Хірург з 50-річним досвідом Василя Капралова: багато набуває захворювань через їх лінь

Фрагмент живопису Хрезон Е.В. Павлов в операційній кімнаті. Ілля Репінь

Види в кімнаті для курінняНайдовший лікар в будь-якій лікарні, на мій погляд, це гнійна операція. У кожному відділі є власний неписаний закон. При гнійнійній хірургії місце, де обговорюються всі проблеми. Які види ви можете побачити тут! Бажаєте до них, одна мимовільно згадувала слова великого філософа Сенеки, який зауважив, що «символ людини визначає долю. й

Просто подивіться на яскраві червоні носи алкогольних напоїв і жовтих зубів курців, і стає зрозуміло, чому має ампутовану ногу, а інший має операцію для виразки шлунка.

Це, звичайно, екстремальні випадки. Але, на жаль, багато придбають захворювання через їх лазність і безтурботність. Вони не можуть відмовитися від звичок, які знищують їх здоров'я, таких як перевищення.

Ті, хто кидає все в шлунок, як і в локомотивів печі, і навіть в величезній кількості, часто потрапляють на робочий стіл через загострення холециститу, панкреатиту, апендиту. Вони забувають основне правило, щоб слідувати при їжі. Східна мудрість говорить: «Якщо ви відчуваєте, що ви ледь закінчили, то ви повні, якщо ви відчуваєте, що ви повністю, то ви вже з'їдете. й

Я пам'ятаю цей випадок. У відділі гнійного відділення від операції «адінарний» переведено жінку, яка нещодавно мала операцію при захворюваннях жовчного міхура. Він був тому, що його рана була набрякла. вона була дуже повною - через ожиріння, вона навряд чи вичавлюється через двері, навіть боковини. І хоча лікарі сказали, що порушення метаболізму жиру і утворення каменів були викликані в першу чергу шляхом переїдання, вона не може відмовитися від рясної їжі навіть в лікарні. Так що вона досягла індуляції в її слабкості? Проведено хірургічне лікування, але причина захворювання залишається і навіть додано післяопераційне ускладнення.

Очищення через шкіруЯ працював у відділі гнійності близько 15 років. Аналіз історії пацієнтів, намагалася зрозуміти причини розвитку інфекції шкідників. В результаті цих міркувань був альтернативний хірургічний метод, в тому числі дієта, використання трав'яних бальз і використання холодної води.

Гемосорбція використовується для очищення крові і, відповідно, організму в цілому від токсинів і токсинів. Призначається при цирозі печінки, великі трофічні виразки, отруєння медикаментами і в ряді інших випадків. Тепер мій метод має деякі схожості на гемосорбцію. Але якщо під час гемосорбції пацієнт поміщається в стаціонару і підключений до апарату, який проводить його, то, використовуючи мій метод, очищення можна проводити в домашніх умовах природним способом - споживаючи велику кількість рідини і потовившись рясно. При цьому бальзам з лікарських трав вводиться через шкіру, що стимулює всі органи і системи. Після того, як найцінніші ліки випускають сам організм!

Я даю вам два приклади. Я підійшов до чоловіка з біговою щіткою. Шкіра детапланована, добре виводиться з флегмону, розширені аксілярні лімфовузли і різко болючі, температура була високою, лейкоцитоз була відзначена в крові. Я очищав всі гнійні кишені і відмерлої тканини і кладуть пов'язку антисептики на зап'ясті, а застосування бальзаму на всю руку. З кожним днем змінилися бальзамові пов'язки. Через п'ять днів запалення пропускаються, і після дев'яти руки практично не відрізнялися від здорового.

Важкий рік Саша після травми коліна порушується сильним болем. Нога болить не тільки при русі, але і в стані спокою, не можна торкнутися до суглоба. Дівчина лікувалася безуспішно з антибіотиками та іншими лікарськими засобами. Коли мій мама прийшов до мене, я скасував всі ліки і почав лікувати дівчину з дієтою і трав'яні додатки. Саша скоро відновила.

У «мікробному райі» відділення гнійної хірургії я розумів значення високої температури. При підвищеній температурі захисти тіла активуються для боротьби з хворобою. Тому не намагайтеся пригнічувати здорову температурну відповідь організму шляхом прийому ліків. Щоб полегшити стан, краще використовувати холодну воду (попередження або протирання), що діє природно і акуратно, не доводячи хаос до імунітету.

Ознаки мобілізації організму також потовинні і високі лейкоцитози крові. З пітом токсини і токсини знімаються з організму. Чим більше пітливих, тим більше шансів швидко відновити. Не випадково, що в Стародавньому Єгипті було прийнято запитати один одному на зустрічі: "Як ви потієте?"

Гнійна інфекція любить тепло і вологу. Досить не менше деякого часу наносити на вогнище запалення - і чекати достатку у підшкірній тканині. Дуже рекомендую: при перших ознаках запалення - гіперемії (червоніння) і больових відчуттів - відразу ж поставте нагрівальну подушку, наповнену холодною водою на хворому місці. Якщо вода береться з крану, протримайте його на 10 хвилин, якщо від холодильника - 15 хвилин. Змінити його кожні 20-30 хвилин. В той же час слід відразу відмовитися від важкої м'ясної їжі (і якщо ви можете, то похилого на все) і пити багато рідини: вода, трав'яні чайи, фрукти і овочеві соки (тільки не зберігають на основі, але свіжо вичавлюється). Візьміть відвари і настоянки рослин, які підвищують потовиді, і лежать в ліжку. Щоб зберегти сили для боротьби з хворобою, спробуйте пересуватися менше і дихати дуже спокійно.

Якщо відділи гнійної хірургії своєчасно вдаються до таких простих заходів, ускладнення будуть значно менше.

Економія холодної водиХіппократи і Авіпенна рекомендують лікування холодної води. Тим не менш, їхній досвід був забутий. Один з тих, хто нагадав йому італійського Присніца. Для захворювань горла він консультував з питною холодною водою щодня, і для поліпшення кровообігу він запропонував ходити босоніж на воді. Вперше в історії медицини запровадив мокрі обгортання в медичну практику. Найвідоміший керма Присниці був монахом Себастьянським колінопом, одним з провідних зборів ХІХ ст. Також в Росії також були керма «Кнайп». У Москві відкрився Санкт-Петербург та інші міста, водні лікарні, де лікувалися найдоступніші ліки світу, завжди доступні під рукою.

На жаль, сьогодні багато лікарів дуже схильні до цього способу. Я пам'ятаю, як на одному з медичних конференцій мій колег практично промив лікар, який лікував дитину при пневмонії з холодною водою в порошок. Хтось запитав критики, якщо дівчина відновила. Він сказав: «Це добре, але що ризик». Це те, що використовуються для різання та заготовки антибіотиків для кожного випадку, приховані за екраном страху ризику. Але самі хворі в пошуку альтернативних методів лікування часто звертаються до природних методів.

Відомий російський актор розповів мені, як вона відновила з важкого холоду. Захищаючи день до важливого туру. При температурі дуже висока - близько 40 С, і лікар запропонував її госпіталізацію. Але вона відмовилася і почала лікуватися за допомогою методу мокрого обгортання: вона змочила лист холодною водою, притискаючи її, загортають в вологу тканину і покривають декількома ковдрами. Кожна година змочила лист знову. До середини ночі температура почала помітно зменшити, а вранці вона стала нормальною. Через день акторка змогли взяти стадію.

Як небезпечний стрес?Для того, щоб відчувати себе добре, важливо не тільки використовувати натуральні засоби, правильно харчуватися і очищати організм, але і залишатися оптимістичною, щоб звільнитися від негативних емоцій. Звісно, кожен з нас має багато проблем, які іноді складно впоратися з. Від стресу, але потрібно мати можливість контролювати себе. Пам'ятайте, що давні шашки сказали: якщо ви не можете змінити ситуацію, змінити ставлення до неї.

Спробувати слідувати цим порадам.

При стресі судин вузькі, вони підвищують тиск. Це стає однією з причин утворення атеросклеротичних нальотів і тромбів крові, які можуть призвести до серйозних захворювань - інфаркту, інсульту, ромашки.

Щоб протидіяти стресу, не відчувають неприємностей самостійно, не прокручувати через нескінченно неприємні ситуації. Дуже часто зустрітися з друзями, часто пам'ятають щасливі моменти – бо в житті багато хто з них. Більше жартів. І не пропустіть шанс сміятися. Найбезпечніший і ефективний препарат.

Автор: Василь Капралов

P.S. І пам'ятаєте, просто змінивши наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

Джерело: www.stgetman.narod.ru/hirurg.html