очищає шкіру, живить ... і найголовніше, не дуже висихає шкіру.

Що таке значення і особливість косметики з Марокко, які унікальні інгредієнти містять і які проблеми можуть допомогти в першому місці? Теоретично, все повинно складатися з натуральних інгредієнтів. Але я не можу сказати нічого про інші Moroccan косметичні засоби, представлені в Росії.

Наша косметика Я кажу такі: у нас є повністю натуральний склад, без консервантів, парабенів та інших неприйнятних речовин. Наша косметика - це все, що Мороккан і Східні жінки використовуються протягом століть, і вони завжди мають здорову шкіру і здорове волосся.

Звичайно, ми можемо перетворити розмову на екологічність, але я запевняю вас, що ми говоримо про відмінні споживчі властивості. Марокканські жінки, вирушають в середньому 1 раз на тиждень в хаммамі, приймають зварне мило, мітен касок і газсул з ними. До хаммаму можна використовувати хна для волосся. Після гаммама можна використовувати арганове масло, але це не завжди справа.

Якщо шкіра суха, слід використовувати арганову олію, яка живить і зволожує, її також можна використовувати для волосся. Газсул призначений для жирної або проблемної шкіри, а також може використовуватися як м'який шампунь для волосся. Червона глина - для більш чутливої шкіри або шкіри схильна до роздратування.

Для проблем волосся можна скористатися хною, яка фарбує волосся в чудовому кольорі коньяків і відновлює, зміцнює і запобігає їх втраті.

Коли з'являється акне, можна використовувати натуральний люм, який є відмінним натуральним дезодорантом.

Які конкуренти на російському ринку?Якщо ви відраховуєте ті, хто продає косметику з Марокко, є багато.

Якщо ви вважаєте, що які продають якісну косметику з Марокко, то є лише кілька. Але з чорним милом я думаю, що ми змагаємось від конкуренції за якість.

Тепер є російський чорне мило, яке намагається відключити Морокканське чорне мило, і вони мають сміливість назвати його Мороккан, навіть «брідкий». Але багато хто вже зрозумів, що це мило навіть не схоже на реальний Moroccan, це якийсь жарт.

Це може бути натуральним, але я думаю, що це буде краще викликати його щось інше.

Де ви плануєте продати товар?Я відповідь на це питання з боку. Ми продаємо лише в об'ємі, і ми приймаємо вибір компаній, з якими ми маємо намір співпрацювати дуже серйозно. Я особисто, провів зустрічі, приділяємо велику увагу ставлення партнера до бізнесу, і зв'язуйтеся тільки тим, хто піклується про те, що продати. Я не люблю хакі.

Принцип тут дуже простий: якщо людина не піклується про те, що продати (Коли я кажу людину, я маю на увазі компанію, тому що є хтось за кожну компанію), ця людина зробить все, щоб правильно представити нашу Moroccan косметичну косметику, дати правильну і повну інформацію, оскільки така людина дійсно цінує своїх клієнтів.

Якщо клієнт задоволений, то все пішли, як я хотів би сказати, “людно”. І тільки це може бути запорукою довгострокової співпраці, тільки таким чином, проект може існувати протягом тривалого часу.

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

Джерело: www.liveorganic.ru/rubrics/cosmetics/cosmetics-actual/natural-cosmetics